Ana Menü

Fenerbahce Sezon boyunca Takip Topiği 2010-2011

Başlatan NoPasaran, Temmuz 30, 2010, 14:28:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

İyide Robi fenere gider bize gitmez olayı ortaya çıkmadı.

Konuşulan konu fener'in Robinhoya ihtiyacı varmı konusuydu.Melis ihtiyacı var mı diye sordu diye bende var dedim yani yoksa Robi fenere zaten gelmez.
Bölünür senin için uykular!

CR7

Ben ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum

adamların güizanın yerine bir adama daha çok ihtiyacı var

dia stoch açık'ları dolduran adamlar ve bankolar bence.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Bugün basında Beşiktaşlı bir yöneticinin açıklamalarına atfen Manchester City takımının futbolcusu Robinho ile kulübümüzün 26 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığına dair haberler yer almaktadır.

Söz konusu futbolcu için bahsi geçen rakamlar kulübümüzün geleceğini riske edecek boyutta olduğu gibi takım içi dengeleri de telafisi imkansız şekilde bozacak boyuttadır.

Yönetimimizin transfere bakışı günü kurtarmak ya da popüler olmak düşüncesinden uzak olup önceliğimiz kulübümüzün menfaatidir ve yarınlarıdır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

CR7

Fenerbahçe Robinho'yu aldı

Q7 ve Guti'ye Kartal forması giydiren Adalı, Fenerbahçe'ye de müjde verdi: "Robinho için çok uğraştık, ama 27 milyon Euro istediler, alamadık. Duyduk ki, Fenerbahçe bu şartlarda anlaşmış"

SERDAL ADALI FANATIK'E KONUŞTU

Fenerbahçe Yönetimi, "Önceliğimiz santrfor" demiş; teknik direktör Aykut Kocaman da Niang'ın alınması halinde istediği tüm transferlerin yapılmış olacağını ifade etmişti. İspanya'da yaşayan ve Guti transferinde önemli rol oynayan menacer Marco Kırdemir aracılığıyla FANATİK'e konuşan Robinho ise iki Türk kulübünden teklif aldığını doğrulamış, "Türkiye'ye gideceksem, Beşiktaş'ı değil, Fenerbahçe'yi tercih ederim" yorumunu yapmıştı. Bu konudaki son sözü ise Quaresma ve Guti transferlerinde başrolü üstlenen Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı söyledi: "Robinho'nun transferi için aylarca uğraş verdik. Önce kiralık istedik, 'evet' dediler; fakat sonra vazgeçtiler ve 27 milyon Euro bonservis istediler. Kulübe o parayı versek, bir o kadar da Robinho'ya ödenecekti. Dengelerimiz alt üst olacağından vazgeçtik. Biz macera aramıyoruz. Bütçemize en uygun yıldızı almak için uğraşıyoruz. Fakat bu süreçte öğrendik ki; Fenerbahçe, Robinho ile bu rakamlara anlaşmış..."

Fener'den Robinho açıklaması
Fenerbahçe Kulübü dün akşam Brezilyalı futbolcu Robinho ile ilgili bir açıklama yayınladı. Bildiride Manchester City'li golcü futbolcuyla anlaşılmadığı belirtilirken, "Söz konusu futbolcu için bahsi geçen rakamlar kulübümüzün geleceğini riske edecek boyutta olduğu gibi, takım içi dengeleri de telafisi imkansız şekilde bozacak boyuttadır' denildi.

Orhan Yıldırım

:lol

NoPasaran

Halen yazıyormu salakmıdır nedir ya
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

eğer robinho geliyorsa çoook büyük bir kapak yaklaşıyor demektir :D

Komutan LOGAR,büyük bir KAPAK yaklaşıyor :lol

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

Anlayamıyorum...
LUGANO.
Fenerbahçe'nin hazırlık kampında yoktu...
Ben olsam dönerdim ama tatil hakkıdır kabul..
Fenerbahçe'nin kritik Avrupa maçlarında da yoktu...
Doktorlar kontrol etti, anlaşıldı ki; sakat.. Üstelik Uruguay'daki tedavisinde yanlışlıklar yapılmış...
Geçmiş olsun. Sağlık herşeyden önce geliyor.
Sonra...
Bir de bakıyoruz ki Lugano Uruguay Milli Takımı'nın, Angola ile oynadığı maçta forma giyebiliyor.
E doğal olarak biz masum futbol izleyicileri şaşırıyor.
Fenerbahçe'nin parasal açıdan da önemli PAOK maçında oynar artık heralde..

CİDDİYE ALMAYIN: Türkiye topraklarında forma giyemediğine göre, kimbilir belki de lisansı çıkarılmamıştır!..

CİDDİYE ALIN: Benim güzel ülkem, Ali Baba'nın çiftliği değil ki...

Sabri Ugan..

NoPasaran

Lugano konusunda Fenerbahçe oldukça aciz bir tutum sergiliyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Antalyaspor ile yarın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de Issiar Dia şoku yaşanıyor.

Sarı-Lacivertli ekibin Senegalli yıldızı dün yapılan çalışmada yer almazken arka adalesinde küçük bir yırtık tespit edildiği belirtildi.

Hemen tedavisine başlanan yıldız futbolcunun Antalyaspor'a karşı forma giyemeyeceği, Avrupa Ligi play off turundaki PAOK maçına yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın da bu sıcak gelişme üzerine Dia'nın yerine oynatacığı alternatif isimleri hazırlamaya başladığı bildirildi.

:ahaha

NoPasaran

Manchester City'nin yıldızı Robinho Fenerbahçe'ye artık daha da yakın... Sambacıyı çok isteyen yönetim büyük fedakarlık yaparak yıldız oyuncuyu renklerine bağlıyor.

MEDYASPOR ÖZEL

Beşiktaş'ın da peşinde olduğu isimlerden biri olan Robinho'da ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden dün yapılan 'ilginç' açıklamada Robinho isminin yalanlanmaması onun yerine oyuncuya ödenmesi planlanan fiyat konusunda yapılan açıklama kafaları karıştırırken sarı lacivertli kulübün transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüğü öğrenildi.

Transfer çalışmalarının medyada yer almasından şikayetçi olan yönetimin Robinho transferinden vazgeçmediği ve bu transferin sona erdirilmesi için büyük uğraş verdiği ifade edildi.

26 yaşındaki yıldız oyuncu için tüm şartları zorlayan yönetimin transfer için 'Yapı Kredi' bankasından 30 milyon euroluk teminat mektubu aldığı ortaya çıktı.

Teminat mektubunun ardından yıldız oyuncunun imza atması için ortada başka bir pürüz kalmazken, sambacının bir kaç güne kadar İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Fenerbahçe Ankaragücünden Serkan Kırıntılı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kaleciliğini beğenmiyorum takımını bulmuş işte.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

Adamlar gol kralları takımı oldu.

Niang-> Fransa
Guiza->İspanya
Semih,Gökhan->Türkiye

Niang'ın da diğerlerine benzemesi dileğiyle.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

Niang Marsilya'dan resmen transfer edildi
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.