Ana Menü

Mesut Özil "Altın Top"a aday

Başlatan ilhan mansız_melis, Temmuz 09, 2010, 20:50:30

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Mesut Özil "Altın Top"a aday                  JOHANNESBURG / DHA    9 Temmuz 2010                         FIFA Genel Sekreteri Jérôme Valcke ve adidas CEO'su Herbert Hainer, Dünya Kupası Altın Top ödülünü kazanmaya aday 10 ismi Johannesburg'da açıkladı.

Altın Top ödülünü kazanmaya aday 10 isim FIFA Teknik Çalışma Ekibi üyeleri Christian Karembeu, Humberto Grondona, Gérard Houllier, Holger Osieck, Leodegar Tenga, Gabriel Calderon, Alvin Corneal, Kwok Ka-Ming, Kalusha Bwalya, Ephraim Matsilele 'Jomo' Sono ve Jim Selby tarafından seçildi. 2010 'nda Altın Top ödülünü kazanan isim Hollanda ile İspanya arasında oynanacak  maçının ardından açıklanacak. 2010 Altın Top adayları ve daha önceki yıllarda bu ödülü kazanan isimler şöyle:
Diego Forlan (URUGUAY), Asamoah Gyan (GANA), Andres Iniesta (İSPANYA), Lionel Messi (), Mesut Özil (ALMANYA),
Arjen Robben (HOLLANDA), Bastian Schweinsteiger (ALMANYA), Wesley Sneijder (HOLLANDA), David Villa (İSPANYA), Xavi (İSPANYA)
GEÇMİŞTE KAZANANLAR

1982 FIFA Dünya Kupası İspanya: Paolo Rossi (İtalya)

1986 FIFA Dünya Kupası Meksika: Diego Maradona (Arjantin)

1990 FIFA Dünya Kupası İtalya: Salvatore Schillaci (İtalya)

1994 FIFA Dünya Kupası ABD: Romario (Brezilya)

1998 FIFA Dünya Kupası Fransa: Ronaldo (Brezilya)

2002 FIFA Dünya Kupası Kore / Japonya: Oliver Kahn (Almanya)

2006 FIFA Dünya Kupası Almanya: Zinedine Zidane (Fransa)

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

beckyZWICKY

Amaaaaaan

Bunuda amma şişirdiler ya

Bıkkınlık geldi artık her otta bokta mesut. Bi spor programı izliorm warsa yoksa mesut, Maç izliorm mesut. Gazete alıp okuyayım diyorum mesutta mesut.

Ronaldo,messi filan türk olsaydı neler olurdu allah bilir ya. İyikide gerçekten süperstar bir türk oyuncumuz yok ya!
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

carsi52

Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

Doğru diyor ama Sercan abarttılar Mesut u iyice ayrıca daha ne yaptıda Altın top a aday oluyor...
Since 1903

saldır beşiktaş

Adam dünya 3.sü oldu 21 yaşında Avrupanın en büyük takımlarının gündeminde daha ne yapsın
Kaldıki en az 4-5 dünya kupasında olmasıda garanti dünya yıldızı olmaya aday.
Almanyayı tercih edip kendi kariyeri açısından çok büyük bir adım atmış oldu kısacası Tebrikler Mesut.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Guti ORÇ.

Alabilir mi bilmiyorum ama aday olması bile büyük başarı.Helal Mesut

201ÖZİL

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Temmuz 11, 2010, 14:26:09
Adam dünya 3.sü oldu

Türkiye dünya 3. olduğu zaman, takımdaki kırmançileri saymaya gerek olur mu şuan? Onlarda süperstar?

ayrıca o avrupanın en büyük kluplerinin gündeminde konusuna gelincede; En az %90'ı güzide medyamızın şişirmesidir eminim.

Alıntı yapılan: carsi52 - Temmuz 11, 2010, 13:29:23
Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Temmuz 11, 2010, 00:58:05
İyikide gerçekten süperstar bir türk oyuncumuz yok ya!

Yazık.

Yaaa evet evet.

unutmam gereken..

saldır beşiktaş

Bahsettiğimiz takım Almanya Türkiye değil Mesut Almanya gibi bir futbol ülkesinin en önemli yeteneği olarak gösteriliyor 21 yaşında.
Türkiyede kendini yıldız sanan futbolcularla Mesut Özil'i karşılaştırmak söz konusu bile olamaz Türkiye tarihinde ilk ve son 3.lük muhtemelen bir dahada göremez.

Ama Mesut başından kötü bir sakatlık geçmezse bu başarıları 3-4 defa daha yaşayacak.

Ayrıca Chelseanin resmi sitesinden Mesut'la ilgilendiğini açıkladığınıda hatırlatırım.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Temmuz 11, 2010, 15:01:50

Türkiyede kendini yıldız sanan futbolcularla Mesut Özil'i karşılaştırmak söz konusu bile olamaz

Mesutu

Messi,Inıesta,Xavi,David Villa,Robben İLE karıştırmakta söz konusu olamaz.

unutmam gereken..

CR7

Dünya kupasında en çok öne çıkan oyunculardan birisi mesut.
adam bizi seçmedi diye çamur atmak yakışık almıyor.
Şu dünya kupasında Mesut Messi'den çok daha iyi oynamıştır.
he alabilecek mi alamayacak ama aday olmayı %100 haketmiştir.
Kazanacak kişi ise ya Robben ya David Villa olacak. David Villa gol kralı olursa da Xavi alır bu ödülü.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Temmuz 11, 2010, 15:05:40
Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Temmuz 11, 2010, 15:01:50

Türkiyede kendini yıldız sanan futbolcularla Mesut Özil'i karşılaştırmak söz konusu bile olamaz

Mesutu

Messi,Inıesta,Xavi,David Villa,Robben İLE karıştırmakta söz konusu olamaz.
İlk mesajımda bellirtim zaten dünya yıldızı olmaya aday dedim yıldız demedim.
Dünyanın en iyi oyuncuların arasından bu ödüle aday gösterilmek çok büyük başarı Mesut için.

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: L_James_23 - Temmuz 11, 2010, 15:08:50

Dediklerimin sebebinin 1 damlası bile bu dediğin için değil emin ol yiğit.

Zevkler falanlar filanlar farklı. Ben beğenmiyorum. Haa bi çok yıldız dedilen türk oyuncumuzdan daha iyi oyuncu orasına eyvallah.

Ama gözümde asla Dünya Yıldızı değil Mesut.

Ve harbiden çok sıkıldım hangi gazeteye hangi spor programına baksam boy boy mesutta mesut. Koskoca beşiktaş haberinden daha çok mesut haberi arkadaş.

unutmam gereken..

keskinli

acikcasi bende cok begenmiyorum mesutu
bana göre cok pasif,hic sorumluluk almyor.teknigi iyi olmasina ragmen bire bir pozisyonlardan kaciyor.gol pozisyonlarini harciyor.
iyi ortalar kesiyor,iyi paslar veriyor ama 1 numara yildiz degil.
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

+18 !

Alıntı yapılan: L_James_23 - Temmuz 11, 2010, 15:08:50
Dünya kupasında en çok öne çıkan oyunculardan birisi mesut.
Şu dünya kupasında Mesut Messi'den çok daha iyi oynamıştır.
he alabilecek mi alamayacak ama aday olmayı %100 haketmiştir.
Kazanacak kişi ise ya Robben ya David Villa olacak. David Villa gol kralı olursa da Xavi alır bu ödülü.

Katılıyorum bende.

CR7

Altın Top da Iniesta'nın olur. Hayırlı olsun :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)