Ana Menü

# 4 Manuel Fernandes

Başlatan [KralKartal], Aralık 13, 2010, 18:45:53

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Gutide yapti :D ama Guti kaptan Fernandes daha masum :D

sahada oynunu oynadi ama ya, 8 milyon fazla, 5-6 diyorum zaten.

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Hayırlısı diyelim..

Ancak "futboldan anlamama" durumu amma çok konuşulur oldu forumda..

Herkesin kendi görüşü vardır.Bunu bence unutmayın..

Bugün bir çok insan Quaresmanın Beşiktaşa zarar verdiğini düşünüyor, onlara dahi bu yorumları yapmak yanlış. Futbol matematik gibi değil.2+2 = 4 diyelim..

Zaten öyle olsaydı farklı nickler kullanmamızın amacı olmazdı..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Mayıs 19, 2011, 17:57:51

Aynen, bugun Ronaldoyu begenmeyenler ve abartildigini dusunenler bile var.

2-3 mac cok daha faydali oldu, kalip boyle devam ederse bomba transfer olur,
ama yan gelip yatarsa, iste o zaman ne olacak? Buda bir risk, futbol zaten bir risk oyunu.

RCA

23 yasındakı oyuncunun yan gelip yatması nasıl açıklanır ihsan abi?

bu adam daha ne yapsın ki? ne bekliyosunuz amuda  kalkıp top oynaması daha elimizde ayagında top tutamayan beceriksiz oyuncular varken ne demek manuel fernandes 8 eder mi yok elimiz de patlar mı?

anti yorumcular merak etmeyin elimizde patlamaz bu adam .. bu adam olsa olsa orta sahamızın yenı yıldızı mansetlerın yenı adamı olur
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

[KralKartal]

Her futbolcunun riskini konsuuyorum ozellikle yabancilari. Fernandesi en cok begenenlerdenim zaten.

Nasil mi yan yatar, oynayamaz, gecelere kapilir, yanlis isler yapar, umursamaz cunki parasini fazlasiyla alir vs vs
bu olaylar olabilir demek istedim...

Sonra Fernandes bu olaylara girince, istemeyenler alin size Fernandes diyecektir, bak Guti ne umutla geldi, ama
kaptirdi kendini, Quaresma oyle degil, daha genc olmasina ragmen, sahada elinden geleni yapiyor.

Yani Fernandes veya baskasi, Forlan ornegin, gelir, iyi futbolcu ama bunlari izleyecek destekleyecek ve yol gosterecek
birileri olmasi lazim, basi bos birakmamak lazim.

8 verilmez suan. 8 ediyorsa kiralik vermesinler, 3 maclik futboluyla eder, cok yeteneklide, disiplinli,
ama maksimum 6 verilir bonservise, o da fernandesin gul hatri icin :D

Birkere yorumlarda anti yorumcular fln olacak elbet, her yorumda var, herkes gerekcesini soyluyor
SAYGI duymak gerekir

RCA

güzel abicim sen dediğinle ilgili yazımda sadece birinci paragrafta yer verdim o kadar senin dedikleriine katılıyorum zaten..

benim anlamadığım yıldızlar kulubuyuz de oyuncu beğenmiyoruz sanki. ki fernandes gerçekten yeteneği gözle görülen bir yetenek

metin şentürkü koy o bile görür adamın farkını takıma göre :D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Resul daha 2-3 hafta önceye gidersek maç topiclerinde bile belki vardır. Ne işe yararsın fernandez diye konuşuyorduk..

Yine bu forumda olması lazım birisi yorum yapmıştı "İnsan kötü oynayabilir ama bu kadar isteksiz ve vurdumduymaz" olunmaz ki diye..

Burada herkes Beşiktaşın iyiliğini istiyor..

Artık eski rakamlar yok futbolda en azından bizim için..

Yahu Fernandezin her tarafı en iyi oynasa 8 milyon euro yahu 8 milyon euro..Quaresmaya bile verilmedi bu para..

İnter 10 verirmiş 20 verirmiş bilemeyiz ki arkadaş. Adamlarda para vardır verir ancak bizim böyle bir lüksümüz fernandez için bence yok..

Ancak bence biz boşuna tartışıyoruz..

Bugün twitterdaki hareketlerde saçma..

Menejerler , kulüpler herkes herşeyi görüyor artık.

3 e 4e alacağımız adama artık daha fazla fiyat çekecekler. Çünkü biliyorlar taraftar baskı yapıyor yönetime..

Serdal Adalıya güvenmek istiyorum. 2-3 sene bonservis vererek oyuncu almayız dedi.

Birde işin şu boyutu var, bu takım bu sene çok başarısız oldu ve resmen zararla kapatmışken bu kadar lüks harcamalar anlamsız olur.

İyi futbolcu mu ?

Evet iyi futbolcu..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Mayıs 19, 2011, 17:57:51
Hayırlısı diyelim..

Ancak "futboldan anlamama" durumu amma çok konuşulur oldu forumda..

Bugün bir çok insan Quaresmanın Beşiktaşa zarar verdiğini düşünüyor, onlara dahi bu yorumları yapmak yanlış. Futbol matematik gibi değil.2+2 = 4 diyelim..

Zaten öyle olsaydı farklı nickler kullanmamızın amacı olmazdı..

bu msj sanırım banaydı.. Yok abi ne haddime futbol dersi vermek, bilgi sorgulamak vs vs.. Sadece lafın gelişi demek istedim misalen oyuncunun bana göre olan kalitesini göstermek adına..

ayrıca 8 milyon cok cok cok fazla diyoruzda, Beyler uefa kupasını alalım,alıcaz diye söyleniyorduk.. Nerde gördünüz 2 milyona 3 milyonlarla takım kurup avrupa kupası kazanıldığını? Şuan avrupanın neresine bakarsan bak bir kaliteli oyuncuya sırf kaliteli diye 2 kat para dahi veriliyor başarı adına.. Bu kadar takmayın bu 8 milyonu, biz o kadar küçük bir klup değiliz.. Hedefimiz varsa, çıta yüksekse parada yüksek olabilir.. kaliteli bir oyuncuya 8 milyon verilmez dersek, avrupada kupa almayıda beklemememiz gerekir bu durumda..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Bazen Vedat Okyar aklıma geliyor..

Ben muhasebeci değilim, parasına değil futbola bakarım  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

baba adam iş yapar bu adamı tv de izlerken ah vah etmek istemiyorum keşke bizde kalsaydı diye

takımın direği olur ernst le beraber alsınlar 5 e 6 ya.. sanki para bize girip çıkıyor, demirören yönetimde oldugundan beri umrumda dğeil para yeterince düzdü bizi alıştık anasını satıyım

That's me.

eRe

8 mılyon etmez dedıgınız adam bız alamazsak kac mılyona gıder ızleyınde gorun o zaman...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CR7

Manuel Henrique Tavares Fernandes'in transferi konusunda Valencia CF SAD kulübü ve oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır.

:bjk :bjk :bjk

:beer :beer
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

Kul Fanidir Yol Mukaddes
Elbet Verilecek Bu Son Nefes
Ne Makam Kalıcı, Ne Heves
Orta Sahaya Kalıcı Adres MANUEL FERNANDES
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

+18 !

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,