Ana Menü

Bursaspor "Şam. Ligi maçlarını İnönü'de oynarız"

Başlatan NoPasaran, Mayıs 21, 2010, 09:51:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

İbrahim Yazıcı: "Şampiyonlar Ligi maçlarını Bursa Atatürk Stadı'nda oynamak istiyoruz ama inşaatı yetişmezse İnönü Stadı'nı düşünüyoruz. Beşiktaş izin verirse seneye Avrupa maçlarını orada oynayacağız."

BURSASPOR Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, kendilerinden kat kat güçlü rakiplerin arasından sıyrılarak kazandıkları destansı şampiyonluğun öyküsünü ve bundan sonraki hedeflerini Hürriyet'e anlattı. Gazetemizi ziyaret ederek sorularımızı yanıtlayan Yazıcı, en çarpıcı açıklamayı uzun süredir aralarının gergin olduğu Beşiktaş hakkında yaptı.

Taraftarlar tribüne alınsın

Sezonun son maçında 2-1 yendikleri siyah beyazlı kulübe zeytin dalı uzatan Yazıcı, "Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi maçlarımızı Bursa Atatürk Stadı'nda oynamak istiyoruz ama inşaat yetişmezse İnönü Stadı'nı düşünüyoruz. Bu konuda Beşiktaş Kulübü'ne başvuruda bulunacağız. Eğer izin verirlerse İnönü'de oynayacağız. Ayrıca, gelecek sezonun fikstürü çekildiğinde de ilk maç kimin sahasında olursa olsun, iki takım taraftarlarının tribüne alınması için teklif götüreceğim" dedi.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

iddiasiz ve eksik bi besiktas rizeye maglup oldu
iddiasiz ve eksik bi besiktas bursaya maglup oldu
birinde düsman birinde dost olunursa bunun adi cikar amacli dostluktur
tabiiki taraftarlarin rakip sahalara gitmesi gerekir,bunu yaptirmayan zavallidir
ama sampiyonlar ligi macinizi bi zahmet ya bursada yada olimpiyatta oynayin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

Umarım izin vermez yönetim gitsinler nerede oynarlarsa oynasınlar bizim stadtan uzak dursunlar..
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Oynasınlar bence. Sadece Kapalıdan uzak dursunlar o yeter ;D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

sonra kapaliya teksas girer, kapaliyi aldik derler...

UZAK dursunlar, KOLPAlar
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

erdibatmaz

böyle şeyleri gündeme getiren insanlar tribünün t sinden anlamıyorlar. kulüp yönetmek sadece kravat takmakla olmuyor. adamın yaşananlarda haberi yok yahu.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

NoPasaran

Alıntı yapılan: Kralkartal21 - Mayıs 21, 2010, 21:25:55
Hiçbir kuvvet sokamaz onları bizim stadımıza..

Direniş için "nopasaran" demişlerdi faşişme karşı..

sonra bir baktılar hiç bişey kalmamış adamlar silip süpürmüş..

aynısı olur..istesinler oynarlar..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

CR7

Bursaspor Başkanı'nın, "Şampiyonlar Ligi maçlarımızı İnönü Stadı'nda oynamak istiyoruz" önerisi üzerine Haber1903`e konuşan Beşiktaş kulübü ikinci başkanı Metin Keçeli çarpıcı açıklamalar da bulundu.

Keçeli, verdiği röportajda;

`` Bizim Bursaspor ile aramızda herhangi bir kötü durum söz konusu değildir.Bir takım kişilerin uydurduğu suni gerginlik vardır.Eğer böyle bir teklif gelirse bize tabiki Beşiktaş yönetimi bunu çok iyi şekilde değerlendirecek ve cevabımız kendilerine iletilecektir.Şahsen ben böyle bir talepten memnuniyet duydum.Bursaspor başkanının,`` Bugün maçımız olsa seyirci muhakkak gelecektir`` açıklamalarını son derece olumlu karşılıyorum.Bende aynısına katılıyorum.Bursaspor`un böyle bir talebi varsa bunu bize ilettiklerinde Beşiktaş yönetimi bu konuda ki açıklamasını yapar.`` diyerek sözlerini tamamladı.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

bizim kombinelilerde gider bedava girerler maca.. reali barcayi,interi filan seyreder herkes..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

Alıntı yapılan: Cem Baba - Mayıs 22, 2010, 15:02:44
bizim kombinelilerde gider bedava girerler maca.. reali barcayi,interi filan seyreder herkes..

:ahaha
Bölünür senin için uykular!