Ana Menü

"Hakemler Ibrahimovic'e karşı tavır aldı"

Başlatan El Maestro, Nisan 16, 2011, 00:30:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola, hakemlerin Milan golcüsünü hedef aldıklarını iddia ettikten sonra Serie A yetkilileri ile çatışmaya girdi.        Zlatan Ibrahimovic, Milan (Getty Images)   Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola, hakemlerin Milan golcüsünü  aldıklarını iddia ettikten sonra Serie A yetkilileri ile çatışmaya girdi. Menajerin öfkesi, 29 yaşındaki oyuncunun Fiorentina karşısında alınan 2-1'lik galibiyet sırasında yardımcı hakeme hakaret ettiği için üç  ceza alması sonrasında patladı.
Böylece geçen  Bari maçında aldığı kırmızı kart sonrasında formasını ilk kez giyen Ibrahimovic ikinci kez ceza aldı.
Raiola, hakemleri golcü oyuncuya karşı önyargılı olmakla suçlarken müşterisinin haksızlığa uğratıldığını düşünüyor.
Sky Sport Italia'ya konuşan menajer, "Oynamaması için ellerinden geleni yapıyorlar. Rehavete kapıldığında bunlar başına geliyor ve rehavete kapılmak iyi bir şey değildir. Hakemlerin ona karşı tavır aldıklarını söylemem normal. Maç boyunca bir kez ikili mücadeleye giriyor ve ona hemen kart gösteriyorlar. Bu  saçma ve ayıp bir şey," dedi.
Raiola, Ibrahimovic'in sezon sonunda Milan'dan ayrılacağına dair haberleri yalanlıyor: "Kendini mutsuz hissetmiyor. Milan'da kalacak."
Ibrahimovic şu an San Siro'da kiralık olarak oynuyor, ama Milan geçen yaz anlaşma gerçekleştiğinde golcü oyuncunun sezon sonunda bonservisini alacağını belirtmişti.

Goal

Milandada sıkıldı galiba.  :D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

IL Capitano

milanda kiralik hala barcanin oyuncusu ama pep oldukca bi daha oraya gitmez. sanirim sira ingilterede.  :)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

unicorn

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Nisan 29, 2011, 00:28:50
Rota Besiktas olsun..
Karakteri çok zayıf bir adam. Türkiye'de barınabileceğini düşünmüyorum.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

IL Capitano

gittigi her takimda sampiyon oldu, tek kazanamdigi sampiyonlar ligi. kendisini yetistiren malmö ff icinde cok sey verdi maddi ve manevi ve her zaman futbolu orda birakacagini söyluyor. dogup buyudugu semtte acik ve kapali spor salonlari yaptirdi.

hangi bakimdan karakteri zayif anlamadim?

unicorn

Saha içinde ve dışında insanlarla olan kötü ilişkileri, basına verdiği demeçler vs bu kanıya vardırıyor beni. Türkiye'de zor yani biz kaldıramıyoruz böyle şeyleri. Ailton da neler yapmıştı bizim bile tepkimizi aldı çoğu zaman. şu an Guti'yi eleştiriyorsak İbrahimovic'e tahammül edemeyiz diye düşünüyorum.

IL Capitano

biraz pascal, biraz Q7 ortasi, yenilgiye tahammulu yok. 10 yildir takip ederim zlatani , bizim buradan kendisi. ajaxtayken cok havaalaninda karsilastik, konustuk. cok duzgun bir insan. biraz da Q7 dedigim gibi,. pöf pöflenmeye ihtiyaci var, verdin mi gazi hele bizim taraftarla cosar.
carew zamaninda kizdirmisti bunu, ben carewin topla yaptigini portakalla yaparim demisti. artizlikte var yani.  :)  ama zlatan milandan ayrilirsa ingiltereye gider.

unicorn

Ama kibir olayı var bu adamda. O da çok hoş birşey değil kötü şeyler yaptırır insana ki bazen yaptırıyor da.

Oyun kalitesine tabi ki diyecek birşey yok. Takımda olsun isterim ancak dediğim gibi barınabileceğini düşünmüyorum.