Ana Menü

EURO 2012 Almanya-Türkiye [8 Ekim 21:45]

Başlatan carsi52, Ekim 04, 2010, 20:26:24

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Ekim 08, 2010, 23:37:03

Zaten adam olsalar Mesutu kaybetmez kazanirdik. Sabrilere ve kazmalara kalmis milli takim zaten

Mesut adam olsa Türkiye'yi seçerdi.
Neye göre insanları suçluyorsunuz bilmiyorum.Adamı çağırmışlar gelmemiş arkadaş bu kadar basit gitmiş almanyayı seçmiş!
Napsalardı gidip ayağına mı kapansalardı mesutun!

Bu arada Özer'i eskiden beğeniyordum bize gelseydi felan diyodumda iyikide fenere gitmiş.
Kadro seçimi yüzünden yenildik 3 tane yedik..
Bölünür senin için uykular!

ERHUN

Şaşırmadım açıkcası. Hatta ben maç öncesi handikap oynamayı düşünüyordum da kuzenim caydırmıştı. Ben Almanya'ya verdiğimde o beraberlik vermişti.

Neyse, 2002 kadrosundan sonraki milli takım benim için değersizleşti. Sabri-Balta vs adamlar oldukça ben bu takımı niye takip edeyim? Lucarelli'nin çok sevdiğim bir sözü var. Bende onu kendime göre çeviriyorum; "Benim milli takımım Beşiktaş."

[KralKartal]

Mesut en iyisini yapmis. Turk futbolu cok gerilerde, secseydi Realde oynayamazdi ki zaten..
Yani daha zor.

Mesut konu degil ama iste gerekirse ayagina kapanacaksin. Sabrinin ayagina kaliyorsak
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Ekim 08, 2010, 23:51:39
Mesut en iyisini yapmis. Turk futbolu cok gerilerde, secseydi Realde oynayamazdi ki zaten..
Yani daha zor.

Mesut konu degil ama iste gerekirse ayagina kapanacaksin. Sabrinin ayagina kaliyorsak

Olduuuuuuuu..
Koskoca Türkiye Milli Takımı gidicek Mesut'un ayağına kapanıcak.O adam istemiyorsa zaten hiç gerek yok gelmesin.
Doğru diyorsun kazmalar var takımda hemde çok ama bu tür yorumları gördükçe o kazmalara halil'i beğenmiyordum halile Nuri'ye hepsine helal olsun.

NoPasaran

ayağına kapanmada gidip cağırdık gelmedi demekte kusura bakma saçmalık. Terimin egolari milli takımı soğuttu herkesten
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Necip gibi bir adam var, oynatılmıyor. Ekrem kaç sene bekledi çağrılmadı en sonunda Avusturya'ya gitti. "Ekrem iyi adam mı?" diyebilirsiniz eyvallah ama en az Sabri kadar oynayacak bir adam. Bu takımda BALTA yer alıyorsa Deli İbo 50 kere, 100 kere forma şansı bulmalı. Bu takımın başına gelenler bunu yapmazsa ben bunun altında kasıt ararım. İyi adam varken oynatmamak bir nevi intihar yada aptallık. Aynen devam etsinler böyle... Dünya 3.cüsü olup sonraki Dünya kupalarına katılamayalım. Avrupa 3.cüsü olup sonraki Avrupa şampiyonalarına katılamayalım... Aynen devam milli takım emin ellerde. Birde maç öncesi diyordu yorumcular. Schweinsteiger vs adamları yok. Beraberlik şansımız fazla hatta kazanabiliriz bile. Biz bu kadroyla biraz zor kazanırız...

Ayrıca maçta Rıdvan'ada sinir oldum. Aurelio-Quaresma-Guti geçen sene çok oynamamış, bu sene çok yüklenilmiş ondan hemen sakatlanmışlar... Aurelio'nun sakatlandığı pozisyonu görmedim ama Quaresma ve Guti resmen dayak yiyor. Her hafta her hafta tekme manyağı oldular. Sonunda sakatlandılar. Sonra niye iyi adamlar gelmiyor niye ligimiz böyle? Neyse bu konu uzar gider milli takım konusunu daha fazla dağıtmayayım.

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

erdibatmaz

Bazı söylentilere göre de, Mesut Özil Kürt kökenli Türk olduğunu söylediği için milli takıma alınmamış. O da gitmiş Almanya'yı seçmiş. Daha önce bu forumda konuşuldu mu bilmiyorum. Ahmet abi gelsin aydınlatır.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

[KralKartal]

Koskoca Türkiye Milli Takımı ? Bu koskoca dedigin kim? Butun ulke gitmiyor, sorumlu yonetici veya herkimse gider konusur,
ilgilenir, teknik direktor olur, baskasi olur.

carsi52

Ya arkadaş adam üstüne basa basa alman milli takımında oynamak istiyorum demiş.
Daha ne yapabilirsin bu adama ? Yazık ya harbiden yazık yemin ediyorum yazık.

[KralKartal]

Alıntı yapılan: Free Idea - Ekim 09, 2010, 00:06:53
Bazı söylentilere göre de, Mesut Özil Kürt kökenli Türk olduğunu söylediği için milli takıma alınmamış. O da gitmiş Almanya'yı seçmiş. Daha önce bu forumda konuşuldu mu bilmiyorum. Ahmet abi gelsin aydınlatır.

hala söylenti, aciklik yok, ZDF kanalina aciklama yapilmis deniliyor bu konuda, ama varsa videosu biri koysun, sadece balon haber goruyorum
ama bir video veya hakiki bir kaynak yok.

Cem Goren

yazık olan ne abı. bı adam butun ulkeyı mıllı takımdan soguttu. toramannı en formda old. zamanda almadı sabrıyı aldı. su an turkıyenın en ıyı kalecısı olan CENK varken volkan oynuyo. bırılerı mıllı takımı kendı babalarının cıftlıgı olarak kullanıyolar. buda sogutuyo herkesı.

NoPasaran

milli takım kalecisi volkandır. Orada sorun yok.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Alıntı yapılan: Cem Goren - Ekim 09, 2010, 00:15:47
yazık olan ne abı. bı adam butun ulkeyı mıllı takımdan soguttu. toramannı en formda old. zamanda almadı sabrıyı aldı. su an turkıyenın en ıyı kalecısı olan CENK varken volkan oynuyo. bırılerı mıllı takımı kendı babalarının cıftlıgı olarak kullanıyolar. buda sogutuyo herkesı.

Cem türkiyenin en iyi kalecisi CENK ;D
Sormazlar mı adama peki Cemciğim madem Türkiye'nin en iyi kalecisi bu adam kalede paso hata yapan hakanın ne işi var diye ?

Not: Cenk bana göre çok iyi bir kaleci ama biraz daha maç oynayıp kendisini göstermesi lazım en iyi kaleci diyebilmemiz için  :)

Toraman mı ? Beşiktaş'ta stoper oynayamaz diyoruz.

Cem Goren

kaan onu tam duzeltıcektım sen yazmısın. su an ıcın en formda anlamında yazıcaktım sadece yanlıs oldu. ama bu yanlıs kalede cenkın oynamamasını gostermez.

ya neyse kaan tartıscak konu su an o degıl. olan oldu. sımdı gıdıp mesut'a sallayabılırız. basımızda oguz cetın gıbılerı hala duruyorken