Ana Menü

Hoş Geldin 460 Günü Deviren Adam.. [beckyZWICKY]

Başlatan beckyZWICKY, Mayıs 07, 2011, 19:15:22

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Banucan

bende iyiyim nolsun işte hep aynı
o zaman biz 425 diyelim izin kullanmazsan hesaptan düşeriz :D
FEDA

IL Capitano

öptum kardes cocuklari.. onlarindan selamlari var.. :)

425 gun az bi zaman degil ama herkesin söyledigi gibi sayili gunler gecer.. :rock

nerede askerlik yapacagin acemilik olayindan sonra belli oluyor di mi? kura mi?
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

beckyZWICKY

vee son saatlerim.. :( 1-2 saat sonra otele dönüp çıkışımı yapıp valizleri alıp döneceğim :'(

@Cem Baba

abi acemiliğin bitmesin son 1 hafta kala yerler belli oluyor.. Tayinler ankaradan belli oluyor bilgisayar belirliyor..

Ama benim olduğum yer itibari ile yüksek ihtimal doğu maalesef.. Çünkü olduğum yer sadece sınır eğitimi veriyor.. hudut eğitimi sınır eğitimi alıyoruz sınırcıyız biz burda.. Ama şöyle birşeyde var tabii sınırcıyız diyede illa ırak sınırı olacak diye birşey yok.. Sakin tehlikesiz rus sınırı filanda olabilir..

Hakkari filan ırak sınırı filan olmasında neresi olursa farketmez açıkcası şu durumumda.. :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

bu arada şu geçen 1 aylık süre zarfında duyduğum/gördüğüm anıları olayları yazayım bari :D

olduğum yer temeltepe..

Zamanında yılmaz güneyin askerlik yaptığı ve firar ettiği yer.. Tankla kaçmış buradan.. kaçmaya çalıştığı tank cezalı hala.. sabit duruyor motoru sökülüp.. onu yakalamak için peşinden gönderilen tankta aynı şekilde yakalayamadığı için cezalı :D

ben burda 91/2 tertipim.. 91/1 lerden 1 kişi öldü nedensiz şekilde.. Nedeni açıklanmadıda..

Geçen dönemlerden 1 kişi kendini ağaca asıp intihar etmiş.. O ağaçta cezalı durumda hala.. Sulanması yasak..

Aynı takımda olduğum 1 kişi yatakhanede dayanamayıp kendini jiletledi gerizekalı..

Tertipim olan 3 kişi firar etti..

Geçmiş dönemlerde birkaç kişi nöbet yerinde soğuktan donarak şehit olmuş..

şimdilik gördüklerim ve duyduklarım bunlar :D harika bi' yer cok keyifli ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Banucan

belki İzmirdeki yunanistan sınırınında asker olursun inşallah
sabret Sercan içine sıkıntı sokma dualarımız seninle
FEDA

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Batuhan

ağaca ceza vermişler ha ? çok ilginç ya :)
Koca hestiy aya bedenem ?

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Banucan

FEDA

BJK_Kübra

azalmaya başlamış hadi hayırlısıyla bitirir inşallah :)
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

KeePSaKe

92 liler 2012 de gidiyormuş askere ilk yoklaması (2011) 1-30 nisan tarihlerinde geliyormuş son yoklama ise 1 temmuz 31 ekim arasıymış bana ilk yoklama filan gelmedi var mı gelen arkadaşlara ?

Birde ben simdi liseyi bitirdim üniye hazırlanıyorum dershaneye gidiyorum sadece. okuduğum sayılmaz yani benim tecil ettirmem lazım yoksa alırlar yani benide :) İnternetten baktım biraz ama sizdende duymak isterim bu tecil işlemleri nasıl oluyor acaba ?
Since 1903

Catak

liseyi bitirdeikten sonra 3 yıl tecil hakkın var hiç bişi okumassan bile yoklamada adrese gelmez mahalle muhtarında öğreneceksin şöyle bir ihtimal daha var kütüğün başka bir ildeyse yoklama oranın muhtarına gidebilir
ÇATAK

KeePSaKe

Tecil hakkını filan biliyorum benim askerlik şubemde eyüpte ama mesela yoklama kağıdının gelmeme durumu olabiliyormuş ki 1-30 nisan arası ilk yoklama kağıdı geliyor diye duydum ama bana gelmedi benim merak ettiğim son yoklama tarihinin 1 temmuz - 31 ekim arası geleceği söyleniyor o tarih arası gitsem askerliğimi tecil ettirebilirim heralde...
Since 1903

Catak

sen gene de askerlik şubesine git sor derim bende senin gibi düşünüodum yoklama kaçağı durumuna düşmüştüm :)
ÇATAK

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..