Ana Menü

İyiki Doğdun NoumaAyberk (mutlu yıllar lan) Ve Oda ADAM OLDU 18...[22 TEMMUZ]

Başlatan Cem Goren, Temmuz 17, 2010, 19:13:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

bu herıfı ılk yılbası cekılıs seysınde erdıye hedıyesını verırken gordum klasık bı merhaba ile başladı muhabetımız ve sonrasında akatlarda gs macı oncesı SALDIR BESIKTASIM OLEEEY derken buralara kadar geldık ıste. Besıktas'ımın bana kazandırdıgı nadır dostlardan guvenılır ınsanlardan bırısın ıste uzatmaya gerek yok(aslında uzatmaya cok gerek var ama onların yerı burası degıl haberın olsun) 7ayda 7yıldır tanısıyomusuz ızlenımı oldu bende sendede oldumu bılmıyorum artık olmadıysa Kapı acık Ayberk Defol gıt ;;D 

Neyse fazla uzatmayalım Iyıkı dogdun lan. yenı yasında Sampıyonluk getır Uefa'yı getır he bıde Hemserımı Uzme(anladın sen onu) adamın canını sıkma. Hayatın Boyunca Siyah Beyaz senınle Olsun Kartalın Kanatları Ustunden Eksılmesın...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Oralara kadar gelmeme rağmen kapalı-eski açık demir parmaklıklarının arasından görebildim ancak seni ;D
Neyse artık başka bi zaman görüşürüz inşaallah.
Doğum günün kutlu olsun nice senelere kardeşim.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

IL Capitano

Kocaman adam oldun ama biz hala bjk forma sirtinda isim yazili avatarlari bekliyoruz.  ;D

iyiki dogdun , nice siyaz/beyaz senelere ...
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

erdibatmaz

ayberk sen daha yeni mi 18 oldun lan. neyse, öncelikle seninle tanışmama vesile olan kralkartal'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. ilk hangi maça gitmiştik hatırlamıyorum ama tramvayla gitmiştik. iyi ki doğmuşsun, iyi ki tanışmışız. nice yıllara...
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

beckyZWICKY

nice 18'lere.. Yeni yaşının sana sağlık ve mutluluk getirmesi dileğimle mutlu yıllar :yeho
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

CR7

her ne kadar bir dönem tartışsak da belki kötü şeyler de söyleyip seni belki kızdırmış,öfkelendirmiş olsam da arkadaşız sonuçta. Aynı tribünlerde marş söyledik omuz omuza. Mutlu yıllar kardeşim. daha nice 18 yıllara..

her şey gönlünce olsun.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

+18 !

BJK_Kübra

Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

noumAyberk

@Cem
Ne yazsam bilmiyorum. Her gün okulda gördüğü arkadaşına 1 senede zor ısınıyor insan. Ama kısacık zamanda alıştım sana. Bu senin sıcak kanlılığından mı yoksa ortak nokta Beşiktaştan mı bilmiyorum. Her ikiside heralde :). Açıkçası itiraf ediyim Erdiyle ilk yanına geldiğimizde yüzüme bile bakmamıştın ;D Aha dedim meymeletsiz soğuk hıyarın teki ;D Ama sonradan gösterdinki sımsıcak biadamsın :). İşin özü dediğin gibi buraya yazılcak çoook şey var ama yeri değil.
Saolasın dostum, yoldaşım, Başkanım :)

@Kaan
O gün sırf senle görüşelim diye o tribüne girdim. Yoksa karşı açığa gidicektim ;D
Neyse daha çok zaman var elbet görüşücez :)
Saolasın Kaan

@Ahmet abi
Saolasın abi teşşekkür ederim

@Cem abi
Abi okudl yoğunluktu falandı filandı derken kaynadı gitti ya :) Özür dilerim valla :)
Saolasın abi

@Erdi
Kayseri maçıydı sabahtan buluşup meşaleleri alıp gitmiştik. İyiki tanışmışız dediğini gbi. Tanrının görmediği yerlere senle beraber gittik zamanında ;D.
Neyse. Kız arkadaşımın "Erdiyi benden daha çok görüyorsun" diyerek kıskandığı tek erkeksin ;D Yerin ayrı :)
Saolasın tekrardan

@Sercan (beckyZWICKY)
Teşekkürler Sercan

@Yiğit
Sonuçta burası bi forum ortamı ve her insanın görüşleri farklıdır her ne kadar ortak nokta aynı olsada. Ama elinde sonunda o tribünde yine beraberiz forumdaki tartışmalar dediğin gibi hiç bi zaman reele yansıtılamaz.
Teşekkür ederim Yiğit saolasın

@Sergen
Teşekkürler kardeşim saolasın

@Kübra
Teşekkürler Boksör :)

@Simur
Saol

Cem Goren

hıyar??? tamam ayberk daha sonra bı goruselım sımdı burdan tartısmaya gerek yok :ok :D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Mutlu yıllar Ayberk..

Daha çok görürüz seni umarım forumumuzda yeni yaşında.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.