Ana Menü

Vefasızsın Galatasaray ! Mekanın cennet olsun ATABERK EREN

Başlatan NoPasaran, Eylül 22, 2010, 22:47:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Star Tv Spor Müdürü Ertem Şener'in bir sosyal paylaşım sitesinde yazdıkları yürekleri dağladı.

16 yaşında ilik kanseri bir Galatasaray taraftarı olan Ataberk Eren, son arzusunu göremeden bugün hayata gözlerini yumdu.

Ertem Şener aracılığı ile evlatlarının son arzusunu yerine getirmeye çalışan Eren ailesinin son isteği, Galatasaray'lı bir futbolcunun Ataberk'i ziyarete gelmesi veya en azından bir forma göndermesiydi. Ancak Ertem Şener'in Galatasaray İletişim Komitesinden Hakan Şükür'e kadar bir çok girişimi sonuçsuz kaldı.

Bu olayda Galatasaray cephesinin ilgisiz kalması taraftarlarda üzüntü yaratırken, Beşiktaş'lı taraftarların hafta sonu oynanacak Beşiktaş - Antalyaspor mücadesi öncesinde tribünlerde, sarı-kırmızı renkler ile "MEKANIN CENNET OLSUN ATABERK EREN" yazılı bir pankart açmayı planladıkları öğrenildi.

İşte noktasına, vigülüne dokunmadan bugün Ertem Şener'in sosyal paylaşım sitesinde yazdıkları:

"çok önemli bir duyurudur !!! 20 gün önce 16 yaşında ilik kanseri koyu bir gs taraftarı için GS kulübüne yalvardım adeta nolur hastaneye 2-3 futbolcu götrelim olmadı bi forma gönderin dedim.çıt çıkmadı.hakan şüküre yalvardım mesaja dönmedi 16 yaşındaki galatasaraylı çocuk öldü biraz önce, teşekkürler GALATASARAY teşekkürler HAKAN ŞÜKÜR!!!!!!!

ölen 16 yaşındaki ilik kanseri çocuk ile ilgli az önce gelen haber iyce bitirdi beni hani galatasaray'dan biri gelcekti ertem abi söz demşti

Beşiktaş tribünlerinde ve galatasaray tribünlerinden yetkili arkadaşlara sesleniyorum lütfen bu hafta bir pankart yönetimin ve duyarlı !!futbolcuların yapamadıgını sizler yapın lütfen pankart 'MEKANIN CENNET OLSUN ATABERK EREN'lütfen ya lütfen onların yapamadığını Beşiktaşın ve galatasarayın duyarlı trübünleri hadi sizler yapın nolur..herkese tşk ederim."
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

beckyZWICKY

yok yok onların akıllarında villalar gece alemleri lüks otomobiller varken onlara ne ufak hasta cocuktan ölen cocuktan filan.!

Ruhunuzada .....

Size insan diyen yada insan yerine koyanında ......
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

KeePSaKe

Since 1903

NoPasaran

Ultraasla keşke bi pankart yapsada Tüm takımın gözüne soksa !

Bizim açacağımız pankarttan çok onunki daha iyi olur !
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

melankolizm

- Allah rahmet eylesin.

- pankart açılır ama bu çocuk için değil artık sırf gsyi alçatmaya çalışmak olur bu saatten sonra.
-böyle işlere Beşiktaş'ın ihtiyacı yok.

carsi52

Okumuştum bu haberi harbiden içim gitti.

Allah rahmet eylesin.
Bölünür senin için uykular!

+18 !

Aramızdaki fark bu olsa gerek.

Ailesinin başı sağolsun.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.