Ana Menü

Cenk Gönen

Başlatan CR7, Haziran 25, 2010, 19:52:08

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

Alıntı yapılan: Cem Goren - Ağustos 09, 2010, 00:53:31
bu adamı vıkıngur macında trıbune cagırıyorlardı bı an bende ulan CEM GÖREN dıye bagırıyolar sandım dırek kapalıya baktım :ahaha

bomba :D  cem birden Amigo oldum sandi herhalde hehe
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Ağustos 09, 2010, 11:58:40
Alıntı yapılan: Cem Goren - Ağustos 09, 2010, 00:53:31
bu adamı vıkıngur macında trıbune cagırıyorlardı bı an bende ulan CEM GÖREN dıye bagırıyolar sandım dırek kapalıya baktım :ahaha

bomba :D  cem birden Amigo oldum sandi herhalde hehe
yok be abi ;D hanı bı an dedım noluyo lan falan CEM GÖREN seslerımı yukselıyo sonra baktım bırı gıdıyo oley oley falan yapıyo megerse bızım kalecıymıs :D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

Yıllardır Türk futboluna hizmet eden ve etmeye devam eden Rüştü Reçber'in, genç kaleciyi Beşiktaş'a kazandırmak için iki senedir uğraş verdiği öğrenildi. 16 yaşından beri tecrübeli file bekçisinin gözlemlediği Cenk'in yeteneklerini herkesten önce fark eden Rüştü, bu oyuncunun transferi için adeta Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'yı markaj altına aldı. Siyah-beyazlı yönetim, Rüştü'nün ısrarları sonucunda bu oyuncuyu renklerine bağlayarak, transferde sıfır hata politikasını sürdürmeye devam etti..

Cenk'in, Villarreal maçındaki sürpriz performansını gören yönetimin ise maçtan sonra Rüştü'yü arayarak. böylesine bir genç yeteneği Beşiktaş'a kazandırdığı için teşekkür ettiği öğrenildi. Yaşamında sürekli mütevazi olmaya çalışan Rüştü Reçber ise bu konuda da aynı tutumunu sürdürerek, şöyle konuştu:

'Karakteri de çok iyi'

"Ben sadece tavsiyede bulundum. Takıma oyuncu aldırmak haddime değil. Sağolsun yöneticilerimiz de tavsiyelerimi dikkate alarak Cenk kardeşimizi aramıza getirdiler. Ben ondaki yetenekleri gördüğüm için uzun süredir Cenk'i takip ediyordum. Yeteneğinin yanı sıra karakter açısından çok iyi bir insan. Ama biraz zamana ve sabra ihtiyacı var. Kaleci olmak kolay değil. Direkler arasında yalnız adamsın. İyi kaleci anında doğru karar veren kalecidir. Cenk daha 21 yaşında. İlk maçında yüzümüzü kara çıkarmadı. Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecektir. Bundan asla kuşkum yok."

Geçmiş yıllarda, Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Volkan Demirel'de de büyük katkısı bulunan Rüştü Reçber, "Volkan gibi Cenk'i de Türk futboluna kazandırırsam ne mutlu bana. Eminim ki o da başarılı olacak. Bundan adım gibi eminim. Beşiktaş kalesi artık sağlam ellerde" ifadesini kullandı.

MİLLİYET

Simurg

cidden her konu başlığını gördüm cem gören diye okuyorum ;D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Cem Goren

Alıntı yapılan: Simurg - Ağustos 11, 2010, 21:10:08
cidden her konu başlığını gördüm cem gören diye okuyorum ;D
bence konu baslıgı degıssın ;;D

ilhan mansız_melis

Aynı anda 2 üniversite okuyormuş bravoo Cenk !

Cem Goren

tur geldı sayesınde. o top gol olsa rovans cok sıkıntılı gecebılırdı

CR7

Bu adam "r"leri söyleyemiyor yahu :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

O kadar kusur kadı kızında da var  :lol

Ceeenkk   :-*   :ahaha

carsi52

Harikasın Cenk Gönen hep böyle devam et.
Bölünür senin için uykular!

K.D

I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

KeePSaKe

Since 1903

RCA

guven verıyosun.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Cem Goren

Alıntı yapılan: L_James_23 - Ağustos 23, 2010, 01:10:16
Bu adam "r"leri söyleyemiyor yahu :D
tek kusuru o olsun yiğit :D