Ana Menü

Birsey mi ariyorsunuz?Burdan sorun..Kim bilir belki bulabilirsiniz? Tek topic

Başlatan kralcarsi, Mart 08, 2007, 16:02:46

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hAlil21

Alıntı yapılan: dishiekartal1903 - Nisan 23, 2008, 18:08:37
Alıntı yapılan: Mucizevi Alamet - Aralık 23, 2007, 11:06:09
genelde istanbuldaki kardeşlerimizin kullandığı beyaz bereler var. üzerinde çarşı yazan... ben onlardan arıyorum. 20 ytl'ye kadar ödeme yapabilirim. gercekten bulabilirsem, 30ytl ye kadar da çıkabilirim.

onların lisanslısı yok zaten .. ayrıca ankaradaki her macta onlardan satılıyor zaten eminim istanbul maclarındada satılıyordur. 4 mayısta a.gücü macında alabilirm ben sana. ayrıcada o kadar pahalı değil 5 di oftas macında siyahıda vardı beyazıda.

Çarşı'nın çıkardıkları tükendi onlar haricinde seyyarda var çakmaları.Her maçta bulursun.
http://happygrasshopper.blogspot.com ' behind this mask there is an idea and ideas are bulletproof.

Rebell

hAlil21

http://happygrasshopper.blogspot.com ' behind this mask there is an idea and ideas are bulletproof.

[KralKartal]

Alıntı yapılan: anarsistga - Eylül 07, 2008, 18:38:16
bu çubuklu formanın m bedenini bulamazmıyız elinde olan bulabilecek olan yokmudur???
burdan dvm edelim
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

orcun-bjk

ilk önce herkese merhaba

bende atkı koleksiyoncusuyum yeni başladım ama elimden geldiğince kendi zevkimce bişeyler yapıyorum resimleri birazdan eklerim.

bana palermo ile ilgili her türlü parçaya varım ama takas yok para peşin kırmızı meşin bende

anarsistga

asiruh atkısı arıyorum elinde fazla olan yada elden çıkartmak isteyen arkaadaşlar varsa irtibata geçelim

anarsistga

asi ruh atkısı ve çarşı poları acil aranmaktadır ısrarla aranmaktadır

BerkAy1903

PAOK Atkısı Aranıyor.

Elinde olan Satmak İsteyen PM Atsın..
19o3

Kralkartal21

21 yazılı olan T-Shirt aranıyor..Acil!

Satmak isteyen varsa söylesin lütfen.. Para konusunda anlaşırız.. :)

Örneğin..

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

anarsistga

orcun-bjk

milan inter arsenal atkıları satılıktır isteyen olursa pm lütfen

eren21

Forumda Çıkan Ama Satışı Bİten PASCAL NOUMA tisörtünden aranıyor :D

SALTIK1903

_MéhMéT_

AscAnsio

100.yıl bağcıklı forma aranıyor  ::)  Karşılığında takas yapabiliriz veya para verebilirim, elimde 101.yıl çubuklusu ve 100.yıl beyaz forması var.