Ana Menü

Fb'ye Gamova şoku!

Başlatan CR7, Mayıs 15, 2010, 17:38:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Fenerbahçe Acıbadem takımının bu sezon İndesit Avrupa Şampiyonlar   Ligi'nde final oynamasında, Süper Kupa, lig şampiyonluğu ve Türkiye   Kupası'nı kazanmasında büyük rol oynayan ve taraflı tarafsız herkesin   gönlünde taht kuran Rus yıldız Ekaterina Gamova Sarı-Lacivertli formadan   koptu.             Rusya'ya dönen ve ülkesinin takımlarından Dinamo   Kazan ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenilen yıldız oyuncunun   transferi yeni kulübünün resmi internet sitesinden de açıklandı.. Gamova   sitedeki açıklamasında ''Çok teklifler aldım, Türkiye´de de   kalabilirdim ama ben Rusya´ya dönmek istedim. Dinamo Kazan´da bana   teklifini yaptı ve ben kararımı Kazan´dan yana kullandım, Kazan´ı seçen   çok oyuncular tanıyorum. Çok enteresan bir takım olacak ve en iyi   hedefler için savaşacağız'' diyerek Fenerbahçeli taraftarlara ve   Acıbadem Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a teşekkür etti.

Bilindiği gibi Fenerbahçe Acıbadem, Gamova'nın ayrılma ihtimaline   karşılık dün aynı zamanda Türk vatandaşı da olan dünyaca ünlü smaçör   Sokolova ile sözleşme imzalamıştı.
Kaynak: Hürriyet

:muha
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Müthiş oynuyordu valla.

Bu kadar büyük başarıların ardından gitmesi garip geldi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Çok haklı bence bu kadar iyi oynarken aynı pozisyonda bir kişi alınması canını sıkmıştır.

Neslihan da Eczacıbaşı'na geçti.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.