Ana Menü

Gael Clichy resmen Manchester City’de

Başlatan El Maestro, Temmuz 06, 2011, 01:46:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Arsenal'in başarılı savunma oyuncusu Gael Clichy, önümüzdeki sezon Manchester City forması giyecek.

Manchester City yönetimi, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla, Arsenal'in Fransız savunma oyuncusu Gael Clichy'nin transferini duyurdu. Ödenecek bonservis bedeli hakkında bir açıklama yapılmazken, Clichy ile 4 yıllık sözleşme imzalanacağı açıklandı.
2003'te Cannes'ten transfer edilen ve kulüp tarihine geçen 2003-2004 sezonunda takımın kadrosunda yer alan Clichy, Premier Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayan en genç oyuncu unvanına sahip oldu.
Yeni transferi sonrasında çok mutlu olduğunu belirten 25 yaşındaki oyuncu, "En kısa sürede takımla beraber olmak için sabırsızlanıyorum. Önemli bir transfer gerçekleştirdim. Umarım yeni takımıma faydalı olabilirim" dedi.
Kolo Toure ve Patrick Vieira'nın kariyerinde önemli yere sahip olduğunu belirten Clichy, "İngiltere'ye ilk geldiğim dönemde Kolo ve Patrick bana çok destek oldular. Kolo'nun eşi bana yemek yapardı. Patrick her zaman bir ağabey gibi davranmıştır bana. Onlarla tekrar buluşacağım için çok mutluyum. 8 yılda Arsenal formasıyla birçok güzel anım oldu. Arsenal'deki herkese bana gösterdikleri destek için teşekkür ederim" diye konuştu.

CNN
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

"Eğer sadece parayı düşünen bir futbolcuysanız, günün birinde Manchester City'ye yolunuz düşer" - Gaël Clichy (2009)

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Temmuz 06, 2011, 13:18:45
Dönek :D

Hayırsız olsun.

:ok

City'den nefret ediyorum. Daha doğrusu futboldan anlamayıp durmadan para saçan bütün takımlardan nefret ediyorum.

Şimdide Tevez ülkesine dönmek istiyorum demiş, onun yerine Aguero'yu almak istiyorlarmış. Ulan bir şeyede burnunuzu sokmayın be.

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: ErhuN - Temmuz 06, 2011, 13:27:46

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Temmuz 06, 2011, 13:18:45
Dönek :D

Hayırsız olsun.

:ok

City'den nefret ediyorum. Daha doğrusu futboldan anlamayıp durmadan para saçan bütün takımlardan nefret ediyorum.

Şimdide Tevez ülkesine dönmek istiyorum demiş, onun yerine Aguero'yu almak istiyorlarmış. Ulan bir şeyede burnunuzu sokmayın be.

Her kelimesine katılıyorum bu yazının :D Parayla takım mı oynatılırmış. Ancak para harcar onlar.

El Maestro

Manchester city'nin bu kadar sol beki ne yapacağı merak konusu.

Gael Clichy

Wayne Bridge

Aleksandar Kolarov

Hatta Jerome Boateng ..

ilhan mansız_melis

Wayne Bridge yanlış bilmiyorsam ayrıldı takımda.

El Maestro

Hayır şu an hala takımda .

Ve sözleşmesi 2013'te bitiyor ..

ERHUN

Kaleciler:

Shay Given
Stuart Taylor
Joe Hart
Gunnar Nielsen

Defanslar:

Micah Richards
Wayne Bridge
Vincent Kompany
Pablo Zabaleta
Alexander Kolarov
Jerome Boateng
Joleon Lescott
Greg Cunningham
Kolo Toure
Dedyrck Boyata
Gael Clichy
Nedum Onuoha

Ortasahalar:

Michael Johnson
James Milner
Shaun W.Philiphs
Adam Johnson
Gareth Barry
David Silva
Nigel de Jong
Vladimir Weiss
Yaya Toure
Abdisalam İbrahim
Abdul Razak

Forvetler:

Edin Dzeko
Carlos Tevez
Mario Balotelli
Roque Santa Cruz
Jo
Emmanuel Adebayor
Felipe Caicedo
Alex T.Nimely
Craig Bellamy

[Kiralık vs. ayrım yapmadan yazdım, bonservisi City'de olan futbolcular bunlar. O kadar çok gereksiz adam varki, halada almaya devam ediyorlar.]

eRe

bu takımın en buyuk sorunu ortasaha
defans ve forvet hattı mukemmel
ama hala o bolgelere transfer yapıyorlar
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi