Ana Menü

Ali Tandoğan'ın hayati tehlikesi bulunuyor

Başlatan carsi52, Kasım 06, 2010, 21:51:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Antalyaspor ile Bursaspor arasında oynanan maçta takımının ilk golünü atan Ali Tandoğan'ın hayati tehlikesi sürüyor.

Karşılaşmanın 51. dakikasında Nunez'in ortaladığı topu kafasıyla filelerle buluşturan Ali Tandoğan, Erkan Sekman ile çarpışarak yerde kaldı. Skoru 2-1'e getirmesine rağmen  sevincini yaşayamayan Tandoğan bayıldı.

Ali Tandoğan, sahada yapılan ilk müdahalenin ardından Özel Medical Park Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye acil servisten alınan Ali Tandoğan'ın MR ve tomogrofisi çekildi. Tecrübeli oyuncunun kafatasında çatlak olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Futbolcu hava ambulansıyla Antalya'dan Bursa'ya götürülüyor ve acil olarak ameliyata alınacak.
Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

Büyük geçmiş olsun pozisyonu tam göremedim o kadar kötü müydü ?
Since 1903

Ersin Develi

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Kasım 06, 2010, 21:53:06
Büyük geçmiş olsun pozisyonu tam göremedim o kadar kötü müydü ?

Ali topa vururken yandan geliyor antalyalı oyuncu,orada çarpışıyorlar kafa kafaya

KeePSaKe

Şimdi ligtv den baktım evet gördüm sağol.
Since 1903

Ersin Develi

Rica ederim,şimdi bende linki gmndrecektim.Başka izlemek isteyen olursa burdan bakabilir pozisyona
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=81572

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Ersin Develi

İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur,öyle yerde hareketsiz yattığını görünce kötü oldum

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

NoPasaran

Medical Park Özel Antalya Hastanesi Başhekimi Dr. Şerif Köksal, Medical Park Antalyaspor-Bursaspor karşılaşmasında gol attığı pozisyonda sakatlanan Ali Tandoğan'ın temporal kemiğinde çökme olduğunu söyledi.

Başhekim Dr. Şerif Köksal, Medical Park Antalyaspor-Bursaspor maçında sakatlanarak hastaneye kaldırılan Ali Tandoğan'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Köksal, ''Tandoğan'ın temporal kemiğinde çökme kırığı mevcut. Bu kırık beyin dokusuna ulaşmış bir kırık değil. Hayati tehlikesi yok, şuuru da yerinde'' dedi.

Tandoğan'ın temporal kemiğinde çökme kırığının bulunduğunu söyleyen Köksal, bu kırığın beyin dokusuna ulaşmış bir kırık olmadığının altını çizdi. Kırığın kafa içerisinde herhangi bir kanama yapıp yapmayacağının hastanın izlenmesi ve seri tomografiler ile belli olacağını belirten Köksal, şöyle konuştu:

''Tandoğan'ın hayati bulguları tümüyle stabil ve şuura açık. Ancak kafa travması vakalarında travmanın orta ya da şiddetli olmasına bakılmadan gözlem altında görüntüleme yöntemlerinin seri biçimde tekrarlanması gerekmektedir. Gerekli hallerde ise cerrahi veya medikal girişim yapılması en temel yöntemdir. Tandoğan'ın hayati tehlikesi yok. Şu anki sağlık durumuyla da futbol hayatını engelleyecek bir sağlık sorunu yok.''

Köksal, Ali Tandoğan'ın bir süre gözlem altında tutulacağını belirterek, hastaneden taburcu ya da sevk edilme süresinin tedavi sürecine göre belirleneceğini söyledi.

Öte yandan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ve futbolcular Necati Ateş, Uğur İnceman ile Tuna Üzümcü, hastaneye gelerek Ali Tandoğan'ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tuna Üzümcü, ''Tandoğan büyük bir tehlike atlattı. Kendisiyle görüştüm. Sağlık durumu iyi. Sakatlığından dolayı büyük üzüntü duyduk'' dedi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

Çok çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi birşey olmaz ve eskisindende daha iyi şekilde futbol hayatına döner..

Cok üzücü birşey.. Allah acil şifalar versin
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

+18 !

Geçmiş olsun,talihsiz bir pozisyon olmuş.

Umarım iyileşir bir an önce.

[KralKartal]

Gecmis olsun, Iboya kafa atti birsey olmadi, carpisti oldu, kadere bakiniz
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

IL Capitano

aynisini bende söyledim , olayi ögrenince.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..