Ana Menü

SON DAKİKA ! Forlan, Reyes ve Ujfalusi Galatasaray'da !

Başlatan NoPasaran, Haziran 16, 2011, 19:22:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

K.D

tamam 3 üde çok kaliteli bencede ama bana reyes biraz koydu istiyordum o adamı ama forlan gram koymadı ! forlanı bende en çok isteyenlerdendim 4.5 yada 5 milyona bile belki tamam derdim ama 3 yıl için 21.5 milyon ne demekkkkk kardeşim yazık günah yemin ediyorum forlan bu ya messi bi yılda 50 gol atıyo 10 milyon alıyo forlan kaç gol atacak ne kazandıracak svede busee sadece lig ve türkiye kupası var yazık üzüldüm gs adına ama aldıkları defans la reyes hayırlı olsun ...
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

Batuhan

Alıntı yapılan: Brestgerfich - Haziran 16, 2011, 21:08:16
Reyes'e 8milyon biraz fazla sanki

tabata 8 milyona gelmişti bize zamanında,vay anam vay...
Koca hestiy aya bedenem ?

Ersin Develi

Bu bizim işe benzemesin (ya da benzemesini çok isterim Forlan konusunda) 10 gün önce Forlan bizdeydi.

Batuhan

bizim işe benzemesin diye yazmış onu sanırım.

melankolizm

kaliteli tartışılmaz oyuncular.
ücretlere göre değenlendirmek lazım, ne kadar verdiklerine bakmak lazım

Brestgerfich

@Batuhan  Kardeşim bizim transfer muhabbetinde kulübümüzün sitesinden yazı yayınlanmış mıydı ? Bu sefer çok ciddi bu transfer girişimi.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Batuhan

klüple anlaşılmış sanırım oyuncular ikna edilmemiş daha.

IL Capitano

bu cinconlarin hep bizim istedigimiz oyunculara talip olmasi , bizim yillarca fenerle sidik yaristirmamiza benzemeye basladi. artik bu unal efendi bi 3-4 yil bununla ugrasir insallah.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Grocbenn

Borsaya bilgi verdiklerine göre bence transferi bitirmişler.

Parası falan beni ilgilendirmiyor.Ama G.Saray bu sene Selçuk,Ceyhun ile beraber müthiş 5 transfer yaptı.

Verdikleri parayı yeni stadlarında satacakları kombine ve localarla çok rahat çıkarırlar..

KeePSaKe

Valla kaynak Ntvspor olsa bile imza atılmadığı sürece inanmıyorum Forlan bize geldi diyede aynı konu açılmıştı.
Since 1903

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Maestro

Ajanssporda Forlan'ın gelmesi imkansız falan yazıyor ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

IL Capitano

[IMG]http://tapatalk.com/mu/53ff223e-70ea-34c3.jpg[/img]

Iste ayni ntvspor bundan bir iki hafta önce ama bizim resmi sitede hic Forlan haberi cikmadi zannedersem.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....