Ana Menü

Fenerbahce Sezon boyunca Takip Topiği 2010-2011

Başlatan NoPasaran, Temmuz 30, 2010, 14:28:24

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Bobo hep aynı devam ediyor sayarsak..

56 maç 20 gol oluyor 2 maç daha fazla ama olsun arada 6 gol fark var biri ortasaha biri forvet ben eşit sayarım :)
Bobonunda 10 asisti oluyor Alex'in 19 asisti var Alex yine daha iyi..

Bobo 10 maç kurtardıysa Alex 50 maç kurtarmıştır ihsan abi bunada bakmak lazım.
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Kaan'a yaziyorum, mac sayisini esitlemek icin...

yada Alexinkini yariya bolelim

14 gol olur 7 gol

19 asist olur 9 asist fln..

Bobo 10 gol

Asist 5 (hemde forvete gore iyi )

buna gore o zaman BOBOda cok faydali?
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Asiste 2'ye katlamış Alex Bobo'yu..
Golde aralarında 3 gol fark var biri golcü biri ortasaha yapma allah aşkına Alex gibi 2'ye katlaması lazım..

Tamam Bobo iyi futbolcu belki 2-3 sene sonra Alexten daha fazla yararı dokunucak ama şuan için hayır ihsan abi :)

beckyZWICKY

Nobre, Emre belözoğlundan aureliodan ernsten daha iyi daha faydalı daha çok gol attı toplamda filanda.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

[KralKartal]

Kaan, Forvete gore ASIST ama, baktiginda golde ustun cunki forvet,
Asistte alex ustun cunki gorevi bu, eee o halde, kiyaslarsak esit oluyor..

Bobo orta saha oyuncusu degil ki, asisti ALexi gecsin :)
Alexte golde gecemez iste..

neyse, Alex hep fenerde kalsin, ben gayet mutluyum ...

KeePSaKe

Since 1903

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

Aykutu ne cabuk satiyorlar bunlar :D

satici taraftar G.. Fenerller

carsi52

ilhan mansız_melis

Alex dün akşam yapılan çalışmayı oturarak protesto etti.
Kendine ait internet sitesinden takımının futbol anlayışını eleştiren Alex dün akşam yapılan çalışmayı protesto etti.

Şampiyonlar Ligi'nden elenilen Young Boys maçının ikinci yarısında kendini oyundan alan ardından da ismini vermeden kendisini eleştiren Kocaman'a rest çektiği belirlendi.

OTURMA EYLEMİ
Teknik heyetten izin aldığı ve tesislerden ayrıldığı bildirilen takım kaptanı Alex, antrenman devam ederken sahaya çıkış tünelinde gürüldü. Brezilyalı futbolcu, bir süre antrenmanı kenardan oturarak izledi, ardından yeniden tesislere girdi.Young Boys maçının ikinci yarısında düşük performansı nedeniyle oyundan alınan Sambacı'nın oldukça moralsiz olduğu gözlendi. 

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

Alex, Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor.
Alex'in, Aziz Yıldırım'la yaptığı son görüşmenin ardından alacaklarından da vazgeçerek ayrılmayı teklif ettiği öğrenildi.

Fenerbahçe'de bir devir beklenenden erken sona eriyor. Young Boys maçı sonrası Aykut Kocaman'ın açıklamalarıyla tartışılan adam haline gelen Alex de Souza, son olarak Başkan Aziz Yıldırım'ın kendisiyle yaptığı görüşmedeki sert tepkisiyle de karşılaşınca köprüleri attı.

" GİTMEYE HAZIRIM"
Önceki akşam moral bozukluğu nedeniyle idmana çıkamayan Alex'in, bizzat Aziz Yıldırım'a "Eğer beni artık yetersiz görüyorsanız, tüm alacaklarımdan feragat ederek gitmeye hazırım" dediği öğrenildi.

Başkan'ın, sert açıklamaların ardından Alex'in gönlünü almak istediği ve kendisiyle devam etmeyi düşündüklerini belirttiği ifade edildi. Ancak Alex'in buna rağmen geri adım atmadığı ve ülkesine dönme konusunda kesin kararlı olduğu bildirildi.

'TÖRENLE UĞURLAYALIM'
Yönetimden bazı önemli isimlerin ise Alex'in takımdan ayrılmasına sıcak baktığı iddia ediliyor. Bu yöneticilerin "Zaten en kötü ihtimalle sezon sonunda ayrılacak. Böyle giderse efsane bir isim taraftarın önünde yıpratılacak. Hem o hem de Aykut Kocaman yıpranmadan bu sorunu halledelim. Alex'i muhteşem bir törenle uğurlayalım" ifadelerini kullandığı kaydedildi. Tatilde olan Yıldırım'ın bu konudaki kararını Aykut Kocaman'la son görüşmeyi yaptıktan sonra vereceği de bildirildi.

TWİTTER YASAĞI FAYDA ETMEDİ
Alex de Souza, Aykut Kocaman'ın açıklamalarının ardından Twitter'da yazdığı mesajlarla adeta soğuk savaş başlatmıştı. Aziz Yıldırım, önceki gün yaptığı görüşmede Alex'e Twitter'da yazmama konusunda uyarıda bulunmuştu. Ancak Brezilyalı oyuncu bu yasağı pek dinlemedi. Kaptan, Twitter'da dün akşam saatlerine kadar üst üste birkaç kez mesaj yayınladı. Bu hareket de Alex'in Fenerbahçe'yi tamamen kafasında bitirdiğini belgelerken, Brezilyalı oyuncunun hemen olmasa bile en kötü ihtimalle devre arasında sarı-lacivertli kulüple ilişkisini keseceği ve tıpkı Roberto Carlos gibi ülkesine döneceği bildirildi.(SABAH)

saldır beşiktaş

Alex anca fb gibi bir takımın yıldızı olurdu öylede oldu zaten.
Ahım şahım bir topçu değildi zaten fiziğide iyice düşünce bitti.
Alex devri artık bitmiştir basının şişirmesiyle var olan bir topçuydu
basında desteğini çekince pili bitti.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Ne zaman bitti bu alex..

Bizimkiler daha yatarken geçen sene fena bir gol attıo bize..

sürekli aynı şeyler alex bitti bitti bitti..

bu adam her sene atıyor gollerini yapıyor asistini..

SADECE GEÇEN SENEKİ DERBİLERDE 6 MAÇTA  5 GOL 1 ASİST YAPMIŞ..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Diyelim ki Alex oynamayacak artık Fener'de,yedek kalacak yani.Kötü sonuçlar geldiğinde taraftar bu defa da Alex Alex diye bağıracak,Aykut Kocaman'a cephe alacaklar.

Zor Fener'de işler.

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Ağustos 08, 2010, 13:49:59
Ne zaman bitti bu alex..

Bizimkiler daha yatarken geçen sene fena bir gol attıo bize..

sürekli aynı şeyler alex bitti bitti bitti..

bu adam her sene atıyor gollerini yapıyor asistini..

SADECE GEÇEN SENEKİ DERBİLERDE 6 MAÇTA  5 GOL 1 ASİST YAPMIŞ..

Temposuz bir oyuncu takımına yarardan çok zarar verir kaybettiği toplarla
İstediği kadar gol atsın asist yapsın Alex takımda oldumu 1 kişi eksik oynamayı kabul etmiş oluyorsun
Delgoda Alex'in tıpkısının aynısı mesale son Plezen maçında 10 15 tane top kaybetti ama 1 gol atınca kahraman oldu.
Alex'de Delgado gibi topçular takımlarına yarardan çok zarar getirir istedikleri kadar gol atıp asist yapsınlar.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan