Ana Menü

Volkan Şen Galatasaray Yolunda

Başlatan NoPasaran, Aralık 19, 2010, 23:20:39

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Serhat Ulueren : Gs Volkan Şen ile her konuda anlaştı,Volkan arkadaşlarına da söyledi.

:ok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

yuNuS1903

Cem Goren

eğer başarabilirlerse güzel transfer.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Çok önemli bir transfer yapıyorlar..

Keşke girsek araya alsak şu adamı..

Yerli kalitemizide oldukça yükseltir.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

yuNuS1903

Besıktasta ıstemem sahsen ben bu futbolcuyu
o kdar kufur ettıkten sonra besıktasa gelmesını

[KralKartal]

Messi gibi yetenekli olsa istemem artik cirkef futbolcu,
Besiktasa yakismaz, herkes yerini bulur, gider cirkefsarayda oynasin iste.

Gidipte sanki avrupanin en koklu takimlarindan yildiz koparip getiriyorlarda basarili transfer deniliyor :D
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Aralık 09, 2010, 00:29:45

Volkan: Kısaca şöyle özetleyeyim;

YILDA 1-2 maç , her hafta OtoShow fuarı olmasını isteyen bir futbolcu.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

CR7

geliyor olsa doğru olsa bile Telegole inanmam.
inanmıyorum.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Tv 8 de söyleid..

Servet + 6 milyon euro vermişler sanırım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Aralık 20, 2010, 01:43:18
Tv 8 de söyleid..

Servet + 6 milyon euro vermişler sanırım

Evet kesin dediler.
Eğer Servet + 6 milyon ise çok fazla para vermişler.

Ayrıca Volkan neden geliyor ki gsye salak mı acaba ?
Bölünür senin için uykular!

CR7

ardayı gönderirler o zaman.
bize yekta lazım :D

NoPasaran

Bursaspor İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı, NTV Spor Radyo'ya transferlerle ilgili açıklamada bulundu.

Volkan Şen ve Sercan Yıldırım'ın Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki iddiaları değerlendiren Özkıyıcı, 'Sportif Görüş' programının yapımcısı Bülent Yüksel'e "Ben ikinci başkanım, benim haberim yok. En azından bir hafta kadar sabretmek lazım olanı biteni iyi görebilmemiz için" diye konuştu.

Özkıyıcı, "Bir de Servet'i vereceklermiş bize. Ne yapacağız biz Servet'i? Servet kimin yerine oynayacak? Ömer Erdoğan'ın mı Serdar Aziz'in mi  İbrahim'in mi? Hepsi Servet'ten iyi. Servet Galatasaray'da kalsın" dedi.

Menajerlere de sitem eden Özkıyıcı, "Kulüplerin başına ne geliyorsa bu menajerlerden geliyor. Bu iddialar menajer uydurmasıdır" açıklamasını yaparak sözlerine son verdi.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Dün gece geç saatlerde bazı basın kuruluşları, Galatasaray'ın Bursasporlu Volkan Şen'in transferi için Bursaspor'la 5 milyon Euro + Servet Çetin karşılığında anlaştığını duyurması futbol camiasını heyecanlandırdı.

Süper Toto Süper Lig'de 17. Hafta maçlarının oynanmasının ardından gözler transfer piyasasına çevrilmişti ki Galatasaray'ın Bursasporlu Volkan Şen'i kadrosuna kattığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Habere göre Galatasaray Volkan için Bursaspor'la 5 milyon Euro + Servet Çetin karşılığında anlaşmaya varmıştı.

BİR DELİ BİR KUYUYA TAŞ ATTI!..

Olaylar Volkan Şen hayranı bir taraftarın sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta Volkan Şen adına açtığı sayfaya 'Galatasaray' yazmasıyla başladı.

Takımda kötü gidişin ardından transfer beklentisi içinde olan Galatasaray taraftarları bu yazıyı sevinçle karşılarken Bursasporlu taraftarlarda üzüntü içindeydi.

Tabii bazı basın kuruluşları da bu yazıyı gözden kaçırmamıştı ve bunun üzerine Volkan Şen'in Galatasaray'a transfer olduğu 'bombasını' haber olarak yayınlamışlardı! Tabiri caiz ise bir deli bir kuyuya taş attı ve basın mensupları da bu haberle ters köşeye yattı!

VOLKAN ŞEN NOKTAYI KOYDU

Sayfanın kendisine ait olmadığını belirten Volkan Şen, sosyal paylaşım sitelerinde kendi adına açılan yüzlerce sayfa olduğunu, bu sayfanın da bunlardan biri olduğunu belirtti. Kendisiyle uzaktan yakından ilgisi olmayan yazıların kullanıldığını belirten genç oyuncu, "Böyle bir şey yapılması hoş değil. Ben Bursaspor'un oyuncusuyum. İsmimi kullanarak yapılan bu olaya taraftarlarımızın inanmamasını istiyorum" dedi.