Ana Menü

26. Hafta | KasımpaşA:2-BeŞiKtAş:2 |Cuma 20:00

Başlatan CR7, Mart 17, 2010, 01:58:03

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

bilmiyorum bunu kacinci defa yaziyorum ama herale bu sefer gercekten sampiyonluk gitti.
bursa 3 puan alirsa fark 6 puana cikacak, fiksturleri rahat, ayrica bursa sivas degil..

takim olarak kötu oynamadik ama bireysel hatalar yuzunden bu sonucu aldik.

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

1- holosko o 2 pozisyonu atsa maç baştan kopardı. bravo holosko...
2- yusuf bugün ne yaptı ne oynadı bilen biri bana anlatsın. holoskoya 2. pozisyonu hazırladı demeyin o bobonun şahsi becerisi ve defansı yok etmesidir.
3- ekrem gibi bir mal niye sağ bek oynatılır anlamıyorum denedin olmadı işte orada
4- kaş nasıl o adamı döndürür anlamam. gökhan atıyor golü ekrem döndürdüğünden dolayı. sonra gökhanın yerine giren adam yine aynı golü atıyor bir ders alınmaz mı bu işten
5- tello attığı gole kadar ne yaptı biri bunu da söylesin ya
6- bu takımda tabata-tello-bobo birlikte oynadığında ne kadar pozisyon olduğunu gördük. oynat artık hoca şu tabatayı ya
7- bundan sonra bu 4-1-5 futbolunu izlemek istiyorum ben. sağdan soldan gelen ataklar,oyunu diğer yarı sahaya yıkan bir takım olabileceğimizi,gs'den eksiğimizin olmadığını hatta defansta ferrari-sivok gibi artılarımızın olduğunu da görüyoruz. kalemizde de Rüştü gibi biri var.

bu maçın son 15 dk'sı şampiyonluğa götürür bu takımı. kaşsız ve sağbek olmayan ekremsiz bir kadroyla..

ve bu kasımpaşa neymiş öyle ya
bir haftada bizi şampiyonluktan alıkoydu vah ki ne vah

bu takım bu sene de seve seve şampiyon
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Kralkartal21

Puan kaybedeceğimizi bekliyordum ama bu kadar gol kaçırdıktan sonra puan kaybetmek !

Tello'nun son dakikadaki kaçırdığı pozisyon bilgisayar başında yıkılmama sebep olmuştur. İyi bir yumruk yedi bilgisayar masası.

Gitti 2 puan !

Şampiyonluğun gittiğini düşünmüyorum. Eğer inanmayan varsa ' puan tablosuna ' bi baksın.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

Lafı çok ters yerinden anlama kapasitesine sahipsin yiğit.
Kasımpaşa ile ne alakası var durumun giden puandan dolayı şampiyonluk gitti deniliyor.
Gesenin puan kaybedebileceği 3 hafta var.Ts,Febe,Bursa onların puan kaybedebilceği bir haftada kazanamıyorsak birde gerideyiz puan olarak.
Bizim daha eskişehir,fener,bursa,trabzon gibi maçlarımız var (Diyarbakır ile Ankaragücünü saymıyorum)
Diyarbakırla oynıcağımız zamanda çok tehlikeli bir maç olucak.

Artık bu saatten sonra ben sağ bekte rıdvanı sol bekte ismaili forvette batuhanı görmek istiyorum.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Kaç kişiydi orada nasıl poziyon verdik ya..ulan geceyi zehir ettiler..

son dakikada tello golü kaçırınca ölüm acısı ghibi bişey yaşadım..

acaip moralim bozuk ya..bu maçı vermemeliydik..

çevirdik yani nasıl veriyoruz ya halen anlamıyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

pAscAliAnUmut

Ben burda her maçtan sonra çıkıp bu kadar beceriksiz takım olmaz dedim,diyorum muhtemelen diyecem de..

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Cem Goren

ne denır bılmıyorum ya mac gıdıyor dıyosun bu senede bı sekılde kaybettık dıyorsun buraya kadar geldık ama yeter dıyosun. o ara anı bır manevra ıle 2-1'i buluyorsun ama daha sonra i.kas cıkıyor pıyasaya!!! ve ıkına sıkıla cevırdıgımız macı ellerıyle verıyor.
ıyı oynadık yada oynamadık yerın dıbıne batsın ıyı oyun kayserıde yada denızlıde cokmu ıyı oynadıkda kazandık. su dakıkadan sonra 3puan lazımdı onuda alamadık. elımıze gecen fırsatı kullanamadık yaptıgımız hesaplar su an ıcın ıcımızde patladı.

macın basında holosko atsan o gollerı mac koptu ıste emınım 2-0 olsa o mac 4e5e gıderdı zaten saldıran bı rakıp var karsımızda. ama olmuyor ıste olmayınca gırmıyınce gırmıyor sıbobunu ufledıgım top gırmıyor.

ı.kas sana ozel olarak uzancana degınmek ısterdım ama artık gordu herkes senı. Eger koskoca BESIKTAS hala i.kas'ı oynatıyorsa orada bı sorun var demektır.

holosko yapcak bısey yok eger o gollerı atamıyorsan sanada dıycek sozum yok...

ekrem'ın bu takımda ısı yok bunu anlamıstır artık ınsanlar

yusufu neden oynattın hocam bu 1soru 2.soru bu adama neden 90dakıka sans verdın adam zaten kondısyonu eksık mac eksıgı var...

tabata-bobo-tello old. zaman bu takım ıs yapıyor bunu gorduk

artık cıft onlıbero ıle oynama hocam tek on lıberon olsun oda ERNST olarak kalsın. su takım saldırsın artık

tello sana gelınce bu gece uyutmuycan bızı anlasıldı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

IL Capitano

tamam hersey bitti, sampiyonluk gitti demek belki dogru degil ama uzaklastik, eger alsaydik bu 3  puani bayagi avantajli olacaktik.kaaaninda dedigi gibi bizim daha eskişehir,fener,bursa,trabzon maclarimiz var..az degil yani.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Cem Goren

o gol nasıl kacar hala anlamıyorum tello ya
holoskonun yaptıgını yaptın orda ayagının dıbıne vursan kalecının su an sampıyonluk sarkılarını daha gur soyleyecektık...

sımdı ne olur. yarın fener kazanırsa puanları esıtler. gs macı kaybettıgı an 1puan daha yaklasıcaz(polyannaya donduk yıne) bursa ıle aramızdakı fark buyuk ıht. acılacaktır...

carsi52

Bu hafta gese yenilse bile 1 puan yaklaştık olarak görmüyorum ben.
Bizim puan kaybetmememiz gereken bir haftaydı.
Gesenin ise puan kaybetsede olur haftasıydı kredileri var çünkü tese ile deplasmandalar.
Bunu anlatmaya çalışıyorum ben.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

cekismeli ve güzel bi mac oldu,maci bizde koparabilirdik kasimpasada
yazik oldu
takimimizin en iyi mevkisinin bugün gününde olmamasi maci almamizi engelledi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

KeePSaKe

5 dk dayanamadılar ya ama bizim takım hep böyle puan alması gereken yerde kaybeder işi zora sokar...
Since 1903

Kralkartal21

Alıntı yapılan: s.volkan - Mart 19, 2010, 22:15:41

son dakikada tello golü kaçırınca ölüm acısı ghibi bişey yaşadım..

İçim gitti içim o pozisyonda of ulan off !

Belki bu hafta kaybedilen 2 puan değilde kazanılan 1 puan olur arkadaşlar hemen koyvermeyin.
Bizim zorlu maçlarımız kadar rakiplerimizinde zorlu maçları var. Her anadolu takımı bursa,gs veya fb ye yatmıycak herhalde. 
Mücadele eden ediyor işte şekil a da görüldüğü gibi.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Cem Goren

gokhan zan gıttı derken i.kas cıktı basımıza

2-1den sonra skoru korumalıydık ama beceremedık yapacak bırsey yok

tello o golu kacırdın ya hanı o an ölsem daha ıyıydı baska bısey dusunemıyorum

+18 !

Ama Beşiktaş'a karşı mücadele ediyorlar Kubilay..

Diğerlerine ne derece ettiklerini örnek b'de görebiliriz.. Kasımpaşa'nın,Bursa'ya yatması..