Ana Menü

Serdar Özkan

Başlatan alper_1903, Şubat 10, 2007, 12:59:08

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper_1903

Daha cok genc ve saniyorum Lucescu olsaydi halen bizde simdi Takima oturmus olacakti
büyük yetenek oldugu Tartisilmaz bence
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Adriano

Büyük yetenekti ama kayboldu şimdilik..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Timurlenk

samsunspor'a kiralandı diye duydum.aydın karabulut ile gelecekte iyi işler yapacaklar.

alper_1903

evet ve isin en iyisi bizim altyapidan cikmis olacak serdar ve aydinda zaten herta bsc berlinden gelme 

mehmetunaldın

abi bence süper topçu ama pişmesi lazım lucescu onu mahalede top oynarken görmüş öyle almış bence iyi topçu

alper_1903

türkiyede zaten öyle mahallelerde oynayan ne cevherler var

die-4-u

Bu Gece Sheriff Karşısında Takımın En İyisiydi..
Bu Formuyla 11'i Zorlar Hatta Yozgatlı'yı Keser
Aynen Devam Serdar

carsi52

Bu oyunu iLe ilk 11'de banko bence.Yozgatlı yedeğe mahkum burakta aynen öyle.
Bölünür senin için uykular!

Dem@

çok güzel bir oyun sergiledi maç boyunca azimi ,hırsı,sahada kendisini gösterdi inşallah bööle devam edersin serdar

Non Mollare Mai

Tek kelimeyle muhteşemdi.
Bu serdar özkan 3-4 sene önceki serdar özkan olamaz.
Kendisini inanılmaz geliştirmiş.
Çıplak gözle top onda olmadığındada izledim hep Serdar'ı ve sürekli hareket halindeydi.
Böyle giderse ilk 11'in değişilmezi olur.
edit

oktay

akbaba71

Sheriff karşısında yıldızlaşan Serdar Özkan'ın Beşiktaş hikayesi oldukça ilginç.

Henüz 10 yaşında geldi Fulya'nın kapısına... Önce 'çelimsiz' diye seçmelere bile almak istemediler. Ancak ısrar edip, tozlu sahaya ayak bastı. Baktılar toprak zeminde topla ve topsuz harika işler yapıyor, "Tamam ama yemek ye, toparlan. Yoksa sert rüzgarda uçarsın'' diye de takıldılar. Genç yeteneğin dış görümü buydu da, bir de iç yapısı vardı. Ailevi sorunlarını içine atmıştı o yaşta. Aslında konu komşusu "Gel seni Galatasaray'a götürelim'' demişlerdi de o, "Yok, olacaksa Beşiktaş olsun'' diyerek geri çevirmişti. Bahsettiğimiz kişi Serdar Özkan... 2002'den beri tüm kamplara katılan, ancak sürekli kiraya gönderilen genç. 1987'li Özkan, ilk çıkışını İngiltere'de yaptı. Beşiktaş Yıldız Takımı, katıldığı turnuvada altyapısı ile ünlü Ajax'a yarım düzen gol atarken, 3'ünde Serdar'ın imzası vardı, 2 asisti de cabasıydı. Ufuk Pak, durumu derhal rapor etti. Bu çıkış sonrası A takıma alındı. Bu kez Okan Koç'un transferi geldi gündeme. Dönemin yönetici Hüsnü Güreli, altyapı sorumlusu Hüseyin Mican'ı arayıp, Serdar'ı Okan'ın transferinde takasta kullanacağım'' dedi. Mican kısa ve net karşılık verdi: İstifa ederim. Güreli şaşkın. Kapatıp İbrahim Altınsay'ı arayıp durumu anlattı. Altınsay da, "Mican haklı'' dedi. Böylece yuvada kaldı. Ama nasıl? Mican, ayrı yaşadıkları için önce annesi, sonra da babası ile 8'er saatlik görüşmeden sonra vekaleten imza aldı. Yaşı küçük olduğu için anne ve babasının ayrı ayrı imzaları gerekiyordu. Sözleşmesi Mican'ın büyük özverisi ile 5 yıl daha uzatılan Özkan, işte böyle bugünlere gledi.

KİMSEYE YARANAMADI!..
Serdar, sırasıyla Lucescu, Del Bosque, Rıza Çalımbay ve Tigana ile hazırlık kamplarına katıldı. Kamplarda öne çıkmayı bildi. Fakat dönüşte kiraya verildi. Ve her sezon yerli transferde ismi takasla anıldı. Son olarak Burak'ın alınmasında Antalyaspor'a bonservisi ile birlikte gitmeyi kabul etmedi. İstanbulspor dışında Sebat ve Samsun'da kiralık olarak oynamayı tercih etti. Yani yine Beşiktaş aşkı adına ikinci lige döndü. Ertuğrul Sağlam ile yeniden kampa katılan genç oyuncu geçmiş yıllara oranla daha etkiliydi. Kamp dönüşü durumunu anlattı kısaca; "... Abi bana çok haksızlık yapıldı. Kampta iyi çalıştım. 'Kadromuzdasın' dendi. Dönüşte ilk gönderilen hep ben oldum. Bu kez Erutğrul hocaya güvenim tam. Tabii kendime de... Bu kez kalıcı olmak istiyorum. Zaten bu sene de olmazsa, umudum kalmayacak. Herkesten destek bekliyorum.'' Serdar'ın gözlerinden okunan hırs, Sheriff maçında ortaya çıktı. Öyle ya da böyle, bu takımda şans bulur. Yeter ki, ayakları yerden kesilmesin, kötü bir maçında da silinmesin.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

bjksaid

arkadaşlar  ben  sheriff  maçını  izleyerek  söylüyorum  türkiyaediki  en  iyi  genç  futbolcu  alaur ve  alacak  bence...
:alkis
Siyahın Zindan Olsun Beyaz Aydınlık,Herkese Nasip Olmaz BEŞİKTAŞLILIK

kofani

çok yetenekli ama inşallah şımarmaz kendisinden çok şey bekliyorum ben...
Rengi Kaçtı Yaşamın...

BjKcArsi54

Mükemmel oynuyo nazar değmesn insallah böyle dewam eder..