Ana Menü

Star TV - Ronaldinho yüzde 90 Fenerbahcede

Başlatan [KralKartal], Temmuz 10, 2009, 21:03:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Az önce izledim, star ana haberde, canli yayinda, Fenerbahcenin bomba transferinin Ronaldinho oldugu
aralarinda daha tam anlasma olmadigi , Fenerin 24 milyon euro bonservis bedeli verdigi,
Milanin ise 34 milyon fln istiyormus..
Ronaldinho ise 7-8 milyon euro istiyormus, FB 5 milyon euro yilda verecekmis Ronaldinhoya..

Bu prüzler kalkarsa, ROnaldinho FBde demektir..Oyle deniliyor.. Ronaldinho olmazsa ROBBEn olacakmis..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

KeePSaKe

Alırlarsa helal olsun biz de onlar gibi transfer yapabilsek keşke Quresma yı alalım 15 milyon euro veremiyor mu bu yönetim ?
Since 1903

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

[KralKartal]

Bana inandirici gelmedi haber, izledim , yani sacma geldi...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Alp Erdem

allah belanı versin yıldırım yapsana başkanlığını alsana iyi bi oyuncu

NoPasaran

Sanmam..

Alınırsa Türkiyeye gelmiş en büyük futbolcuyu getirmiş olurlar Carlos isminden sonra
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Alp Erdem

fenerin ronaldinho açıklaması

Bazı TV kanalları ve internet sitelerinde çıkan Ronaldinho, Fener'e imza attı haberine kulüpten açıklama geldi.
Fenerbahçe Yönetimi bu akşam bazı TV'lerde son dakika haberi olarak giren ''Ronaldinho Fenerbahçe'ye imzayı attı'' haberleri üzerine bir açıklama yaptı.

Açıklamada Ronaldinho'nun transfer haberleri yalanlanırken şu görüşlere yer verildi...

''Bazı yayın kuruluşlarında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Brezilya'lı futbolcu Ronaldinho'yu transfer etmek istediği şeklinde haberler yayınlanmaktadır. Bu tür haberler tamamen gerçek dışıdır. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Ronaldinho ile ilgili herhangi bir transfer girişimi yoktur.

Asılsız haberler nedeniyle Fenerbahçe taraftarları ve spor kamuoyu doğal olarak bir beklenti içine girmektedir. Yalan transfer haberleri kulübümüzü ve camiamızı zor durumda bırakmaktadır.

Asılsız haber yapanları sorumlu gazetecilik konusunda daha duyarlı davranmaya davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Fenerbahçe Spor Kulübü

carsi52

Sadece gülüyorum.Yok artık daha neler ya Ronaldinho'yu fenere bırakırlar mı allah aşkına.
Bölünür senin için uykular!

eyup1903

adamların vizyonu belli onlar ronaldinho yla ilgileniyor bizde tabata yla işte aziz yıldırımla yıldırım demirören arasında ki vizyon farkı

NoPasaran

Vizyonunu sevsinler..

Ancak konuşuyorlar , getirsinler görelim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Bölünür senin için uykular!

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)