Ana Menü

{TSL} Gaziantep- BEŞİKTAŞ {13 Şubat Cmt} {19:00}

Başlatan CR7, Şubat 08, 2010, 16:14:51

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

bekledıgım ılk 11 cıktı ama daha sonra anladıkkı ekrem'ın su takımda ısı yok. her aldıgı topu oldurdu. takımda genel olarak bı bosluk vardı kımse topa basmıyor kosmuyor mucadele etmıyor neden cozemedım ama bı durgunluk vardı takımda.
begenmedıgımız tello gırdıkten sonra takım hareketlendı ama 2mılyon euroluk oyuncumuz nobre akıl almaz 2gol kacırdı. orda o toplar gırse mac 2-2 olcak. neyse yapıcak.
2-0 maglup old. macta rustu macın en ıyı oyuncusu oluyorsa en azından kendı acımızdan bıseylerın degısmesı lazım.
ferrarının olmayısı bu kadarmı etkıler bu takımı buna anlam veremıyorum.

neyse yapıcak bısey yok artık gs macına konsantre olmalıyız. akıllar gs macındaydı galıba sımdıden adam gıbı futbol oynamadık nedense. gs macının havası farklı olur surdakı oyunla onu kıyaslaman yanlıs olur.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Şubat 13, 2010, 20:58:47
oooo tamam işte bu..

Şimdi iyi günde foruma gelip şu maç to[editlendi]lerine 2 kelam etmeyenler doluşacak forumda online'lık sayısı , atılan mesaj sayıları felan artacak oleyyyyy(!)

:ok
bence çok doğru
ama bunu diyen benle dalga geçiyorsan da yine tamam :ok

ben bu kadar mal bir forvet görmedim : NOBRE!
oraya odun koy bir tane çarpar filan gol olur.
Nihatı alsaydı eğer bundan kötü olamazdı

Holosko: ya kaleciyle karşı karşıyasın ya ne diye Bobo'ya çıkarıyorsun önünde 3 adam olan bir adama. Sonra binlerce top kaybediyorsun.

Maç öncesi yazdığım 11'de nihat veya ismail dedim ismaili oynattı
valla tello veya nihat oynasaydı ondan çok çok iyi oynardı.

Fink: Nerde abi bu fink ya. Attığı her top ya rakibe ya auta ya taca. ne bu kardeşim :-\

defans desen ortada defans yok
tek defans kaleci.
manisa maçında yediğimizin aynısını yiyoruz

bu denizli de mümkünse defolsun gitsin bıktım artık bu adamdan,gereksiz hareketlerinden yeter ya
hiç mi çalıştırmıyor bu takımı
geçen haftayla bu hafta arasında dağlar kadar fark var.

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: Cem Baba - Şubat 13, 2010, 21:14:25
Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Şubat 13, 2010, 21:07:27
Cimbom'a çakar mıyız güldürme abi

sen haftaya tekrar gir foruma  :)  , birlikte guleriz cimbomu yendigimizde .

alacagiz..bu hafta kötu oynadik, taktik yanlisti, önce durdurup sonra vurmaya calistik buda ters tepti.
ama cinconu yenecegiz..

bundan sonra forumdayım abi inşallah güleriz beraber :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Kralkartal21

Beşiktaş`ın teknik direktörü Mustafa Denizli, 2-0 kaybedilen Gaziantepspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Denizli yaptığı açıklamada "Futbolda her türlü sonucu bekleyebilirsiniz. Özellikle rakibinizin tahminlerinizin üzerinde bir futbol performansı ortaya koyması bunda 1.etken olabilir. Antep çok iyi mücadele etti. Biz de ettik ama takım olarak hatalar yaptık ve goller yedik. İki takım için de çok önemli pozisyonlar vardı. Lig`in başında ilk 6 haftada 6 puan kazanmıştık. Şimdi geçen yarıdaki performans ile aynı seviyedeyiz. Önümüzdeki hafta Galatasaray`ı yendiğimiz zaman aynı dengelerde devam edecek.

