Ana Menü

26. Hafta | KasımpaşA:2-BeŞiKtAş:2 |Cuma 20:00

Başlatan CR7, Mart 17, 2010, 01:58:03

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

ah tello vah tello ah holosko vah holsko.. niye kaçırıyorsunuz bu pozisyonlarıı ..

size yazık bize yazık.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Kralkartal21

Bitti..

Holosko'ya ve İbrahim Kaş'a armağan ediyorum bu beraberliği !!!!!!!
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

cildiracagim valla, o iki golu nasil yedik öyle, nerde markaj? kasimpasayada helal olsun, keske bursaya karsi böyle diri olsalardi..
ekrem,kas bizim takimda ne yapiyorlar hala anlamiyorum.

ben maalasef her hafta oldugu gibi yine ne oynadigimizi anlayamadim, sisitemi yani.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

erdibatmaz

ben 2 senedir bu kadar heyecanlandığım bir maç hatırlamıyorum.

holosko o ilk dakikalardaki 2 net gol pozisyonunu gole çevirseydi maç baştan kopabilirdi. 2-1'e getirdik sonradan ama ibrahim kaş faktörü yine kendini gösterdi. tellonun son dakikada kaçırdığı pozisyon da resmen başımdan aşağı kaynar su döktü.

birbirinin kopyası iki gol yedik.

şampiyonluk yolundaki kilit adamlardan biri oldun kaş, bravo!

o fenerbahçe kırması kasımpaşa taraftarı da bundan sonra inönüye öyle rahat gelemez. ettiğiniz küfürlerin hesabı sorulur umarım.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

pAscAliAnUmut

Kim ne derse desin sezonun en iyi, en zevkli maçıydı..

Deplasmanda %200 lük 3 tane gol pozisyonunu harcarsan Kasımpaşa gibi bir takımdan 1 puan almaya razı olursun..

Yediğimiz ilk golü kopyalaın 2. gole yapıştırın.. Aynı gol aynı hata..

Sivok oyundan çıktı. Yerine giren Kaş belki ısınamamasından belkide ADAM olmayaşından 2 golü de attırdı..

Herşeye rağmen çok güzel bir maç oldu. Bütün oyuncuları tebrik etmek lazım. Kasımpaşayı da..

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

carsi52

Müthiş bir maç olması sezonun en zevkli maçı olması ilgilendirmez beni.
Ligin bitimine şurda kaç hafta kalmış bu saatten sonra 3 puan ilgilendirir bizi.
Ekrem yüzünden gol yiceğimizi söylemiştim ki yedikte ismini ağzıma almak istemediğim o şahıs ibrahim kaş'ın yüzündende yedik golü.
Holosko atsaydı o golleri maçı ilk yarı bitirirdik.Tabatanın adına çok sevindim çok güzel asist verdi.
Tellonun 1 gol 1 asist yapması kimseyi şaşırtmasın yine hiç birşey yapmadı sahada hele ki o son dakikada kaçırdığı gol var ya ! Ulan bıraksa Boboya çakıcak atladı kendisi topa atamadı offf ulan pisi pisine gitti 2 puan ama 2 puandanda öte şampiyonluk gitti..

Şampiyonluk bir daha ki seneye kaldı..
Bölünür senin için uykular!

+18 !

2 tane birbirinin aynısı gol yedik..

İlk golde İ.Kaş olması gereken yerde değil,ikinci golde yine İ.Kaş..

İ.Kaş seni futbolcu yapanın...

K.Paşa iyi top oynadı ve bence istediği sonucu aldı..

Bursa'ya karşı böyle oynamadılar ama orasını da söylemeden geçemeyecem..

Puan kaybının ölüm olacağı bu haftalarda intihara yaklaştık diyebilirim..

Bu puan kaybının telafisi zor,ama Beşiktaş'ın olduğu yerde her zaman umut vardır..

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: carsi52 - Mart 19, 2010, 22:02:26
Müthiş bir maç olması sezonun en zevkli maçı olması ilgilendirmez beni.
Ligin bitimine şurda kaç hafta kalmış bu saatten sonra 3 puan ilgilendirir bizi.
Ekrem yüzünden gol yiceğimizi söylemiştim ki yedikte ismini ağzıma almak istemediğim o şahıs ibrahim kaş'ın yüzündende yedik golü.
Holosko atsaydı o golleri maçı ilk yarı bitirirdik.Tabatanın adına çok sevindim çok güzel asist verdi.
Tellonun 1 gol 1 asist yapması kimseyi şaşırtmasın yine hiç birşey yapmadı sahada hele ki o son dakikada kaçırdığı gol var ya ! Ulan bıraksa Boboya çakıcak atladı kendisi topa atamadı offf ulan pisi pisine gitti 2 puan ama 2 puandanda öte şampiyonluk gitti..

Şampiyonluk bir daha ki seneye kaldı..

Harfi harfine katılıyorum Kaan Abi
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Denizli Kasımpaşa maçlarını yendiğimiz taktirde şampiyon olucağımıza inanıyordum ben.
Ama olası bi puan kaybından şampiyonluğun gidiceğini düşünüyordum.Puan kaybettik bana göre şampiyonluk gitti.
Rakiplerimizden gesenin zorlu ts,fb,bursa maçı kaldı diyebiliriz onlardan en az 4 puan çıkartılar.Gesenin puan kaybedebilceği bir hafta eğer kazanamadıysak zaten daha diğer maçları kazansakta birşey farketmez.
Bizim sayemizde fener lige yeniden ortak olur bu hafta diye düşünüyorum.

+18 !

Ne zaman Cuma maçı olsa Beşiktaş'ın ve ne zaman iddiada cuma maçını oynasam Beşiktaş'a puan kaybediyoruz var mı böyle bir şey ya..

carsi52

C.tesi günkü limitimide Beşiktaş'a oynadım iddaa'da..
Yarın iddaa oynayamıcam anasını satim.

erdibatmaz

bursa galatasaray ve fenerbahçenin puan kazanması şampiyonluğu çok zora sokar. matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece gitti demem.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P