Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 4 | Sampiyonlar Sampiyonu Resul | yeni takim kurunuz

Başlatan [KralKartal], Ekim 11, 2010, 13:59:57

0 Üyeler ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Lig gayet heyecanli.

3 aday var sampiyonluk icin, ben kesin puanlar kaybederim,
rakipler etmezse lig tam kizisacak, guzel oluyor sonuna kadar devam eder umarim boyle heyecan dolu :)

MESUTta kart cezalisi. Biraz zor gececek bu 2 mac.

Onun tersinde Küme düsmemek icin oynayanlarin arasindada puan farki cok az.
üstte nasil mucadele varsa alttada ayni sekilde var.

Yani bu lig cok daha kaliteli ve her an hersey olabilir.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Ozan Doğan

serdal adalının quaresma atı gibi dıştan büyük bir atak bekliyorum takımımdan :D

RCA

yiğitle oynayacagım.. yalnız dıkkatımı cekti yiğitin takımı yukarıdakı bır kac takımdan cok cok daha ıyı.. sırasının bole olmasını garıpsedım acıkcası..

zor maç kolay maç ayrımı olmaz , olamaz.. her maçı final gibi düşünerek ve o taktıkle var gucumuzle ıstedıgımız oyunu sahaya yansıtmak..

2 hafta sonra ozzyle karsılasacgım.. o maçı sabırsızlıkla bekliyorum.. yenildiğim herkesten rövansımı elımden geldıgınce almaya calısacagım.. :D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Ozan Doğan

resulüm canım atik ol ;) eğer o maça kadar kaybetmezsem o maçıda kaybetmem benden söylemesi ;)

[KralKartal]

Alıntı yapılan: Resulbjk - Kasım 03, 2010, 14:10:25
yiğitle oynayacagım.. yalnız dıkkatımı cekti yiğitin takımı yukarıdakı bır kac takımdan cok cok daha ıyı.. sırasının bole olmasını garıpsedım acıkcası..

defans hatti cok zayif yigitin. Zaten oradan kaybediyor

RCA

Alıntı yapılan: BlackOzZy - Kasım 03, 2010, 14:24:18
resulüm canım atik ol ;) eğer o maça kadar kaybetmezsem o maçıda kaybetmem benden söylemesi ;)

desene çekişmeli geççek :D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

RCA

Alıntı yapılan: carsi52 - Kasım 02, 2010, 15:37:21
Vay arkadaş ya birşey demiyorum artık.
Bu oyun harbi adi ya istifa ediyorum ben taraftarlarımıza verdiğim sözü tutamadım.

bir defans oyuncusu al saglam.. seri galibiyetler alırsın

That's me.

Ozan Doğan

[KralKartal]

birde Yunus mu bu Ruzgar, asiri sert oynuyor, sakatlik verirsem senin yuzunden, ruzgar gibi tozunu alirim :D

Simurg

evet ya
adam sakatlıyo q7 8 hafta sakattı ;D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

KeePSaKe

Alıntı yapılan: Free Idea - Kasım 03, 2010, 11:06:08
ben nerde yanlış yaptım?

Taktikler çok önemli abi geçen sene o kadar iyi oyuncu almama rağmen bende son sıralardaydım şimdi iyi bir taktik buldum kendime üst sıralardayım :)
Since 1903

carsi52

Yok abi daha uğraşmıyorum çıldırttı oyun beni.
Ne biçim oyun yapmışlar bilmiyorum ki takmışlar bana paso mağlubiyet yazıyorlar benim tarafa.

Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

Kaan,Silva ya teklif yaptım sana yaramıyor belli sat gitsin işte :)
Since 1903

carsi52

Düşünüyorum Andaç.
İstifa edersem satıcam sana söz ;D
Bölünür senin için uykular!

yuNuS1903

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Kasım 03, 2010, 19:34:25
birde Yunus mu bu Ruzgar, asiri sert oynuyor, sakatlik verirsem senin yuzunden, ruzgar gibi tozunu alirim :D

bizimde taktıgımız böyle napalım yahuu :D