Ana Menü

harbi harika bir fal

Başlatan freedom forever, Şubat 06, 2007, 21:33:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freedom forever

http://www.askolcer.info/?askolcer=126573

giriyorsunuz en sevdiğiniz 3 kişiyi yazıp ,hangisi size daha yakın ,hangisiyle anlaşabilirsiniz herşeyi size söylüo tavsiye ederim harika çok eğleneceksiniz
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

eRe

3.kızı bana uygun gordu ya:( burda bıle sevdıgımız kızlara ulasamıyoruz :(
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Simurg

yha ama huff bıktım sizden hep böle yapıyosunuz insanların duygularıyla oynamyın ;D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Adriano

Biliyorum bunu.. Bana çok güzel hatıraları var bu sitenin :)... Sevdiğim kız bana bu siteyi yolluo tabi ben sazan oltaya geliyorum.. Sonra 3 tane isim yazma yerinin 3 ünede sevdiğim kızın ismini yazıyorum.. Kız bunu görüyo işte sora o da bende seni seviyorum dio.. Ve Mutlu Son ;D
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

eRe

ohh ne kebap ısmıs senınkı.barı bende denıyım :)
www.erdemeksi.com

freedom forever

yavv çaktırmayın yaavv ;)
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

Simurg

bolşevik abi ayıp bak ordada :D dövebilirsininiz dio ;D

BEŞİKTAŞK

freedom forever

eRe

Alıntı yapılan: bolşevik - Şubat 06, 2007, 22:35:33
simurg nerde yazıo :D

sana yazmaz bıze yazıo :) sende bızım adımıza gır gorursun :)
www.erdemeksi.com

osi_bjk

Vah vah basımıza bunlarda mı gelecekti =)) Gitti hatunların adresleri =)))
Şampiyon Ol Beşiktaş'ım Mesut Et Bizi

dejembeji

nasıL yaa anlaamdım bn bu oLayı.sımdı yazdıgım kız ısımlerı onLarın emailine mı gıdecek? peki ne yazcak.pff aLla haLLa ne bıcım ıs buu yaa rezİL oLduk..:):(

Simurg

Alıntı yapılan: dejembeji - Şubat 07, 2007, 12:27:32
nasıL yaa anlaamdım bn bu oLayı.sımdı yazdıgım kız ısımlerı onLarın emailine mı gıdecek? peki ne yazcak.pff aLla haLLa ne bıcım ıs buu yaa rezİL oLduk..:):(

hehehehe sende bizdensin hepsi
bolşevik abinin msnine gitcek galiba

BEŞİKTAŞK

dejembeji

ohh be gıdsın ona gıtsın..sımdıkı kız arkadasm ogrenırse aywayı yerdım ben.3 tane kız ısmı yazdım..bn sandım kı yazdıgım kızların adları hepsının adresıne gıdıcek.  korkdudan öLdüm yaa......ohhhhhhhhh beeeeeeeeee dunya warmıssssssss........yabaaaaaaa dabaaaaaaa duuuuuuuuuuuuu=)

Simurg

yha ama oranın neresine mail adresi yazdınız ki ben görmedim direk isim yazdım

BEŞİKTAŞK

dejembeji

Alıntı yapılan: Simurg - Şubat 07, 2007, 12:32:57
yha ama oranın neresine mail adresi yazdınız ki ben görmedim direk isim yazdım
ya bnde maiL adresı yazmadım..sadece kız ismi yazdım..sonra cıkan sey kekLendız faLan oLdu. yazdıgınz emaiL olarak adrese gıdcek faLan dıyınce şokkk oLdumm dedım ne ayak faLan.ama gıdmıormus sımdı cok rahatLadım kurtuLdum waLLa:) cok eşliliq aut tek eşliliq in bundan sonra=)