Ana Menü

Kaptan Henry`den Hocasına Fırça

Başlatan CR7, Eylül 07, 2009, 20:08:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

2010 Dünya Kupası elemelerinde liderlik şansını zora sokan Fransa Milli takımında, Romanya ile 1-1 berabere kalan maçın ardından teknik direktör Domenech hedef tahtası haline gelirken, kaptan Thierry Henry de hocası hakkında şok açıklamalar yaptı.
Cumartesi günü Romanya'yı Paris'te ağırladığı mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrılarak hayal kırıklığı yaşayan Fransa'da, kaptan Henry 48. dakikada takımını öne geçirse de 55. dakikada Julien Escude'nin kendi kalesine attığı gol ev sahibi ekibi yıkmıştı.
112 maçta kaydettiği 49 golle Fransa Milli takım tarihindeki en skorer isim olan Barcelona'lı yıldız, Le Parisien gazetesine yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Hocam, sana söylememiz gereken şeyler var. Senile tüm takım adına konuşuyorum. Yaptırdığın antrenman methodundan ve çalışmalarımızdan sıkıldık. 12 yıldır içinde olduğum Fransa Milli takımında hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.
Nasıl oynayacağımızı, sahada nerde duracağımızı ve nasıl organize olacağımızı bilmiyoruz. Futbol stilimiz yok. Oyun kimliğimiz yok. İşler iyi gitmiyor. Hiçbir şey işe yaramıyor."
2004'ten beri Fransa Milli takımının patronluğunu yapan 57 yaşındaki teknik adam, 2006 Dünya Kupası'nda ülkesine final sevinci yaşatırken, Euro 2008'deki hayal kırıklığının ardından koltuğu bir hayli sallanmış ancak tüm spekülasyonlara rağmen görevinden ayrılmamıştı.
Hazırlayan: ÖZGÜR İNCE
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

KeePSaKe

Since 1903