Ana Menü

26. Hafta | KasımpaşA:2-BeŞiKtAş:2 |Cuma 20:00

Başlatan CR7, Mart 17, 2010, 01:58:03

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

Alıntı yapılan: +18 ! - Mart 19, 2010, 22:53:32
Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Mart 19, 2010, 22:52:15
Keita, Jo mu şampiyonluk yarışında değil   ???

Penaltıdan kırmızı karttan önce iki takımda bu skorla sahadan ayrılır derken Keita sahneye çıkıp hiç yoktan maçı almadı mı yiğit ?

Keita,Jo da şampiyonluk yarışında Holosko,Bobo da!

Bi fark göremiyorum ben..

gözlük tak
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

+18 !

Sizde sarı-kırmızı forma giyin o zaman

Cem Goren

su an hersey bıttı dıye bakıyoruz ama pazar gunu 1puanın belkıde ıse yaradıgını goruruz.
haftaya fb-gs macının old. hafta kazanırsak ve o mactada kazanan cıkmassa 2.oluyoruz.

ama ıste fırsatları kullanamıyoruz...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

pAscAliAnUmut

Tabi giyeriz..

Ben de Resul de Galatasaraylıyız zaten..

Niye giymeyelim  ???

Konuyu da değiştirin herşeyi değiştirin..
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

CR7

aynen ben de bir fark görmüyorum

keita ile jo'ymuş

ben o yazdığın iletiye ibb,kasımpaşa ile ilgili olana yazdım onu ayrıca umut

ve resul istersen sen çift tak

ve bir daha bak tabloya ;)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

+18 !

Yanlış bir şey söylemedim..

Şampiyonluk yarışında değil miyiz? Evet şampiyonluk yarışındayız..

Ama eğer sen gelip burda senin göremediğin aslında gerçek olan şeyleri göremeyip bana gözlük tak dersen bende sana sarı-kırmızı forma giy derim..

CR7

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Mart 19, 2010, 22:56:23
Tabi giyeriz..

Ben de Resul de Galatasaraylıyız zaten..

Niye giymeyelim  ???

Konuyu da değiştirin herşeyi değiştirin..

ayrıca maç varken ezeli izlerim tabii ki de maçın da özetine bakarım diyenin Beşiktaşlılığına da pek inanmam
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

su dakıkadan sonra onumuze bakmalıyız

55-53-52-49 olan bır puan sıralaması var. buyuk bır mucıze olmassa 58-54veya53-52-52 olacak
ve ı sonrakı hafta gs-fb macında cıkacak bır beraberlık ve bızım kazandıgımız takdırde 55puana gelecegız ve gs ıle puanı en azından esıtleyecegız.

KAYBEDILMIS 2PUAN VA AMA SEZON BITTI DEMEK ICIN ERKEN...

RCA

yiğitcim ya da sergencim gelip sizinle burada böyle bir yenilgi sonrası( yenilgi diyorum kusura bakmayın 1 puan almasakta olurdu)
böyle bir dialog içerisinde yer almayacağımı belirtmek istedim..

böyle rakip taraftar gibi atışıcağınıza gelip çift tak falan diye çocukça muhabbete giremem kusura bakma ilk başta..

buarada sergencim, 1 keıta yeri geldi mi  3 tane holosko eder.. bunu burada tartışmayalım. o yüzden gözlük tak dedim.. gözlük istemiyorum diyorsan maçları televizyonun yakınından seyret.. o zaman daha iyi anlarsın bazı oyuncuların farklılıklarını..

sonuç olarak, kasımpaşa maçını konuşluyoruz keıtayı konuşmuyoruz.. iyi oynadık iyi oynadık ta.. hani nerede 3 puan? puan tablosu diyorsun, sen iyi oynadın mı tff bu takım bu hafta çok iyi oynadı verelim babmın hayrına 2 puan demiyor heralde..

antremanda çalışmıyormusun şut pas .. kaçan 3 pozisyondan birinde ben olsam gol atardım yahu.. beceriksizliktir bu.. ah ayağım kaydı falan değil..

kaliteliysen kumaşın iyise 1 de olmassa ikincide atarsın.. bu işler böyledir. sonra da medyaya şampiyon olucaz takım olarak kenetlendik yok bu yok şu demeye gerek yok.. sahada görüyoruz bazı şeylerii.

buarada yiğit ezelimden oyumdan buyumdan sana hesap vereceğimi sanmıyorum sen beşiktaşlılığı böyle ölçüyorsan o senin anlayışındır senin beşiktaş ahlakındır.. kimse kimseyi böyle yadırgayamayaz haberin olsun..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

+18 !

Sana göre ediyor olabilir Resul..

Ama bana göre aynı kalitededirler hatta Holosko o yaşa geldiğinde Keita'dan daha başarılı olacaktır..

RCA

sergen o senin düşüncen eyvallah.. :) ben hem beşiktaş taraftarı, hem futbol izleyicisi objektif bir futbol seyircisi gözünden baktım mı, holoskoyla keıtayı karşılaştıramıyorum bile. :)  ya bu insandan insana değişr tabi.. saygı duyarım.

That's me.

+18 !

Yaptığım çıkışımı da gözlük tak cevabına karşı algılayabilirsin..

Hatta istersen alınabilirsin..

Cem Goren

neyse arkadaslar sakın olalım 2li dıyaloglara gırmeye gerek yok zaten sınırlerı bozuk herkesın o anlık sınırlerle neler soyledıgımızın farkında olmuyor olabılırız
BİRAZ SAKIN :)

carsi52

Saçmalamayın allah aşkına Keita gibi bi futbolcu var mı bizim takımda ?
Baros gibi bi futbolcu var mı ?
Kewell gibi bi futbolcu var mı ?
Fenerde ki santos gibi futbolcu var mı ?

Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

su an konumuz fenerdekı yada gs'dekı oyuncular degıl bunu daha yenımı tartısmak aklımıza gelıyor.

su dakıkadan sonra o ıyı bu kotu demek kımseye bısey getırmıycek. onumuzdekı haftalarda 2puanmı gıttı yoksa 1puanmı geldı onu beklemeye gecelım bız.