Ana Menü

Aziz Yildirima gözalti/ tutuklandi

Başlatan IL Capitano, Temmuz 03, 2011, 09:54:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Alıntı yapılan: L_James_6 - Temmuz 03, 2011, 13:11:31
Bugün saat 18.00'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Fenerium tribünü önünde toplanıyoruz. Fenerbahçemize destek olmak için orada olacağız. "Sonuna Kadar Biz FENERBAHÇELİYİZ!" diyen herkesi bekliyoruz.

Genç FENERBAHÇELİLER

tamam :ahaha :ahaha :ahaha :ahaha
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Bu olanlardan sonra FIFA da harekete geçer mi acaba ?
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Sabah saatlerinde İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü bir soruşturma kapsamında diğer spor kulüplerinin yanında Kulübümüzün Başkanı Sn. Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu bir kısım kişilerin gözaltına alındığı ve bazı spor kulüpleri ile birlikte Kulübümüzde de söz konusu soruşturma kapsamında arama faaliyeti icra edildiği kamuoyunun malumudur.

Fenerbahçe  Spor Kulübü olarak; hukuka ve adalete olan inancımızı bir kez daha tekrar ederken, yürütülen soruşturmanın bir an önce tamamlanarak gerçeklerin ivedilikle ortaya çıkarılması gerektiğini belirtmek isteriz.

Şu husus bilinmelidir ki; geçmişi şan ve şerefle dolu kulübümüz, tarihinin hiç bir döneminde hukuksuzluk içinde olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu 

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: L_James_6 - Temmuz 03, 2011, 13:27:47

Şu husus bilinmelidir ki; geçmişi şan ve şerefle dolu kulübümüz, tarihinin hiç bir döneminde hukuksuzluk içinde olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır.

Adama hadi lan ordan derler.

melankolizm

- erken konuşmanın, nasıl sonuçlanacağını bilmediğmiz için bir manası yok diyorum ama şu olayın bir sürü makarası dönüyor ya. :D süper.

CR7

"operasyonun bitmesine 10 dakika kala semih şentürk'ün gözaltına alınacağı söyleniyor. :;)))" :ahaha

eRe

ne guzel bır gun ya :D cok guzel uyandım cok guzel muhabbet ve dalga donuyor :D sampıyonluk sohbetınde bu kadar dalga gecılemezdı :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Ersin Develi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu
Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi İlhan Ekşioğlu
Fenerbahçe'nin yeni transferi Sezer Öztürk
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz  Fenerin yönetiminde sanırım bu adam
Trabzonspor  Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar
Eskişehirsporlu futbolcu Ümit Karan
Ankaragücü'nün yeni transferi Serdar Kulbilge Eski Fenerli
Gençlerbirliği Kulübü futbolcusu Serkan Çalık
Emenike de alınmış sanırım o da Fenerbahçe nin yeni transferi

Dikkat ettinizmi ne kadar çok fenerbahçe var.
Ben sezon içinde sürekli söylemek istediğim tam olarak buydu.
Ve ben ısrarla ama ADAM GİBİ ARAŞTIRLILACAKSA Eskişehir - Febe  Karabük - Febe  Sivas - Febe maçlarının irdelenmesini istiyorum.
Bi sonuç çıkarmı çıkmaz mı ?
Azize den korkmazsalar ve bu işin üstüne giderlerse çıkar ama aksi olursa hiç bişe olmaz

IL Capitano

söylemeden gecemiyecegim iyiki bu serdar kulbilgeyi almamisiz. yanilmiyorsam baskan veto etmisti. hani bi bildigi birsey varmiydi acaba diye dusunmeden gecemiyor insan..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

melankolizm

cnn turk te demin soylendi
- 5 takim hakkinda iddialar var ve kume dusmeleri mumkun
- 20 maca saibe karismis olabilir
- futbolcular para alirken goruntuleri var

@tribundergi vespertine

CR7

o değil de küme düşürülme olursa niang durmaz dia da durmaz lugano zaten gitmeye dünden razı yobo da gelmez artık stoch gider kalırsa alex kalır :)

ilhan mansız_melis

Son Dakika  :

Şike soruşturması kapmasında Aziz Yıldırım'ın evinde yapılan aramada gelecek sezonda alınmak üzere hazırlanan Türkiye Kupası da bulundu !!

:D

Ersin Develi

Aziz Yıldırım koğuşta ranzadan düştü ve Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi

Beyler azize temiz don,sigara ve dergi alıp ziyarete gidicez hesap numarası veriyorum gönlünüzden ne koparsa

Ceza evindeki yabancı kontenjanı yüzünden emenikenin serbest bırakıldığı öğrenildi.Bunun duyan fenev taraftarının şerefli emenike diye bağırması dikkat çekti 

Hakem odası basma hastalığı olan Aziz yıldıvımın emniyette köşe bucak hakem odası aradığı , hakem odası oluşturulmadığı taktirde kendini yakacağı söyleniyor

Gecen sene 2 dk sampiyonluk kutlamasına musade edilen febe için, bu sene verilen 2 aylık kutlama bugün bitti.

Şike iddialarını temizlemek için teklif götürdüğü Cırt Ayşe teyzeden ret cevabı alan ezikbahçe lekeyi kaybetmek için David Copperfield ile anlaştı

Aziz yıldırım ilaç ve kitapLARINI!!! istemiş Kaynak trt3

İdaaname ye göre Aziz Yildirim :"bu sene türkiye kupasını alıcaz"dedi diye gözaltına alınmış, toplumu kandırma ve yalnış beyan verme suçu

fb klübünden yapılan acıklamaya göre Sezer Öztürk'ün imza töreni saat 15:00'te Aziz Yıldıvım Ve Şekip Mosturoğlu'nun Katılımıyla Bayrampaşa Cezaevinde

operasyonun bitmesine 10 dakika kala semih şentürk'ün gözaltına alınacağı söyleniyor
  Fenerium'larda atlet, don, tesbih, Maltepe sigarası satışları başlamıştır
:ahaha neremle güleyim bilemedim ki :)

eRe

CNN TÜRK Son Dakika:Polisin elinde çok ciddi delliler var.Para teslimatlarının kamera görüntüleri emniyetin elinde mevcut.Aralarında Sivas-Eskişehir ve Fenerbahçe'nin bulunduğu 5-6 takımın küme düşürülmesi bekleniyor.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi