Ana Menü

Süper Kupa Finali 2 Ağustos 2009 Pazar !

Başlatan Bircan*, Haziran 21, 2009, 17:56:53

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Maçın kırılma enları ve skoru etkileyen faktörler;

Hakem hataları;
ilk pozisyonda yusuf'un pozisyonunda gole giden futbolcuyuy düşürdüğü gerekçesiyle bilicayı atmalıydı
sonraki pozisyon bobonun volkan tarafından itilmesi bu penaltı değilse diyecek söz yok
nihatın frikikinde penaltıyı verse oyun değişecek

teknik direktör zamanlama hataları ve taktik hataları
belki holoskoyu daha erken oyuna alsa oyun değişecek
tello'yu 10 numara ya da sol açık oynatsa oyun değişecek
yusufu 10 numara veya sol açık oynatsa oyun değişecek
bobo'yu santrfor oynatsa oyun değişecek

şans faktörü
yusufun kafası direkten dönmese oyun farklı olacak
tellonun nobreye pasında nobre yan ağları değilde direğin diğer tarafına vursa oyunu oyun değişecek

tek tek oyuncular;
Rüştü: diyecek söz yok tek kelimeyle maçın yıldızıydı.Penaltıda ben de o köşeye atacağını düşünmüştüm ama diğer köşeye attı.
Erhan:Çok ağır kaldı.Daha maçın başında Vederson neredeyse tur bindirdi.Ekrem bir an önce dönmeli
Sivok:Penaltıya kadar çok iyiydi.Ama  sonra birden çöktü.
Ferrari:Birçok hata yaptı ama hemen telafi etti.İyiydi yine.Ama çok üst düzey değil
İsmail:O da çok iyiydi.Bazı hatalar yaptı tehlikeli pozisyon doğdu birinde.ama daha ilk derbisi.İyi oyuncu olduğu da açık
Fink:Rüştü 1 bu adam 2.Çok iyiydi çok kritik müdahalelerde bulundu.Hele o korner sonrası pozisyonda topu biraz faulle karışık alışı da cidden çok iyiydi.Tebrikler Fink.Harbiden at Fink'e.
Ernst:Yine iyi paslar attı.Basit oynadı.Aralara kaçmaya çalıştı ilk yarıda.Çok çalıştı.İyiydi.
Tello:Bir adamın bir ortası isabetli,iyi olmaz mı kardeşim ya.Nobre'ye attığı pas enfesti.Başka bir şeyini de göremedim.
Yusuf:Direkten dönen bir topu,seri çalımları  ile iyiydi bence yine.
Bobo:Bu adam sol açık olamaz.Koy santrfora nobre ile. oyna 4-4-2.fıstık gibi kadro.
Nobre:Açıkçası orta saha mı forvet mi anlamadım.Adam orta yuvarlakla defans yayı arasında bir sağa bir sola gitti durdu.bir tek dışarı şutu var başka da birşeyi yok.
Nihat:Dağlara taşlara bir şut vurdu.Frikikte penaltısı verilmedi.Pek iyi değildi.Daha çok zaman gerek
Rıdvan:Yorum yok.yeterince oynayamadı
Holosko:Sağ kanada hareket getirdi.Bir şeyler yapmaya çalıştı ama süre yetmedi malesef
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Kralkartal21

Alıntı yapılan: yg1903 - Ağustos 03, 2009, 00:50:26

Hakem hataları;
nihatın frikikinde penaltıyı verse oyun değişecek

fb'ye verilen penaltıyla bize VERİLMEYEN penaltı arasında ki fark ne..
En azından hakemin burda ne kadar yanlı davrandığını görebiliyoruz.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

Maçtaydım..Fener taraftarının ne mal olduğunu bu maçta daha iyi anlamış oldum.
Maça gelince izleyemedim.Sadece bizim 3 pozisyon var penaltı gibi geldi.1 Yusufa yapıldı birde volkan arkadan itikledi bizim bir oyuncuyu ilk yarıda.İkinci yarıdada Nihatın frikik pozisyonunda el varmıydı ?

Birde M.D'nin oyuncu değişikliklerine ve Nobrenin futboluna hayran kaldım !
Bölünür senin için uykular!

CR7

yusufun pozisyonu faul ama penaltı değil+kırmızı kart
nihat'ın pozisyonu penaltı
volkanın yaptığı da penaltı

carsi52

Tamam iyi o zaman demek boş yere çıldırmamışım birde boş yere küfür etmemişim :D

CR7

sen gittiğin sürece yenilmezdik noldu? :D

carsi52

Gidip gitmiceğim belli değildi tabi bileti maç günü aldığım için bi değişiklil oldu birde hakem fenerli çıkınca işler ters gitti ;D Herşeyin bir ilki varmış tabi..

Stat hakkında bişey demek istiyorum.Bence biraz abartılıyor giderken 1 saat 10 dakikada gittik maçtan sonra 40 dakikada BEŞİKTAŞ'a vardık.Giderken geç kalmamızın sebebi tamamen fenerliler yüzünden ;D Sadece stat kötü o kadar..Eziyet felan çekmedim ben yani.

+18 !

iLk yarı çok iyiydik ve iLk yarı finki çok beğendim ..Kim ne derse desin bu takıma kaLiteLi bir 10 numara Lazım .. Yaratıcı,teknik bir oyuncu Lazım ..

