Ana Menü

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçı da tatil edildi.

Başlatan CR7, Mart 14, 2010, 17:05:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ersin Develi

Alıntı yapılan: Cem Goren - Mart 14, 2010, 17:54:37
sımdı bır dunya soru var ınsanların aklında

1)dıyarbakır kume dusurulcekmı
2)dıyarakır duserse maclarının oynandıgı takımlar 3puan alacakmı
3)dıyarakırdan normal sartlarda 3puan alan takımların yanı sıra herkesın 3puan almasına kım ne dıyecek

sımdı bız ılk macımızda dıyarbakırla berabere kaldık duserlerse bıze ""5"" puan gelıcek
fener dıyarakırdan 4puan aldı ama kaerar verılırse ""6"" olacak yanı ""2"" puan eklenıcek
gs ılk macta kazanmısmıs o yuzden 3puan alacak

o durumda ne olacak son durum

bursa53
gs53
fb52
BJK56 olacagız

Bursa 55 olacak 53 değil

Evet haksızlık olur,fener ve Biz +2 puan alacağız bursa ve gs almayacak çünkü zaten kazandı onlar,şampiyonluk yarışındaki dengeler alt üst olur..Aynı şekilde düşme potası da karışır...Biz şerefli ikinciliklere de razıyız
Bence Bursa maçı oynanmalı,ibb maçı kaldığı yerden devam ettirilmeli (hükmen yenilmemeleri için) di.bakırın EN AZ 9 Puanı silinmeli,evindeki maçları başka şehirde (izmir mesela) seyircisiz oynatmalı,federasyonun alacağı en mantıklı karar bu olur bence

IL Capitano

Küme Düşürülme   

MADDE 20 – GÜVENLİK NEDENİYLE MÜSABAKALARIN TAMAMLANAMAMASI

(1) Müsabaka hakemi;

a) Müsabakanın, kulübün futbolcusu, yöneticisi, teknik adamları ile diğer kişilerin ayrı ayrı veya birlikte hakeme veya rakip takım futbolcu ve mensuplarına fiili eylemde bulunmaları, kavgaya sebebiyet vermeleri ve bu eylemleri dolayısıyla müsabakaya devam edilmesi olanağının kalmaması,

b) Seyircilerin taşkın ve edebe aykırı hareketleri ile birlikte müsabakaya müdahaleleri sonucunda müsabakaya devam edilmesi olanağının kalmaması, hallerinde müsabakayı tatil ettiğini ilan eder. Bu hallerde TFF Yönetim Kurulu, ihlali
gerçekleştiren takımlardan birinin veya her ikisinin hükmen yenik sayılmasına ve ayrıca olayın durumuna göre galibiyet halinde verilen puan kadar puan tenziline karar verebilir. Eğer müsabaka eleme usulüne göre düzenlenmişse, takım bumüsabakalardan ihraç edilir ve ertesi yıl aynı mahiyetteki müsabakalara katılamaz.

(2) TFF Yönetim Kurulu, 1. fıkrada öngörülen tüm durumlarla ilgili olarak karar verirken, müsabakanın hakemlerinin, gözlemcilerinin, temsilcilerinin, Merkez Hakem Kurulu ve Temsilciler Kurulu Üyelerinin, Disiplin Müfettişlerinin ve ilgililerin raporlarını ve her türlü delili göz önünde bulundurur.

(3) TFF Yönetim Kurulu, yaptığı değerlendirmede, maçın tatil kararlarını uygun görmediği takdirde, maçın tekrarlanmasını veya yarıda kaldığı anki sonucu ile tescil olunmasına karar verebilir.

(4) Bu maddede belirtilen sebeplerle aynı sezonda ikinci kez müsabakanın tamamlanamamasına sebebiyet veren takımlar, bulunduğu sezonda müsabakalardan çıkarılarak, bir alt lige düşürülür ve bu takımla müsabakası olan takımlar müsabakayapmaksızın hükmen galip sayılırlar.

Bu durumda olan takımların takip eden sezonda müsabakalara alınıp, alınmaması konusunda TFF Yönetim Kurulu karar verir. Alt lig bulunmaması halinde kulüpler bir yıl(sezon) müsabakalara alınmazlar.

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

IL Capitano

benim anladigim 2 macta da hukmen yenik sayililarsa diyarbakir duser, ama bursa macinda hukmen ama ibb maci devam ettirilirse ligde kalirlar.buda bizim icin en kötu senaryo..

heralde cok karisacak ligimiz.

Cem Goren

o zaman dıyarbakırla 2.yarıda oynamayan takımlar'a 3puan verıcekler bumu yanı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

IL Capitano

+18 !

Lig çok laçkalaştı..

Zevk kalmadı resmen..

Önce Ankaraspor sonra Diyarbakırspor..

İnsanın içinden maçları izlemek gelmiyor..

CR7

Anlaşılan şu
takım küme düşürülecek (TFF adamsa) ve ilk yarı da dahil edilerek herkese 3 puan verilecek ankaraspor gibi aynen
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

Alıntı yapılan: L_James_23 - Mart 14, 2010, 19:33:44
Anlaşılan şu
takım küme düşürülecek (TFF adamsa) ve ilk yarı da dahil edilerek herkese 3 puan verilecek ankaraspor gibi aynen

aynen oyle normalıde budur...

[KralKartal]

Düsürülmesine ne gerek var, olay oldu diye mi?

Bence seyircisiz oynanmali, bursa macindan beri diyorum, sorun kalmaz,

herkes macinida oynar, hak edende 3 puan alir
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Belediye maçı gitti zaten 1-0 yenildiler 87.dakikada yediler yanılmıyorsam golü.
Bursa ile maça çıkarlar seyircisiz dahada seyirci yüzü ve diyarbakır şehrinin yüzünü göremezler.
Büyük ihtimallede küme düşerler zaten.
Bölünür senin için uykular!

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

Okudumda, bu gibi durumda bence dusurulmez, ayni yil 2 takim ligden duserse hicte iyi olmaz

ayrica karari TFF veriyor ama tum raporlar gozlemciler vs bunlarda ciddiye alinacak..

tabi ilk mac icin ne denir

2.mac icin ne denir bilmiyorum,

ama bana kalirsa seyircisiz oynansin maclar, ligden dusurulme kimseye fayda etmez...

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Maddeye göre geri klalan maçlar 3 puan olur..

ancak gerek yok.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

abı aynı yıl ısterse 2degıl12takım dussun sonucta bı kural var ve kural ıhlal edıldı bu alenen ortada

su dakıkadan sonra federasyon bırazcık DELIKANLIYSA dusurcek bunları

keskinli

diyarbakir tribününü teröristler ve yandaslar almis iyice belli oldu
diyarbakirin düsürülmesi terör yandaslarinina propaganda sebebi olacak
federasyonun yerinde olmak istemezdim,cok zor bui karar vermeleri gerekiyor
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin