Ana Menü

TSL 29.Hafta...Beşiktaş - Ts | 10 Nis 2010-19:00

Başlatan Cem Goren, Nisan 03, 2010, 11:50:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

bekledigim bi sonuctu
bana göre kötüde oynamadik,cok pozisyona girdik.
bu pozisyonlardan birini atabilsek cok seyler degisirdi
bakmayin trabzonunun son anlardaki üstünlügüne.kadromuzdaki eksikler ve ernstin cikmasi ile üstünlügü yakaladilar son anlarda
oyun olarak göze hos gelen güzel bi mac oldu
sampiyonlugu kacirdigimiz mac degildi,fazla üzülmeye gerek yok.ne yapip ne edip seneye avrupa kupalarina kalmaliyiz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Maç bildiğiniz gibi YGS sınav öncesi akşamıydı.
Ve beni o gece sabaha kadar küfür ettiren bünyamin gezerin allah cezasını versin diyorum.
Sadece bünyamin gezere hakaret edicem futbol hakkında yorum yapmıcam.
Çünkü Trabzonda bizde iyi oynadık diyebilirim.Vermediği tek şey penaltı değil insanların konuşmadığı birşey daha var Burak Yılmaz kendisini yere atıp sarı kart gördükten 5-10 dk sonra i.üzülmezi biçti ve kırmızıyı veremedi adi herif ! Maçın berabere bitceğini az çok tahmin ediyordum sürpriz olmadı benim için.
Şampiyonluk gitti yazık oldu.
İnönüde kayseriyi,trabzonu,diyarbakır gibi takımları yenemezsen vede 29 haftada sadece 33 gol atabilirsen şampiyon olamazsın zaten haketmezsinde.
Bölünür senin için uykular!

CR7

şu topicte söylediklerimin hepsi +2 daha olayının hayata geçmesiyle tek tek gerçekleşti.

sağ ve sol açık alındı. Hilbert Quaresma

Tello-Delgado gönderildi.

Tabata'nın gönderilmesine gerek kalmadı böylece ,Denizli'nin gitmesi de gerçekleşmesini sağladı bunun.

10 numaralı sistem olacaksa dedik 1 10 numara 1 yerli santrfor dedik Guti+Fatih Tekke

valla yönetim bizim gördüklerimizi görmüş. diyecek söz yok.

ayrıca Altyapıda da 4-3-3 oynanıyor bu da çok iyi bir olay. onun da gerçekleşmesine sevindim :ok
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)