Ana Menü

Hazırlık Maçı:[19 Temmuz 2009] Beşiktaş 1-1 Catania [21:00]

Başlatan CR7, Temmuz 14, 2009, 11:54:11

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

fink atmadı ya
zaten son 5 dk da ismail oyunda değildi deli vardı oyunda
bobo attı bir tane ismailin pasında
ondan hariç hatırlamıyorum ama
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, Catania ile oynanan hazırlık maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Denizli yaptığı açıklamada "20 günlük bir süredir çalışıyoruz. Şu anda kadromuzda sakat ve yanımızda olmayan futbolcularımız var. Sayı olarak bir hayli gerideyiz istediğimiz çalışma rakamından. Daha az futbolcuyla daha az efor sarfederek ilk maçımızı oynadık.

Genel itibari ile takımdan menunum. Bizim için gözlem yapılacak birçok tarafı var. Yüzde 60 kapasite ile oynadık diyebilirim. Bugün için bu iyi bir rakamdır. Lige kadar bunu yukarı çekeceğiz.

Takımın birçoğu yeni oyunculardan kuruluydu. Buna rağmen yeni gelen arkadaşların takıma uyumları da iyiydi.

Genelde benim mumnun olduğum bir maç oldu. Ligin başlamasından yaklaşık 3-4 hafta sonra herkes normal çizgisine gelir.

Süper kupa maçına gelince de, psikolojik olarak bu kupayı kazanan takım için bu kupanın sezona olumu ve pozitf yansımaları olacaktır.

Ama neticede biz fenerbahçe ile geçen sezon 3 kez karşılaştık. Sezonu yine onlarla açıyoruz diyebiliriz. İyi bir maç olur kanaatindeyim. Bir yerde kupa finalinin rövanşı niteliğinde de olacak.Beşiktaş o güne kadar daha da çok üzerine ekleyecektir.

Bizim transferde diğer takımlar kadar rahat hareket etme gibi bir durumumuz yok. Ama bazı durumları ayarlayabilirsek belki 1 oyuncu daha alabiliriz.

Ama şu anda genel itibari ile bu kadrodan memnunum. Şu anda bu kadro bizim için yeterli. Benim gözlemlediğim ise skorun dışında neler artıya çevrilebilir. Bu maçlarda aldığınız skorların çok önemi yok" dedi.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

CR7

61.dk : GOOOOLLLLL... HOLOSKOOO... Fakat hayır..Hayır.. Yan hakemin bayrağı havada.. Hakem golü iptal ediyor.. İsmail topa hareketlendiğinde ofsayt kararı veriyor yan hakem...

burada da holosko diyor :-\

carsi52

CR7

Kralkartal21

Fink ya kesinlikle..
Yakın plandada gösterdi..
Fink o.. Az kalsın Finkliyodu..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

CR7

BJK TV Veriyor maçı şu anda
izleyelim bir daha bakalım :)

NoPasaran

Fink için fiyasko demedim sözüm yanlış anlaşılmış sanırım. Bence Çok kötüydü açıkcası..Kimse kendini kandırmasın, hiç beğenmedim. Ancak sadece bu maç için. Bir sonraki maç için bir şey diyemiyorum..

Bobo konusunda kendimizi kandırıyoruz. Klasik bobo. Sene başı yatar sene sonu Bobo kalsın vs vs vs..

Mustafa Denizli belki 1 transfer daha diyor. Umarım olur. Bu takıma bir tane çok iyi oyuncu ihtiyacı var..

Yusuf konusuna gelince, bu forumda çok tartıştım halen tartışabilirim. Adam müthiş bir yetenek..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

ilhan mansız_melis

Sivok kötü oynamış...

İsmail çok iyiymiş bence

Kötü oynamamışız ilk maçta ilerledikçe daha da iyi oluruz
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Fink:kötü değildi bi nevi gizli adamdı.Çok iyi paslar attı.
Sivok:çok kötüydü ne pas atabildi nede başka bişey yapabildi.
Ferrari:2 tane büyük hata yaptı 1 tanesi gol oldu oda uyumsuzluktan uyum sorununu atlatınca daha olmaz böyle hatalar.
Erkan Zengin:Bişeyler yapmaya çalışıyor ama yapamıyor.
Serdar Özkan:Ya oynamak istemiyor yada oynayamıyor.
Erhan Güven:Çok iyi denilemez ama ilk maçına göre ehh işte diyebiliriz.
Ernst:Yorgundu herhalde onun için bişey demeye gerek yok herkez biliyor zaten.
Nobre:Nihat ile Batuhan varken o kadar para verilip durdurulmasını hiç istemiyorum.Keşke gitse.

İsmail Köybaşına gelince..Süper süper süper harika her attığı pas her açtığı orta isabetli hep bizim adama gidiyor toplar.2 sene içinde avrupa peşine düşer diyorum dahada bişey demiyorum.

Alp Erdem

Cem Goren

maçı ızleyemedım ama okudugum kadarıyla gazetelerden bu besıktas ıs yapar deniyor haydı hayırlısı...
altın kapılarımız kan oldu tayfun