Ana Menü

Gitti gitti Sheva gitti

Başlatan ZeMaHŞeR, Ağustos 29, 2009, 19:17:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZeMaHŞeR

İşte yeni kulübü! Chelsea'ye Milan'dan 2006 yılında 36 milyon avro bonservis bedeliyle geldiğinde olay yaratan Ukraynalı forvet Andriy Mykolayovych Shevchenko eski kulübü Dinamo Kiev'e geri döndü.

The Guardian gazetesinde yer alan habere göre Chelsea teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin Şampiyonlar Ligi için UEFA'ya bildireceği kadro içinde yer almayacağını öğrenmesi Sheva'yı böyle bir karara itti. Ukraynalı forvet Dinamo Kiev ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Ancelotti'nin kafasındaki 4. forvet konumunda (Didier Drogba, Nicolas Anelka, Salomon Kalou...) bulunan ve gözden düşen Shevchenko gelişmenin ardından yaptığı ilk açıklamada; "Roman Abramovich, Chelsea, herkes bana burada çok kibar davrandı, teşekkür ediyorum" dedi.

Dinamo Kiev'de attığı imza ile birlikte kaptanlık pazubandını da koluna geçirerek olan 33'lük forvet için Ukrayna temsilcisinin Chelsea'ye yaklaşık 7 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceği ifade ediliyor.

Shevchenko'nun Chelsea'dan aldığı ücre ise haftada 121 bin pound'du ve Londra kulübü ile sözleşmesinin son yılındaydı.

Andriy Shevchenko 1994-1999 yıllarında, 18-23 yaş aralığına ilk kez Dinamo Kiev forması ile futbol dünyasına adını duyurmuştu. 

29.08.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

Alıntı yapılan: yg1903 - Ağustos 29, 2009, 19:32:07
bobo out sheva in ! ;D

Yemin ederim aynısını yazıcaktım simdi  ;D ;D
Since 1903

carsi52

Sheva'yı almak çok mu zor ? İstese Y.D alabilir mi sizce yani ?
Bence alır :)
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Bence de Sheva'yı alırdı Y.D
Adam isterdi belki avrupada devam etmek ama bizim başkanda o akıl nerdeee !
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.