Ana Menü

[UCL 4.Hafta]Beşiktaş:0 - Wolfsburg:3 [03.11.2009] [21:45]

Başlatan CR7, Ekim 30, 2009, 15:39:39

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

İlk iç saha maç topic'im
Kazanacağımıza inanıyorum.
Başarılar Kartallar!
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Almanya'da adamları iyi zorladık ama gol atamaık. Umarım burdaki maçta galibiyete ulaşırız.

[KralKartal]

mac ile ilgisiz mesajlar silindi, haberiniz olsun, mac yorumlari alalim,
birbirimizi gereksiz kirmayalim...  :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

zor maç almanyadakı gıbı oynarsak kazanırız grafıtenın yoklugunu martınsle doldurmak ısteyecekler ama ne kadar basarabılırler orası ayrı tabı
kazanmaktan baska caremız yok kazandıgımız an gruptakı cehremız degısecek o yuzden varıgımız yogumuz ortaya koymalıyız

Yenılmez Olmak Icın Yuregını Ortaya Koymak Gerekır SALDIR BESIKTASIM :bjk :bjk
altın kapılarımız kan oldu tayfun

RCA

zor olacak gercekten çok zor..

ama bişey biliyoruz dimi kartallar? en zor anımızda bile manu yu orada sahada dar etmiştik kimse böyle birşey beklemiyordu. liverpoolu marsilyayı hatta porto yuda sayarsak bu rakipleri ağlattık resmen orada. şimdi wolfsburg ta sıra. elimizden geleni yapıp 3 puanımızı alırsak hersey inanın daha güzel olacak ve mutlu günler artık tamamen bizim olacak

misimovic ve dzeko ya dikkat edersek tamamdır diyebiliriz (:
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

pAscAliAnUmut

Açıkçası ben bu yenileceğimizi hiç düşünmüyorum. Özellikle büyük takımlara karşı çok iyi direniyoruz.

Ama benim endişem gol yolları eğer bu forvetler kendine gelmesse hakkaten çok yazık olacak..

Ama unutmamak lazım ki Dzeko-Misimovic 'e bu maçta bir de Martins eklenecek ha tabi Grafite kadar yarar sağlamaz ama yine de çok dikkat etmek lazım.

Forvetlerimiz forvet gibi oynarsa alırız diyorum ama yine olmazsa beraberlik çıkar bu maçtan
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

RCA

evet doğrudur. iş forvette. ben ferariye ölümüne güveniyorum desem yeridir. rüştü de iyi bir performans sergilerse ismaili oyunda görürsek ve beklerimiz çıkışları iyi olur, ortaları iyi keserse zayıf wolfsburg savunmasını darmadağın edebiliriz.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ilhan mansız_melis

İçimden bir ses bu kez kazanacağız diyor !

Saldır Beşiktaş'ım...
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

pAscAliAnUmut

Bence bu maçta da İsmail oynamamalı.. Savunması çok zayıf ne zman böyle büyük maçlarda SOLBEK te oynasa o kanatta çok açıklar veriyoruz..

Ha ama formsuz tello oynamazsa onun yerine sağ açıkta görev yapabilir aslında :)
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

+18 !

Zor ŞL maçlarını İnönü'de iyi çıkarıyoruz ama öncelikle futbolcularda o ruhu görmemiz gerekiyor..

Ve ne olursa olsun bu maçta tamamen takıma konsantre olmak lazım tribün olarak..

Forvetlere çok güvenmesemde 1 gol bulacağımıza inanıyorum ve maç 1-0 bitecek diye tahmin ediyorum..

eyup1903

inşallah maçı kazanıcaz salı günü stadta olucam :D

IL Capitano

Insallah ugurlu gelirsin Eyüp, maci kontrol altina alip, baski kurarsak aliriz gibime geliyor. Grafitide yok insallah Martinsde oynamaz.
Haydi Kartalim  :bjk
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Guti ORÇ.

defans gecen mactaki gibi olursa bu maçta kimse tutamaz bizi.

ZeMaHŞeR

Maç için Pazartesi gecesi yola çıkıyoruz... inşallah yenilmeyiz... Yoksa dönüş yolu bitmezzz...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

KeePSaKe

Ben sonuna kadar güveniyorum takımıma alıcaz bu maçı inşallah...
Since 1903