Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 2010 | ücüncü dalga | sampiyon Resul

Başlatan [KralKartal], Ağustos 30, 2010, 15:22:14

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Alıntı yapılan: Resulbjk - Eylül 11, 2010, 19:59:07
neden dersen bı sonrakı lig maçım kimle bak bakalım =)

Vay lider ile ediyorsun özel antreman yaptırmışsın ama futbolcularına Resul bu maçta kolay geçmez ;)
Since 1903

RCA

ben ozel antreman yaptırmadım kı? sen yaptırdın ..

ayrıca ben hıc oynatmadgm oyuncularıma sans verıcem lıg lıderıyle oynuyorum bı sonrakı maç

ve ve unutma ben hıcbırzaman ozel antremanımı ılk devre kullanmam :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

KeePSaKe

resinho JK takımına karşı dönüm noktası niteliğindeki maçın hazırlıklarında, bütün oyuncuların özel antrenmana girmek için dağ gezintisine çıktılar. resinho JK'e dikkat et !

Evet sonra bende yaptırdım  ;D
Since 1903

RCA

ben de sunu dıyorum canım ben yaptırmadım ozel antreman sen yaptırdın anlıyormusun? ben zaten elenmek ıstıyorum kupadan ..

lıge odaklanmam gerek.. hem lig hem kupa kaldırmaz benım takım
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

RCA

FC Keepsake performanslarını maksimuma çıkarmak adına sana karşı oynanacak olan gelecek maçında özel antrenmana çıktı.

That's me.

RCA

Eğer önünüzdeki maç için oyuncularınızın motivasyonunu arttırmak istiyorsanız, onları kampa alabilirsiniz. Bunu yaptığınız zaman takımınızın motivasyonu ve performansı gözle görülür bir biçimde artacaktır.

Not: Eğer bilet sahibi iseniz takımınıza 4 kez özel idman yaptırabilirsiniz!

Bu sezon 2 kamp hakkınız kaldı. Daha fazla özel antrenman ister misiniz?

Takımı kampa almanın maliyeti € 150.000.

That's me.

KeePSaKe

Güzel kardeşim ben zaten inkar etmiyorum ki evet yaptırdım ben gördüğümü yazıyorum...
Since 1903

RCA

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Eylül 12, 2010, 01:01:02
Alıntı yapılan: Resulbjk - Eylül 11, 2010, 19:59:07
neden dersen bı sonrakı lig maçım kimle bak bakalım =)

Vay lider ile ediyorsun özel antreman yaptırmışsın ama futbolcularına Resul bu maçta kolay geçmez ;)

ben buna cvp verdım sadece andac .. :)

That's me.

KeePSaKe

Evet çünkü Sonuçlar-Rekabet Olaylarında ayne böyle yazıyor ; resinho JK takımına karşı dönüm noktası niteliğindeki maçın hazırlıklarında, bütün oyuncuların özel antrenmana girmek için dağ gezintisine çıktılar. resinho JK'e dikkat et!

bende ondan yazdım :D
Since 1903

RCA

That's me.

KeePSaKe

Since 1903

CR7

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Eylül 12, 2010, 01:18:50
Evet çünkü Sonuçlar-Rekabet Olaylarında ayne böyle yazıyor ; resinho JK takımına karşı dönüm noktası niteliğindeki maçın hazırlıklarında, bütün oyuncuların özel antrenmana girmek için dağ gezintisine çıktılar. resinho JK'e dikkat et!

bende ondan yazdım :D

senin oyuncuların Andaç ;)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

RCA

farklı bırsey denıycem bugun. hayırlısı

That's me.

KeePSaKe

İyide ben bunu özel antreman yapmadan önce gördüm o nasıl oluyor :D
Since 1903

RCA

dag gezıntısıne cıktılar dıolar nasıl sen bunu yapmadan once gorebılıyorsun kı :D

That's me.