Ana Menü

Ricardo Vaz Te Antep'te

Başlatan CR7, Ağustos 24, 2009, 13:00:33

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Ricardo Vaz Te Antep'te     
Forvete takviye yapmak isteyen Gaziantepsor'un Vaz Te'yi şehre getirdiği iddia edildi.
Gaziantep 27 gazetesinin haberine göre, daha önce transferi için girişimler yapılan fakat sakat olduğu gerekçesiyle Gaziantepspor yönetimi tarafından vazgeçildiği açıklanan Portekizli futbolcu Ricardo Vaz Te sürpriz bir şekilde şehre getirildi. Gaziantepspor'un Ankaraspor ile oynadığı maçta özel tribünlerde objektiflere yakalanan futbolcu, Jose Couceiro'nun isteğiyle sakatlığı geçtiği için alındı.

adamlar bile artık yıldız alıyor
ya biz ???
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Süper transfer yattı!
G.Antep'in hayalleri suya düştü! Bir süredir Bolton'un genç Portekizli ofansif orta saha (sağ ve sol kanat, forvet) oyuncusu Ricardo Vaz Te ile ilgilenen Gaziantepspor'da yetenekli oyuncudan gelen cevap moralleri bozdu.

Ricardo Vaz Te Ada basınına yaptığı açıklamada G.Antep'ten teklif aldığı doğrularken, bu teklifi reddettiğini de söyledi.

Portekiz U-21 takımında da forma giyen 20 yaşındaki gelecek vaadeden isim, "Türkiye'ye gittim. Herkes çok sıcaktı. Sağlık kontrolünden geçtim. Bana çok da güzel bir teklif sunlar fakat düşündüm ki bu adım kariyerim için şimdilik uygun bir hamle değil. " ifadelerini kullandı.

Ricardo Vaz Te için Almanya Bundesliga ekiplerinden FC Köln'ün de transfer girişimlerinde bulunduğu ve Ricardo Vaz Te'nin Bolton'un kendisini satmak istemesi durumunda bu takıma yeşil ışık yakabileceği belirtiliyor.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Büyükmustafa

Alırlar bize 20 milyona satarlar.

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

ZeMaHŞeR

oyuncu gelmedi zaten... gelse satarlardı.. orası kesin :)
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

carsi52

Bizim paralarla alıyorlar zaten.
Bölünür senin için uykular!