Ana Menü

Galatasaray Sezon Boyunca Takip Topiği 2010-2011

Başlatan NoPasaran, Temmuz 30, 2010, 14:27:36

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

eses mallıgına yansın baska bısey degıl
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

Transfer döneminin bitmesine az bir süre kala Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar Ganalı milli oyuncu Annan transferinde mutlu sona yaklaştı.
Rosenborg'un 3-2 yendiği Start maçının ardından açıklamalarda bulunan Annan, Galatasaray'a transferi hakkında açıklamalarda bulunuyor.
Ganalı oyuncu "Bu akşam menajerimle konuştum. Şu anki planım önce milli görevimi yerine getirip ondan sonra Türkiye'ye gitmek. Ben Galatasaray'la anlaştım artık karar Rosenborg'un" şeklinde konuştu.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

ersinduzen
prekazi'nin tavsiye ettigi partizanli jovanovic g.saray icin istanbul'da...
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

ersinduzen   galatasaray'ın liverpool'dan arjantinli sol kanat
oyuncusu insua'yı 1 yıl için kiraladığı iddia ediliyor...
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

ersinduzen   ispanyol as gazetesi'nin haberine göre galatasaray,
espanyol kalecisi kameni ile ilgileniyor...
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Kemal ne saçmalıyorsun ?

Bizim sol kanadımızda mükemmel bir adam var Quaresma
Ortasahada Necip,Ernst,Guti gibi adamlarımır var.
Sağ kanadımız ve sağ bekimiz felç durumda.
Forvet hattımızda iyi sayılmaz.

Peki ya gese ?
Forvet hattı süper.
Ortasaha sol kanat ve sağ kanat kewell ve arda kimi mükemmel adamlarla dolu
Ortasaha Elano ve Misimovic oldu şimdi.
Sağ bekleri iyi sol beklerinde biraz sorun var ama çağlar felan geldiğinde düzelicek.
Defanslarıda iyi sayılır.
Ve kalecileri kötü.

Hemen hemen aynı yani şuan Beşiktaş ile ? Neyin davasını yapıyorsun ? Gese 2 transferle şampiyon yaptın diyorsun sende bizi 2 transferle dünya şampiyonu yaptın.
Bölünür senin için uykular!

Batuhan

her kelimesine imzamı atarım.

Alıntı yapılan: carsi52 - Ağustos 31, 2010, 00:44:05
Kemal ne saçmalıyorsun ?

Peki ya gese ?
Forvet hattı süper.
Sağ bekleri iyi sol beklerinde biraz sorun var ama çağlar felan geldiğinde düzelicek.
Ve kalecileri kötü.

Hemen hemen aynı yani şuan Beşiktaş ile ? Neyin davasını yapıyorsun ? Gese 2 transferle şampiyon yaptın diyorsun sende bizi 2 transferle dünya şampiyonu yaptın.
Koca hestiy aya bedenem ?

NoPasaran

Ve kalecileri kötü.

Sol beke Liverpoolda oyuncu kiraladılar..

Ve bir tanede kaleci geliyor yarın..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

K.D

Kemal ne saçmalıyorsun ?

Peki ya gese ?
Forvet hattı süper.
Ve kalecileri kötü.

ben hiçte öyle havalara uçan şeyler söylemedim abi sadece biraz daha pozitifolmamız gerekir diye söyledim tamam gesenin sol bek hariç her yerisüperse söylencek söz yok yani ama basın çok renkli abi bende buna çok sinirleniyorum quaresmageldiğinde ntvsporda 10 dakka gördüm bi niang geldi sabahtan akşamaonun görüntüleri ben bunlara anlam veremiyorum işte...geyselisi feybelisi takımını habire kollarken rezilliklerine rağmen şikelere rağmen biz gidiyoruz onlara destk oluyoruz neyse ben kendi kendime konuşuyorum zaten ÖZÜR DİLERİM iyi geceler...
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

KeePSaKe

Bu adamlar 2 günde nasıl yapıyorlar bu kadar transferi ?
Since 1903

Batuhan

adamlar fiyatta indirim bekledi sanırım...
Koca hestiy aya bedenem ?

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Eee yaptılar işte sol bek'e transfer.

Bu arada :

;D
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Avrupadan elenince yapiyor bunlar transferi anlasildi :D

Abü albayrak geri donuyor tekrar futbol sube sorumlusu olacakmis, taraftar ile arasi iyi olunca,
Polat bunu firsat bildi sanirim.

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Galatasaray'ın transferin son günündeki atağı sürüyor... Misimoviç ve İnsua'nın transferlerini gerçekleştiren sarı kırmızılı yönetime Roma'dan flaş bir transfer haberi daha geldi.

DHA Muhabiri Kadir Çetinçalı'nın haberine göre; Roma'nın Brezilyalı golcüsü Jolio Baptista, menaceri aracılığıyla sarı kırmızılı yönetime haber gönderip, Galatasaray'da oynamak istediğini resmen ilettiği öğrenildi.

Transfer sezonun ilk günlerinde Milan Baros'a alternatif bir golcü arayan yönetim Breziyalı yıldıza yaklaşık 1 ay önce transfer teklifinde bulunmuştu. Bir ay önce Galatasaray'ın teklifini geri çeviren Baptista, Avrupa'dan başka bir transfer teklifi gelmemesi ve sezonun başlamasıyla birlikte yine Roma'da yedek kalması sonrasında, G.Saray'ın daha önce yaptığı teklifin cazip olduğunu hatırladı.

Ancak bu kez düşünme sırası ise sarı kırmızılı kulüpte. Misimoviç ve İnsua gibi iki önemli transferi gerçekleştiren başkan Adnan Polat ise Baptista'nın transferi hakkında teknik direktör Frank Rijkaard ile görüşme yapacak.

Bir oyuncu daha transfer etmeyi düşünen sarı kırmızılıların bu transferin ön libero ya da forvet olması konusunda kararsızlığa düştükleri öğrenildi. Başkan Adnan Polat, Rijkaard ile görüştükten sonra Baptista ya da daha önce transferi gündeme gelen Real Betis'in ön liberosu Emana'nın transferi için karar verecek.
:o
Aşk bu Aşk !

volkanca.net