Ana Menü

Hoş Geldin 460 Günü Deviren Adam.. [beckyZWICKY]

Başlatan beckyZWICKY, Mayıs 07, 2011, 19:15:22

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

beckyZWICKY

kafamda kötü sloganlar üretiyorum, son günümde tüm kapılara hiç boşluk bırakmadan saatlerce yazıcam kazıcam herşeyi ;D

yazıları silmek boyamak yerine filan komple kapıları değiştirtmek daha kolay gelicek komutanlara ;D

Neyse artık abilerim/kardeşlerim biraz şu sivası gezeyim bakayım insanı nasıl kızları nasıl bir anket yapayım onlara ;D

Akşam yada yarın tekrar görüşmek üzere allaha emanet olun :) )))

@Batu

Hoşbulduk kardeşim :) maalesef gitmem gerek en geç yarın tekrar görüşeceğiz :) ))
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Simurg

Hoşgeldin sercan nasılsın nasıl geçiyor askerlik

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

DIABLO

Ben hiçbişi yazmamıştım askerde yazıcı girdim yazıcı bitirdim yatış :)
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Cem Goren

Allah yardımcın olsun kardeşim. Mantığın bittiği yerde askerlik başlar derler anladık ki sende baya zorlanıyorsun.

Sabır versin sana Allah. Buda geçer boşver. Nasıl gidiyor orada hayat dicem ama sıkıcı ve berbat belli varmı bi sıkıntı bi ihtiyaç
altın kapılarımız kan oldu tayfun

beckyZWICKY

@Büşra

hoşbuldk büşracım, iyi diyelim bunada şükür hiç bişe yoksada ayaktayız hala en azından :P

Askerlik geçiyor bi şekilde ama sıkıntılı sancılı açıkcası.. bi şekildede geri kalan süre geçicek artık bakıcaz.. :))) Senin nasıl geçiyor varmı bi sıkıntı??

@Cem Abi

hoşbulduk abi nasılsın? cocukları öp benim için :))))

@Diablo

usta birliğinde darısı başıma inşallah yahu. bende şans yok ama bakalım kısmet diyip umutları var etmeye devam :P

@Cemo

Saolasın cemo hepimize inş. cok sukur özel bi sıkıntı yada bir ihtiyac yok. sen neler yapıyorsun :)))

unutmam gereken..

Simurg

Bende aynı iyi işte ortak msnde kavga etcek kimse yok :D Şaka bi yana sayılı gün çokta olsa çabuk geçer inş. hayırlısı ile bitirip geliceksin :D
şafak kaç asker ? ;D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

beckyZWICKY

şafağım, cezaevinde cinayet suçundan bulunan bir mahkum ile eşit gibi ;D

Şu topicin başlığına ne zmn ''Hoşgeldin'' ''Evinde'' vs vs gibi şeler yazıldığında dileğin benden ne dilerseniz yahu. Diğer başlıkların topicine bakıyorumda fena moralim bozuluyoooorrrrrrrrr  :'(

unutmam gereken..

Cem Goren

o günde gelicek bi raaad olsana çocuğum. sonra biz gidicez bizim moralimiz bozulucak zamanı gelince falan.

Geçer biter. He biraz zor olur ama biliyoruz ki sen zor olanı yaparsın imkansız zaman alır :D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Banucan

ooo asker kaçmış foruma
naber Sercan? bide doğru düzgün söyle şafağıda sayalım ;D :D
FEDA

beckyZWICKY

Cemoo benim moralimin düzelmesi ve rahata ermem için sizin gelmeniz lazım. bana torun lazım ;D

@Banu

iyi diyelim iyi olalım inş banucuk :D sen nasılsın?

vallahi elim varmıyor utanıyorum ama neyse söyleyeyim bari  :-[ 396  :-[ hiç izin kullanmamış hali bu. 30 günlük izinimi kullanırsam 426  :-\

;D

unutmam gereken..

KeePSaKe

Benim askere gitmem 4-5 seneyi bulur heralde  ;D
Since 1903

[KralKartal]

Kolay degil Sercan, dile kolay ya... Allah kurtarsin tum tertipleri..Iyi bak kendine
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

DIABLO

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Haziran 25, 2011, 20:32:08
vallahi elim varmıyor utanıyorum ama neyse söyleyeyim bari  :-[ 396  :-[ hiç izin kullanmamış hali bu. 30 günlük izinimi kullanırsam 426

Adammı öldürdün bilader :) 

Askerde ne yap ne et bi yere kapak at yazıcı, santral, telsiz vs vs vs ortada kalma kalırsan ordan oraya atarlar.

1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea