Ana Menü

Tüketici Şikayetleri

Başlatan noumAmokachi, Şubat 15, 2007, 21:19:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

noumAmokachi

Nivea'dan Acayip Şikayetçiyim!
Ben bi hipermarkette çalışıyorum.Tam karşı standımda Nivea var.Sorun onların orda olması deil.orda çalışan görevli kız.Ben ona aşık olduğumu belli etmeme rağmen hiç bi tepki alamıyorum.Şikayetim şu:Nivea ya bu standı kaldırsın yada bu kızla tanışmamı sağlasın.
Modem Şikayeti
Görevli  : Buyurun efendim, nasıl yardımcı olabilirim?
Müşteri  : Dün aldığım modem arızalı çıktı. Paramı istiyorum.
Görevli  : Peki arızası nedir? Telafi edelim.
Müşteri  : Bu modem küfrediyor.
Görevli  :
Müşteri  : Dava bile edebilirim.
Görevli  : Nasıl yani
Müşteri  : Nasıl olacak. bağlanıyorum, basbaya ana avrad küfrediyor.
Görevli  : Olamaz efendim
Müşteri  : Oluyo!!! (iyice kızmış)
Görevli  : Ama bu cihazın teybi hoparlörü filan yok.
Müşteri  : Oluyo diyosam oluyo işte

Bu şekilde yaklaşık 10 dk. devam eden hararetli konuşma sonunda vatandaşın 0 822 bölümünü yazmadığı, dolayısıyla alan numarasından sonraki numaranın isabet ettiği şanssız bir sabit telefon kullanıcısını bütün gece arayıp elektronik seslerle canından bezdirerek küfür ettirdiği; küfründe doğal olarak bilgisayarın hoparlöründen geldiği ortaya çıkıyor.

Bilgisayarın içinden çıkan fincan tutacağı kırıldı şikayetçiyim...

General Motors şirketinin Pontiac marka otomobil departmanına gelen bir şikayet mektubu şu satırlardan oluşuyordu:

"Her akşam yemekten sonra ailecek dondurma yeme alışkanlığına sahibiz. Fakat bir çok dondurma çeşidi olduğu için her yemekten sonra ne çeşit dondurma yiyeceğimize hep karar veririz. Ben de markete gider alırım. Geçen ay otomobilimi değiştirip yeni bir pontiac aldım ve o günden beri markete gidip gelmek benim için sorun olmaya başladı. Çünkü ne zaman vanilyalı dondurma alsam market çıkışında otomobilimi çalıştıramıyorum. Fakat başka çeşit bir dondurma aldığımda arabam gayet güzel çalışıyor. Bu sorun size çok saçma bile gelse, benim çok ciddi olduğumu bilmenizi isterim. Vanilyalı dondurma aldığımda arabam çalışmazken, neden başka dondurma aldığımda arabam çalışıyor?"

BEŞİKTAŞ BİR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEĞİLDİR ÇÜNKÜ ÇOK DAHA MÜHİMDİR.

unicorn

Dondurma olayına koptum yaaa sağol paylaşım için...
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Adriano

resul yeni geldi foruma pardon arkadaşlar..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

dishi_eagle

bu dondurma olayının cevabını da bulup yazsanıza. gerçekten çok mantıklı bi açıklaması var