Ana Menü

TSL 29.Hafta...Beşiktaş - Ts | 10 Nis 2010-19:00

Başlatan Cem Goren, Nisan 03, 2010, 11:50:59

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Sen o kadar maç kazan iki tane kazanabileceğin maçı beraberlikle bitir olacak iş mi bu şimdi ?

Fb maçınıda alamazlar iyice çökeriz artık...
Since 1903

Cem Goren

sezon bıttı artık
fenerle aramızda 4puan fark oldu kazansakda su dakıkadan sonra ne olur...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Moralim acayip bozuldu.. Resmen göz göre göre İnönü'de gitti şampiyonluk..

Holosko iğrenç oynadı daha neyine sabrediyorsun be adam.. Ben televizyon karşısında deli oldum resmen..

Yusuf'u çıkarmak için neden bu kadar bekliyorsun? Görmüyor musun adam BİTMİŞ..

Ve biz bu adamla bir sezon daha geçireceğiz.. İşimiz medyumlara kaldı gelecek sezon..

Bu dakikadan sonra en fazla şampiyonlar ligine kalabiliriz.. Artık inanan varsa şampiyonluğa lütfen rüya görmesin..

Cem Goren

su dakıkadan sonra ınanan hakketen fantezı yapıyor demektır. goz gore gore sampıyonlugun gıttıgıne tanık olduk.

beckyZWICKY

Diyecek ve yapacak birşey yok artık..

''Sevinmek İçin Sevmedik''

amaaaaaa

Kahrolmak içinde sevmedik be kartalım..

Çok görmeyin ulan şu mutluluğu bize beeeeeeeeee
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

Bu arada, Eveeeeeeeeeeeet kötü bir gün oldu..

yani bu ne demek?

Birazdan SingahLi,eyüp1903 felan gibi üyelerimizi artık forumda görebileceğiz (;
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Cem Goren

su dakıkadan sonra bızım yapacagımız tek bırsey var oda bızle ılgılı bısey degıl. sampıyonu belırleyecegız.
kadıkoyde fener bursada oglanlarla oynayacagız ve o ıkı macda alacagımız skorlar sezonun sampıyonunu belırleyecek...

KeePSaKe

Haftaya Feneri yenersek Bursa kazanırsa onlara iyi bir kıyak yapmış oluruz heralde...
Bu arada Galataray kazanırsa biz 4. mü oluyoruz ?
Since 1903

Cem Goren

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Nisan 10, 2010, 21:55:39
Haftaya Feneri yenersek Bursa kazanırsa onlara iyi bir kıyak yapmış oluruz heralde...
Bu arada Galataray kazanırsa biz 4. mü oluyoruz ?
evet aynen oyle gs kazandıgı an 3.sıraya yukselıyor...
bıze gelınce haftaya fenere takacagımız bır celme ve bursanın bu hafta 3puan aldıgını dusunursek bursa sampıyon...

Cem Goren

su takımda seneye holoskoyu boboyu nobreyı gormek ıstemıyorum bu 3unun yaptıgını yapabılecek ADAM gıbı bır golcu ıstıyorum bu takıma. orta sahada ölü yusufu serdarı uguru ıstemıyorum yerlerıne ADAM GIBI bır tane oyuncu lazım. delgado tabata nıhat'ın yerıne ADAM gıbı bır ""10NUMARA"" ıstıyorum...

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

KeePSaKe

Yanlız hakemede gel de küfretme şimdi yani yedek kulubesinden Denizli görüyor ne yan hakem nede Bünyamin Gezer hiç biri görmüyor...
Since 1903

Cem Goren

hakeme dıycek tek sozum var o vermedıgı penaltı ve yaptıgı colugundan cocugundan cıksın ama hakeme dayanmak yanlıs sen BESIKTASsın ve o dakıkaya kadar INONUde zaten o macı alman lazım...

pAscAliAnUmut

Hıhı..

Fener'e takarız çelmeyi, gideriz şampiyonlar ligine, belirleriz ligin kaderini..

Her maç ama her maç burda takımdaki beceriksiz,düz oyuncu sayısınn fazla olmasndan bahsediyorum. Görüyorsunuz işte herşey ortada..

Hiç zaman kaybetmeden önümüzdeki sezon için hazırlıklara başlanmalı
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

djinonu

Alıntı yapılan: Cem Goren - Nisan 10, 2010, 22:23:37
su takımda seneye holoskoyu boboyu nobreyı gormek ıstemıyorum bu 3unun yaptıgını yapabılecek ADAM gıbı bır golcu ıstıyorum bu takıma. orta sahada ölü yusufu serdarı uguru ıstemıyorum yerlerıne ADAM GIBI bır tane oyuncu lazım. delgado tabata nıhat'ın yerıne ADAM gıbı bır ""10NUMARA"" ıstıyorum...
holosko yanlis bir hareket yaparim ve sakatlanip kupaya gidemem diye oynamiyor
bobo kendi basina isler yapiyor
nobre zaten ortada  1,50 boyuyla kafaya cikiyor...
orta sahada ernst vardi oda bizleri ömür..
yani holoskoyu severdim ama gözümden düstü ayagi kirilirda besiktastan gider
boboyu istemiyorum satilsin ne veriyorlarsa...
nobreyede bi plaket verip seni fenere celme takmak icin almistik diye... kurtulalim bu forvetlerden...hep hasta oluyoruz yok birak arkadas ben biktim...3hafta önce sampiyonluk kacti ve en aci olani arkadaslar

ligin en AZ MAGLUBIYET ALMIS TAKIMIYIZ.... siz düsünün.