Son 10 dakika 4 forvetimiz sahada ama hiç pozisyonumuz yok çok açık ve net bu oyunLarı oynatacak biri Lazım ..

Haketmeden oynadıkLarı finaLde haketmeden aLdıLar kupayı şu da bir gerçek iyi yoLdayız ..

Kralkartal21

Kaan tribünleri anlatsana biraz..Nasıldık yani..
ezikler neler yaptı ? :)

carsi52

Tarafsız olarak adam gibi herşeyi anlatim bak..

İlk 15 dakika felan onlarda sağlam bağırdı bizde..
Ama penaltı olana kadar yemin ediyorum adamlar oturdu sadece bizi seyretti.Meşaleleri yaktık dale şovu yaptık tv gösterdi mi bilmiyorum.Hep bizi izlediler.Bi ara kalktılar gerizekalılar 3lü çekmeye çalıştılar yapamadılar adam gibi tabi bizde onun üstüne 6 kere üst üste 3lü çektik.Penaltı pozisyonundan sonra daha doğrusu golden sonra biz sustuk artık diyebilirim daha doğrusu bağırmaya çalıştık ama bağıramadık yorgunluk olsun moralsizlik olsun son 10 dakika onlar bağırdı.Ama bağırdılarda gerizekalılar bizim dalga geçtiğimiz şekilde bizimle dalga geçmeye çalıştılar.fener taraftarı diye bişey yok arkadaş.Maçtan önce 1 minibüs vardı ona sesleniyorum kolpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;D

ilhan mansız_melis

Burda el yok diyene bacağım girsin ! demişler facebook'ta ne kadar doğru !

Kazım gıcık etti beni şerefsiz ya ! kısa süreli hafıza kaybı yaşamış iyi olmuş !
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Eziğin biri 90 dakika hiç susmadık BEŞİKTAŞlılar üçlüden başka bişey yapmadı demiş.Yuh diyorum başkada bişey demiyorum yukarda allah var.Gözümle görmesem kandırcaklar beni.Adamlar oturdu son 10 dakika bağırdılar o kadar şimdi dediklerine bak.Delikanlı olsalardı polise sığınmasalardı maçtan öncede sonrada.Polislerin altına girmişler itler.

Kralkartal21

;D

Doğrudur Kaan.. Sadece sen değil herkes söylüyor Beşiktaş taraftarının daha iyi olduğunu.
Hatta birine mesaj gelmiş '' müthişsiniz valla sesiniz süper geliyo,bizimkiler bağırmıyo bile '' diye :D

Cem Goren

maça ıyı basladık elımıze gecen bazı onemlı fırsatlar vardı yusuf yerınde orda ıyı bır santrafor olsaydı o an o topu kafayla aglara gonderırdı

maçın basındakı pozısyonda nasıl faul olmaz ben anlam veremedım neyse gectı gıttı

sıvok o nasıl bı amatorluıktur o topa nasıl oyle gırılır ya hem barajı bozdun hemde elle mudahale ettın o kadar ıyı oynarken bı anda oyle bı hata yaptınkı maç bıttı zaten golden sonra cıkamadık dogru duzgun

ferrarı için ilk ızlenımın olumsuz oldu gonderdıgımız zapo daha ıyı bence inş. zaman ıcerısınde yanılırım

gencler ıcın ıkısıde bu sezon kendılerınden cok soz ettırecekler bellı
bobo gıtmıyor anlasılan top oynamaya baslamıs

10,5 numara ıhtıyacımız old. her sekılde bellı en kısa zamanda bulunur ıns.

ıyı oynadık oyunda dusmedık ama amatorce bı hata sonucu yedıgımız gol sonucu gerıye dustuk ve cıkaramadık o golu ben umutluyum bu takımdan toraman-ekrem ıyılestıgı zaman daha ıyı olacaktır emınım turkıyede ıs yaparız ama avrupa zor
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Çok iyi oynamadık yada en azından geçen seneden çok bir fazlamızın olmadığı ortaya çıktı bu maç..

Hücum hattındaki değişmeyen yapımız bu senede sıkıntı yaratacak anlaşılan. Holosko Bobo Nobre gibi ne verecekleri belli olmayan futbolcuların çokluğu bilmiyorum ne kadar daha devam edecek..

Beşiktaşın İleri ucuna mutlak surette KALİTELİ bir yabancı ile güçlendirmesi şart..Aynı zamanda yetenekli bir orta saha oyuncusu..

Bobo kötü oynamamasına rağmen bu takımın ileri ucu için artık yabancı kontenjanını boşa doldurmaması gerekiyor..

NİHAT Çok yeni.Yorum yapmayacağım kötü oynadı ama olur o kadar..

Savunmada ferrari yine kötüydü, Zagoda ilk geldiğinde çok eleştirmiştik giderken alkışladık umarı aynı olur..

Çok uzatmadan BEŞİKTAŞ SAVUNMA VE TAKIM SAVUNMASI GENEL OLARAK İYİ..

Ancak ileri uca 2 tane iyi oyuncu alınmazsa bu seneye yazık olabilir..Alınırsada şampiyon oluruz..

Real Madridten HUNTELAAR
Chelseadan DECO

Maliyetleri 12-13 milyon euro olan adamları al

12 puan fark at şampiyon ol Beşiktaşım..

ama ama ama.. alamazlar :)
;)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net