Ana Menü

Eclipse / Tutulma

Başlatan Simurg, Haziran 03, 2010, 20:36:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Simurg

Twilight fanları 'New Moon' çekim çalışmalarına bakındıktan sadece bir gün sonra başka bir haber aldılar.
'Eclipse 30 Haziran'da geliyor.'

MTV cuma akşamı haberlerinde (20 Şubat), Summit Entertainment'ten bir kaynak haberi doğruladı.
The Twilight Saga- Eclipse filminin tarihi 30 Haziran 2010 Çarşamba olarak belirlendi.

Stüdyo'nun 3. filmin tarihini seçtiği haberi hızla yayıldı. Üçlemeyle ilgili haberler ilk kez basına sızdı.

'Sattle bir dizi gizemli cinayetle çalkalanırken ve hain bir vampir intikam peşinde koşarken, Bella yine kendisini tehlikenin tam ortasında bulur.' Stephenie Meyer'in 'Eclipse' kitabı açıklamasından alıntıdır. 'Bütün bunların arasında bir de Edward'a duyduğu aşk ve Jacob'la olan arkadaşlığı arasında seçim yapmak zorunda kalır. Vereceği kararın, vampirler ve kurt adamalr arasında yıllardır süregelen mücadeleyi körükleyeceğinin de farkındadır.Mezuniyet günü hızla yaklaşırken Bella'nın vermesi gereken bir karar daha vardır: hayat ya da ölüm.

Stüdyo daha önce, 'New Moon' ve 'Eclipse'in eski üçlemeler 'Matrix' ve 'Lord of The Rings' gibi arka arkaya çekilmeyeceğini belirtmişti. 'Eclipse' için henüz bir yönetmen seçilmedi. Bu şu anlama geliyor; Chris Weitz'in 'New Moon' yönetmenliği de de Catherine Hardwicke'in 'Twilight'ı yönetmesi gibi tek seferlik olacak.

Twilight fanları olarak biliyoruz ki, büyük ihtimalle Meyer'ın son kitabı 'Breaking Dawn' da ilk üç kitap gibi film olacak. Meyer bir röportajda 'breaking Dawn'ın ayrı ayrı iki film şeklinde çekilmesini istediğini söylemiş, fakat Summit'in bu konu için planları hakkında pek fazla şey bilinmiyor.

BEŞİKTAŞK

ilhan mansız_melis

İnternete düşsün izlerik ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

İnternetten bilet almayı planlıyorum sınav yok stres yok ;D
bundan sonra sinema tiyatro gezicim kitap okucam ;D

BEŞİKTAŞK

ilhan mansız_melis

Burada sinema olmadığı için internete mecburuz ;D

Amaa Melis gel seni de götüreyim dersen no problem ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

izlemek dün nasip oldu

kitap okurken bellayı boğmak gelirken içimde filimde olayı daha hafifletmişler gibi buldum.
Ayrıca kitapta olmayan saçma sapan replikler yok ben seni sen olduğun için seçmedim demesi bellanın falan
kafa göz dalasım geldi.

Herkes çok tartışır edwardı niye beğeniyor bu kızlar diye bu filmi o yüzden izleyin
öylesi bulunmaz bir şey çünkü imkansız kusursuz bir adam olduğunu belli etmişler.
Çok geniş bir meshebi var amaaa AŞK ;)

BEŞİKTAŞK

BJK_Kübra

Henüz gidemedim merak ediyorum, çok istiyorum gitmeyi bakalım gidicem inşallah:)
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org