Tabii ki beklemiyorduk bu yenilgiyi. Özellikle ilk devre çok pas hatası yaptık. Kapalı olan bir savunmayı ortadan delmeye çalıştık. Rakip kaleye çok yakın olmamak şartı ile geri çekilmek istedik ama maalesef yapamadık. Bütün bunların yanında oyunu döndürmeye çalıştığımız dakikalarda yediğimiz gol bizi psikolojik olarak etkiledik. İkinci yarıda kanat topları ile girdiğimiz pozisyonları çok sağlıklı kullanamadık. Rakibin bu topları kesmesi için ne gerekiyorsa yaptık. Son derece üzüntülü bir maç oldu bizim için. Bunlar telafi edilecek mağlubiyetler. Bu puan farkı kapatılır. Ama tabii ki bundan sonra yapılacak her kaybın telafisi zor olacaktır. Zirveye oynayan takımlardan sadece biz oynadık. Pazartesi günü puan cetveline bir kez daha bakacağız. Avantaj sağlayacak bir hafta olabilir kaybımıza rağmen. " dedi.

Geçirmiş olduğu operasyon ile ilgili bir soru üzerine ise Denizli "Geçirmiş olduğum rahatsızlık teknik direktörlük yapmama engel olsa şu anda takımın yanında olmazdım. Belki biraz erken döndüm diyebilirim. Çünkü doktorlar 1-2 hafta daha dinlenmemi istediler. Ama futbol zaman zaman fedakarlık gerektirir. Fakat benim için oyuncularımla bu havayı yaşamak, bu heyecanı paylaşmak benim için daha önemli diye düşündüm. " diyerek sözlerine son verdi.

-HABER1903-

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

IL Capitano

keske biraz daha dinlenseydin hocam, herseyin basi saglik..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Öncelikle geçmiş olsun fekat hala nasıl bu kadar umutlu konuşuyor anlamadım gitt :)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

:@ yiğit ""defans desen ortada defans yok
tek defans kaleci.
manisa maçında yediğimizin aynısını yiyoruz""

""ben bu kadar mal bir forvet görmedim : NOBRE!
oraya odun koy bir tane çarpar filan gol olur.""

ıste tum sorun buralardan skor 2-0 orda neden voleye yatarsın uflesen gol olacak ama nobre artıs ya yada takım onde ya fantezı yapıyor. obur kacırdıgı gol top havadan onune dusuyor kımse yok allah ne verdıyse vuracaksın ama nobre kafa vurmaya kalkıyor...

defansa gelınce ı.uzulmez kadar hırs yok kımsede ondada teknık olmayınca zaten kapatıyor bırbırını. sıvok yuruyor adama bakıyor. ekrem desen ölmüş artık toraman desen oda enteresan bı durumda. bı ferrarının olmayısı bu kadarmı etkıler bı takımı. gs macını dusunurken bu macı kaybettık ferrarıyı saklama fıkrı'nı sımdı tartısmaya gerek varmı bılmıyorum ama su mactan cıkarmamız gereken dersler var ve onumuzde 8gun var...

Kralkartal21

RÜŞTÜ : MAZERETİMİZ YOK

Beşiktaş`ın tecrübeli kalecisi Rüştü Rençber, 2-0 kaybedilen Gaziantepspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Rüştü yaptığı açıklamada "Mazaretimiz yok. Çok kötü oynadık. Biz de beklemiyorduk bu kadar kötü oynamayı. Önümüzdeki haftaya bakacağız. Ciddi olamadığımızda kazanamayacağımızı gördük. Çok üzgünüz. Bu haftalarda kaybettiğimiz puanlar bizi şampiyonluktan uzaklaştırır. Galatasaray maçını kazanmamız gerekiyor." dedi.

-HABER1903-

Alıntı yapılan: Rüştü Reçber - Şubat 13, 2010, 21:27:58
Ciddi olamadığımızda kazanamayacağımızı gördük.

