Ana Menü

'Tek ses, tek yürek'(kulüpler birligi aciklamasi)+Federasyon aciklamasi

Başlatan keskinli, Temmuz 11, 2011, 17:45:31

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

hepsimi dolandirici bunlarin?bu nasil aciklama yahu?kac kisi tutuklanmis hala sucu basina atiyorlar

TFF ile Kulüpler Birliği Toplantısı'nın ardından konuşan İlhan Cavcav; birlik mesajı verdi, basına yüklendi
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma sürerken, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ve temsilcileriyle bir araya geldi.

Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkez binasında başlayan toplantıda, Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Yönetim Kurulu, kulüp başkanları ve temsilcileriyle son günlerdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Toplantıya Fenerbahçe Kulübü adına Başkan Vekili Nihat Özdemir ve Asbaşkan Ali Koç, Galatasaray Kulübü adına İkinci Başkan Ali Dürüst, Beşiktaş Kulübü adına da İkinci Başkan Metin Keçeli katıldı. ''TEK SES, TEK YÜREK DURUMUNDAYIZ''
TFF'nin İstinye'deki merkez binasında gerçekleştirilen ve yaklaşık 2.5 saat süren toplantının ardından Kulüpler Birliği Vakfı adına açıklamayı en yaşlı üye sıfatıyla Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav yaptı.

Cavcav, bütün kulüplerin temsilcilerinin de hazır bulunduğu sırada yaptığı açıklamada, bugün TFF'nin davetiyle toplantı yaptıklarını kaydederek, ''Kulüplerin başkanları olarak tek ses, tek yürek durumundayız. Birlik ve beraberlik içinde en ufak çatlak ses bulunmamakta, herkes ortak mutabakat ve yüzde yüz beraberlik içindedir'' dedi.

"YARGISIZ İNFAZI KABUL ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİLDİR"
Gerçekleştirdikleri toplantıda ana konunun 8 gündür kamuoyunun gündeminde olan gelişmelerden oluştuğunu kaydeden İlhan Cavcav, şunları söyledi:
''Bu konuyu Futbol Federasyonu başkanı ve yöneticileriyle paylaştık. Tüm kulüp başkanları ve yöneticileri de görüşlerini belirtti. Türk futbolunun en değerli markası olan Spor Toto Süper Lig'i oluşturan kulüplerin başkanları olarak tek ses, tek yürek durumundayız. Tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Birlik içinde en ufak çatlak ses bulunmamakta. Herkes ortak mutabakat ve yüzde yüz beraberlik içindedir. Tabii son kararı Futbol Federasyonu verecektir. Daha bundan sonra da görüş alışverişi olacaktır. Kulüplere karşı bazı basın yayın organları tarafından yapılan yargısız infazı kabul etmemiz mümkün değildir. Gelişmelerle ilgili Futbol Federasyonu gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır. Kulüplerimiz, Kulüpler Birliği başkanı olarak arkadaşımın adına en yaşlı üye sıfatıyla bu açıklamayı bana verdiler. Bu açıklamayı 18 kulüp adına yapmaktayım.''
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Brestgerfich

Soruşturma tamamlanıp, savcılık iddianamesi tamamlanana kadar insiyatif alıp karar vermeyecek ve cezai işlem uygulamayacakmış federasyon.
Aylar sürecek bir sürek var önümüzde. Fb şampiyonlar liginde yani. Ve şampiyon.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

CR7

Türkiye'de şike serbest bu belli oldu.
aziz niye içeride bilen var mı?
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Brestgerfich

Alıntı yapılan: L_James_6 - Temmuz 11, 2011, 18:54:24
Türkiye'de şike serbest bu belli oldu.
aziz niye içeride bilen var mı?
Suç örgütü falan diyorlar. Bulunur herhalde bir kılıf.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

keskinli

Lig tescil edildi!
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ligin planlandığı gibi 5 Ağustos'ta başlayacağını açıkladı

FF Başkanı Mehmet Ali AYdınlar Kulüpler Birliği ile yapılan toplantının ardından basın karşısına çıktı. 

Aydınlar, Cumhuriyet Başsavcılğı tarafından başlatılan şike soruşturmasını TFF olarak yakından takip ettiklerini vurgularken, "Kulüp başkanları ile biraraya geldik. Daha sonra yönetim kurulumuz toplanarak şu kararları aldı. Bu konuda tüm kamuoyunun soğukkanlılıkla ve sağduyuyla hareket etmesini bekliyoruz. TFF'nin elinde her hangi bir delil ve belge bulunmamaktadır. Bu nedenle herhangi bir işlem başlatılamamaktadır" dedi.

Bu konudaki Cumhuriyet Başsavcılığının disiplin soruşturmasının sonucunu bekleyeceklerini dile getiren Mehmet Ali Aydınlar, "Cumhuriyet savcılığının iddianamesi mahkemece kabul edilmesinden sonra değerlendirmeye başlanacaktır. En doğur kararı vermeye çalışacağız. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Bu konuda tüm kamuoyunun desteğini rica ediyoruz. Bu sürede UEFA ve FIFA ile sürekli temas halindeyiz" ifadelerini kullandı.

LİG 5 AĞUSTOS'TA BAŞLAYACAK
Ligin planlandığı gibi 5 Ağustos'ta başlayacağını vurgulayan Aydınlar, "Süper Kupa finali de daha önce takvimde olduğu gibi 31 Temmuz'da Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacaktır" dedi.

Cumhuriyet başsavcısının iddiasının kendisi için en önemli delil olduğunu dile getiren TFF Başkanı, "Kulüpler Birliği ile birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bu durumdan en az zararla nasıl çıkarız diye düşünüyoruz. Kulüpler Birliği de bu konuda bize tam yetki verdi. Bu işten en az zararla çıkacağız. Bu konuda bize güvenin ve bizi destekleyin" çağrısı yaptı.

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE
Mehmet Ali Aydınlar ligin tescil edildiğini ve UEFA'ya bildirildiğini de kaydederken, "Şampiyonlar Ligi'ne Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemesine de Trabzonspor katılacak. Avrupa kupalarında kimler gitmeye hak kazandıysa, o takımlar Avrupa'da mücadele edecek" ifadelerini kullandı.

keskinli

takimlarin düsecegi ekonomik kriz nedeniyle süperlig kulüplerinin baskisiyla alinmis bi karar
böyle diyordu ismini unuttugum bi yorumcu
kulüpler birliginin aciklamasindan belliydi böyle bi sonucun cikmasi

ilhan mansız_melis

Delil yoksa o kadar kişi niye tutuklandı ?

Alayınız şerefsizsiniz,alayınız şikecisiniz.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Ersin Develi

Fenerbahçe Başkasnı Şike ve Örgüt Kurmak Suçundan tutuklandı.
Keza suçu sabit görülmese en kötü ihtimal tutuksuz yargılanırdı.Ama şuan cezaevinde.

Sivasspor Başkanı,Eskişehirspor T.Direktörü bunlar neden tutuklandı? Mantıklı bir açıklaması olmalı demi?

Haberlere baktım şimdi,Kulüpler birliği fb ye destek vermiş.Niçin? Şike yaptığı için mi,yok eğer şike yapmadıysa Mahkemeler yalan söylüyor.
TFF delil yok belge yok demiş,Peki TFF sormak istiyorum Aziz Yıldırım,Bülent Uygun,Mecnun Odyakmaz,Ümit Karan,Korcan Çelikay neden içerde,düşündünüz mü hiç?

Aziz Yıldırımın sürekli hastanlamasının sebebi buymuş,kapalı alan korkusu olan adam mahkemede sürekli hastalanırken,metris'te 4 duvar arasında neden hastanmıyor,Yoksa Metris ceza evinin üstü açıkmı?

Malesef Türkiye'de krallık bitmez,biri gider biri gelir amaşu bir gerçekki,birileri gerçek emekçilerle yani TARAFTARLARLA çok büyük dalga geçiyor.

