Ana Menü

12 Dev Adam 11 Ezik Adam !

Başlatan ilhan mansız_melis, Eylül 10, 2009, 20:22:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

ENSONHABER.com/SPOR ÖZEL Dün akşam A Milli Futbol Takımı'nın Bosna-Hersek karşısında aldığı beraberliğe üzülürken, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Polonya'yı farklı mağlup etmesine sevindik.

12 DEV ADAM FARKI
12 Dev Adam Polonya'da devam eden Avrupa Şampiyonası'nda 3 maçından da galip gelerek grubu lider tamamladı ve ikinci tura adını yazdırdı.Terim ve öğrencileri ise 2010 Dünya Kupası'na giden yolda en önemli maç olan Bosna-Hersek ile 1-1 berabere kaldı ve Afrika için umutları neredeyse bitirdi.

ELİN SIRP'INA BAK BİR DE TERİM'E
Fenerbahçe Ülker ve A Milli Basketbol Takımı'nın antrenörlüğünü yapan ''Kurt Hoca'' lakaplı Bogdan Tanjeviç, 12 Dev Adam'ı başarıdan başarıya koştururken, ''İmparator'' diye sloganlar attığımız, öz evladımız dediğimiz Fatih Terim'in takımı dünya futbolunda yeri bile olmayan Bosna-Hersek karşısında berabere kalarak Dünya Kupası'na gitme işini mucizelere bıraktı

Yuh yani çok abartmışlar Estonya'yı yenince göklere çıkartıp,Bosna ile berabere kalınca sanki 10 tane yemişiz gibi yerin dibine sokmak yakışmıyor !
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

çok doğru yazmışlar
abartı filan yok
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

RCA

yazanın kalemini elini parmaklarını öpiyim. gitsinler bunu fatih terime göstersinler.

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

terime d-ün kızdım..ç

eleştirilmekte haklı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

Estonya'yı yenmeseydik bi de! Estonya kim!

Eleştirilmekte sonuna kadar haklılar.. Bende deli oldum Tv başında.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Melis'in dediği gibi başarı kazandığımızda böyle demiyorlar.İkiyüzlü olmıcaksın.
Bölünür senin için uykular!