Deneme yanılma yoluyla 'yenilmişiz' . Sağlık olsun.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Cem Goren

rustu kaybettıgımız macta takımın en ıyısı ıse ters gıden seyler var...

CR7

Fink-Ernst-Ekrem-İsmail-Holosko-Tabata-Sivok --->>> hiçbirisi yoktu

tabata yine aralara,defansın arkasına toplar attı. ama çok da top kaybetti.

2-0 olmasaydı eminim ki bu maçı çevirirdik.

ama cidden ciddi değildi kimse

bir daha bu kadar kötü olur muyuz bence zor.

topla oynama bir ara 61-39'du ama 2-0 geride olan biziz
paslar hep sağa sola sonra tekrar geriye pas sayıları 377-177'ydi bir ara başarılı olan ve biz üstündük ama pozisyon yok
boşa gevelemek topu başka şey değil
umarım denizli biraz kendine çeki düzen verir
şu tabatayı da biraz özgür bırakır
fink'i çıkardı baktım yerine tabatayı almış oralarda oynatıyor ne biçim iş bu ya

denizli hala narkozun etkisinde sanırım..

Cem Goren

kımse basmadı ne mucadele ne bı hırs hıcbırısı yoktu.
yusuf-i.üzülmez sol tarafta 3-4 kere pozısyon yarattılar ama ya ıbo ortaya cevıremedı yada forvetlerımız vuramadı.

CR7

izlerken kasımpaşa maçını hatırladım valla
o maçtada böyle hiçbir şey oynamamamıştık
haftaya final maçımızı oynayacağız
yenersek yarışta oluruz ama puan kaybedersek lig bizim için biter burada

carsi52

Ekrem 3-4 haftadan beri iğrenç oynuyor onun yüzünden bir sürü gol yedik ilk golüde onun yüzünden yedik.
Fink 2-3 haftadan beri hiç beğenmiyorum çıldırtıyor insanı.
Tabata bu adam neden ayakta duramıyor sürekli düşüyor merak ediyorum sizde ediyormusunuz ?
Sivok kırmızı yemesi gerekirdi ilk yarıda hoca vermedi hocaya dua etsin.
İbrahim Üzülmez:SANA KOCAMAN ALKIŞ HELAL OLSUN ULAN SANA !
İsmail köybaşı kendimi göstericem diye hep mahvettin kendini daha 11'i çok zor görürsün gibime geliyor.
Ernst biraz düşüş var diyoruz ama yine ayakta kalan nadir insanlardan birisiydi.
Holosko puuuffff dedittiriyor insana malesef.
Bobo hiçbirşey yapmıyor insan biraz rakip takımın defansını bunaltır dicem ama oda tek forvet oynuyor birşey diyemiyorum.
Yusuf çok iyi oynadı sonradan girmesine rağmen.
Gelelim Nobre'ye aldığın paralar haram zıkkım olsun senin ulan ! Bu oduna dayanıcağımız kadar sahip çıkacağımız kadar Batuhana dayansak yemin ediyorum 1-2 sıra atlardı puan durumunda..Bu kadar kazma aptal bi oyuncu olamaz..

Haftaya gese maçı var.Hoca eğer gerçekten hoca ise:
Ekrem'i keser
Nobre'yi 18'e koymaz
Fink'i keser
Sivok'u keser

Rüştü
Rıdvan
Toraman
Ferrari
İ.Üzülmez
Ernst
Necip
Serdar Özkan
Yusuf Şimşek
Tabata
Bobo

Ne olursa olsun bu kadro ile çıkması lazım..
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

haftaya ınonude kazanmaktan baska caremız yok...
ayrıca ıbb macımızında old. dusunursek yıne ıpler elımızde.

kaan sıvogu kesmek ıntıhardan ote bısey olmaz ve buna kımse cesaret edemez

carsi52

İntihar felan olmaz hakettiği cezayı vericeksin.Bak daha o hataları yapabiliyor mu hem Toraman o formayı haftaya hakediyor.
Bölünür senin için uykular!