Ana Menü

Fenerbahce Sezon boyunca Takip Topiği 2010-2011

Başlatan NoPasaran, Temmuz 30, 2010, 14:28:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Grocbenn

Tamam Fener kötü ama o kadar da abartılmamalı..

Zor bir fikstür ile sezona başladılar..

Kayseri-Trabzon-Beşiktaş ile ilk 5 haftada oynadılar..Bu maçlardan 7 puan iyi değil ama kötü de değil..

Fikstürlerini inceledim..Sırasıyla Kasımpaşa-Gençlerbirliği-Konya-Galatasaray ile oynayacaklar..

Yine söylüyorum bu sezon son haftalara kadar bu takımla kapışırız..Tek rakibimiz..

carsi52

Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

ikincisi yalan bence :)

Alıntı yapılan: s.volkan (Normalde grocbenn) - Eylül 20, 2010, 19:20:29

Tamam Fener kötü ama o kadar da abartılmamalı..

Zor bir fikstür ile sezona başladılar..

Kayseri-Trabzon-Beşiktaş ile ilk 5 haftada oynadılar..Bu maçlardan 7 puan iyi değil ama kötü de değil..

Fikstürlerini inceledim..Sırasıyla Kasımpaşa-Gençlerbirliği-Konya-Galatasaray ile oynayacaklar..

Yine söylüyorum bu sezon son haftalara kadar bu takımla kapışırız..Tek rakibimiz..

gibi :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Fenerbahçe Ronaldinho için Milan ile anlaştı... Alman Sportal Plus, Anotnio Spatileri imzasıyla yayımladığı bir haberde F.Bahçenin Ronaldinho için Milan kulübüyle anlaşmaya vardığını duyurdu.

http://www.sportalplus.com/sportch/generated/article/fussball/2010/09/22/13031600000.html
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

carsi52

carsi52

ilhan mansız_melis

Tuncay Şanlı önce askere gidecek sonra da Fener'e
Tuncay Şanlı 2 Ocak'ta askere 21 Şubat'ta da Fener'e.

Fenerbahçe'nin 100. yılında şampiyonluk yaşadıktan sonra İngiltere Premier Ligi'nin yolunu tutan Tuncay Şanlı'nın devre arasında Türkiye'ye dönme ihtimali çok yüksek.

KARİYERİMİ TEHLİKEYE ATAMAM
Daily Mirror'a konuşan futbolcu, "Ocak ayına kadar Stoke City'de ilk 11'i zorlayacağım. Eğer kadroya giremezsem, ara transferde ayrılmak için kulübümden izin isteyeceğim. Milli Takım kariyerimi tehlikeye atamam" ifadelerini kullandı.

ÖNCE ASKERE SONRA FENER'E
Yurt dışında 3 yılı doldurduğu için bedelli askerlik hakkı kazanan Tuncay Şanlı'nın 2 Ocak'taki celpte askere gideceği, 21 günlük vatani görevini yaptıktan sonra ise Türkiye'den bir kulübe imza atacağı öğrenildi.

TEK SORUN BONSERVİSİ
Daily Mirror haberinde, Fenerbahçe'nin eski futbolcusunu transfer etmek istediği iddiasında bulunarak "Bu transferdeki tek sorun, Stoke City'nin istediği 5 milyon Pound'luk bonservis bedeli" yorumunu yaptı. 2007 yazında İngiltere'nin Middlesbrough takımına transfer olan Tuncay, bu takımın küme düşmesinin ardından Championship Lig'de birkaç maç oynamış, 2009 yılında ise Stoke City'ye transfer olmuştu.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

Beşiktaş tribünlerinin favori bestelerinden birisi olan '' Gücüne güç katmaya geldik '' tezahuratına tanıdık bir tribünde rastladık.Bizler bu duruma pek şaşırmasakta habercilik görevimiz gereği, bu videoyu sizlerle paylaşıyoruz.İyi Eğlenceler...
HABER1903

http://www.facebook.com/video/video.php?v=117015501693056
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Kralkartal21

Ziraat Türkiye Kupası

Ankaragücü :4
Fenerbahçe : 2

maç sonucu..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

KeePSaKe

Alıntı yapılan: Kralkartal21 - Kasım 09, 2010, 22:08:04
Ziraat Türkiye Kupası

Ankaragücü :4
Fenerbahçe : 2

maç sonucu..

Vay be ilk yarı izlediğim kadarıyla fb iyiydi ikinci yarı neler olmuş böyle...
Since 1903

IL Capitano

haha ha ha, bu sene en buyuk eglence yine kupa yoksunu fenerbahce..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....