TFF Başkanının Fenerbahçe formasıyla fotoğrafı varken ve bu adam ben Fenerbahçeliyim derken ne kadar tarafsız olabilir ki?

Türkiye de futbol artık spor olmaktan çıkmıştır ne yazık ki.Kurallar bu kadar açık ve net iken,cezaevindekilerin suçu Şike yapmak iken halen bu ülkede o takım korunup kollanıyorken,biz ne yapsak boş.

Yok efendim Lig tv nin yayın gelirleri düşermiş,yok Fb büyük zarara uğrarmış yok Türkiye kaosa sürüklenirmiş,..Seni Seviyoum CANIM TÜRKİYEM.

Bundan sonra temiz futbol mu diyeceksiniz,marka değerimi diyeceksiniz..Ya da Şike yapan takımı ödüllendirir gibi koruyup kollarken,Şike nin önüne nasıl geçeceksiniz.

Son olarak UEFA
UEFA Sen değimlisin Şike yapıldığı %1 kanıtlanırsa gereği yapılsın diyen.
Juventus gibi bir takım düşerken İtalya da marka değeri yokmuydu,yayın gelirleri yokmuydu?
Bu işi Federasyonun çözemeyeceği aşikar,eğer sende tarafsızsan ve şike ye karşı kararın kesin ve net isen,gereğini yaparsın.
Aksi halde bunları yapmazsan ve Türkiye takımlarını Avrupa'ya kabul edersen,gözümde TFF'den aşağı değilsin.

Bunlar olurken Juventus sende çıkıp UEFA'dan hesap sormazsan,sana da yazıklar olsun.

İTALYA'DAN FUTBOLCU DEĞİL,SAVCI İstiyoruz diye bir pankart vardı.
Şimdi Hakim ve Savcılar gereğini yaptı,o sözü değiştirip
İTALYA'DAN FUTBOLCU DEĞİL,FUTBOL ADAMI İSTİYORUZ...diyorum

eRe

Yaziklar olsun. Alin oyununuz sizin olsun. Ben artik kukla olmak istemiyorum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Cem Goren

Arkadaş sizde hiç vicdan Allah kitap korkusu yokmu ya. İnsanların emeği ile oynadınız zaten onu geçtim de ulan onca adam kırmızı ışık ihlali yaptığı içinmi cezaevine kondu. Yada birbirlerine silgi falan mı attılar. Emniyet 19 maçta şike var diyor  Uefa Fifa olaya el atıyor ama bizim federasyon ligi tescil ediyor.

Yiğitinde dediği gibi şike serbest olmuş bu ülkede. Geçmiş olsun Türk Futbolu ölmüştür. Bir Fatiha okuyalım.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Ersin Develi

2011-2012 sezonu Şampiyonu Fenerbahçe olsun..Şeref'in takımı küme düşsün,en azından o ligde Şike yok..

NoPasaran

Valla kimse kusura bakmasın

Hepsi Aynı Bok olduğundan laf edemiyorlar..

Arkadaş azize neden içerde ?

Ortada şike iddiası ile..

Madem şike yok deniyor neden bu ülkenin polisi apar topar pazar günü bu adamları evinden yaka paça alıyor..

yemin ederim soğuttular futboldan..

ortada bir hata var..

ya polis savcı hakimler hatalı

yada federasyon ve kulüpler birliği..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Temmuz 11, 2011, 22:14:58
Valla kimse kusura bakmasın

Hepsi Aynı Bok olduğundan laf edemiyorlar..

Arkadaş azize neden içerde ?

Ortada şike iddiası ile..

Madem şike yok deniyor neden bu ülkenin polisi apar topar pazar günü bu adamları evinden yaka paça alıyor..

yemin ederim soğuttular futboldan..

ortada bir hata var..

ya polis savcı hakimler hatalı

yada federasyon ve kulüpler birliği..

aynen. hepsi aynı bokun laciverti.
açıklamayı yapana baksana. hacı cavcav.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

melankolizm