Ana Menü

[UCL 5.Hafta] Man Utd - Beşiktaş (0-1)

Başlatan Cem Goren, Kasım 22, 2009, 12:12:32

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Resim Resim

Derbı Oldu gectı kutlayalım bız ama onumuzde krıtık bır manu vırajı var... En azından avrupa Lıgı ıcın bı sansımız var ama wolsburgunda kazanması lazım tabı  onuda kullanmalıyız... ısımız oldukca zor ama ımkansız degıl rubın kazan barcayı yendı orda bızde orda yenerız belkı manuyu... Ferguson maça yedek oyuncularımdan olusan bır kadro ıle cıkacagım demıs
SALDIR BESIKTASIM

altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

Hadi Kartal'ın derbi mutluluğu ile bize ManU galibiyetini de yaşatın...

Saldır Beşiktaş'ım !
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

pAscAliAnUmut

Trabzon maçındaki gibi kapanırsak belki bir 1 puan çıkar
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Cem Goren

cskayı yenerız herhalde ama futbol sahada kazanılıyor suprız olurmu neden olmasın ınanıyorum ben kapanmamız lazım ama cok degıl asırı degıl trabzon maçındakı gıbı olursa manu bı sekılde gol atar dunku maçın kadrosunda ufak degısıklıkler yapılabılır

Batuhan

2-3 gol oynanır bu maça ha :)
en azından beraberlik diyorum
Koca hestiy aya bedenem ?

Cem Goren

pAscAliAnUmut

Trabzon maçındaki kapanma bana yeterli olabilir gibi geliyor. Ama bu maçta Ekrem-Fink-Ernst mutlaka ama mutlaka oynamalı. ManU'nun çıkacağı kadroya göre iyi bir markaj planı yapılmalı..

Çok zor gibi gözüküyor ama insan neden de olmasın diyor  :)

Cem Goren

o sekılde kapanızır ama karsımızdakı takım trabzon degıl manchester unıted bı sekılde gol atarlar

pAscAliAnUmut

Tabi ki. Maçın bir de  Old Trafford da olması çok kötü ya  :-\

Takım tam havayı buldu, moraller yerine geldi. Ama bu ManU maçı da çok zmansız oldu be abi  :-\

Cem Goren

yapcak bısey yok bı sekılde ordan ıyı bır sonucla cıkmamız lazım

CR7

CSKA gibi oynarsak 1 puan
dünkü BJK gibi oynarsak 3 puan alırız :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

manu bizi yener..

ben diğer maçın daha önemli olduğ*unu düşünüyorum

hadi wolsburg  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

En iyi beraberlikle çıkarız maçtan galibiyet beklemiyorum...
Since 1903

IL Capitano

maximum beraberlik oda piyango olur..man.united forvetsiz fb degil arkadaslar.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

robinho

Neden bu kadar korkuyorsunuz anlamış değilim . Ferguson yedeklerle cıkıcak .. Gerçi sonuçta yedekleri bile süperdir ama Manchesterda 2-3 tane as oyuncusu normaldede yok Ferdinand bi 2 ay sakat yanılmıyorsam o'shea da sakat 2-3 hafta . ve çogu genclerden olusucak .. Ayrıca manchester geçen seneki manchester değil .. Berbatov nani evra gibi oyuncularda bir form düşüklüğü var bu sezon .. Rooney'la Flechter Carrick gibi oyuncular iyi ama biz 700 milyon dolarlık takımı Stamford Bridge'de herkesin 20 dakikadan fazla koşamaz dediği adamın(Sergen) attığı 2 golle yendik .. Hani yıllardır evinde herkese 3-4 atıp gönderdiği takıma ..

Rüştü

Kaş  Toraman  Ferrari    Deli

Ernst   Fink

Serdar(Ekrem)    Tabata    Tello

Nobre

bu 11'le çıkmamız lazım .. Hakan arıkan iyileşirse felan bu maçta kesinlikle oynamamalı .. Çünkü bu tip maçları kaldıramıyor maalesef hakan . Rüştü'den en azından bi tecrübe ve gol yiyince güven kaybetme gibi bi sorunu yok . Nobre ise bence ilk 55-60 dakika boğuşup defansı yormalıdırki daha sonra oyuna bobo girsin . Çünkü bobo o kadar boğuşup koşan bir yapıya sahip değil . Serdar ve Tabata oynarlarsa bence bu maç kesinlikle kendini göstereceklerdir .. Özellikle bu 2liden özellikle Tabata'dan bu maç harika bir performans bekliyorum..

Saldır Beşiktaş'ım ooLeeeey.