Ana Menü

Real David Villa'yı alamaz!!! | İşte Barça'nın ilk transferi

Başlatan CR7, Haziran 14, 2009, 22:31:22

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

:rock :rock :rock

biz demiştik :)

Eto'o'nun gitmesi İbra'nın gelişi sonrası Barça'ya olan kızgınlığım şu transferle azalmıştır.
Messi-Villa-Pedro 3'lüsü müthiş olacak.
Forza David Villa Forza Barça!!!
Sıra David Silva'da...
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

+18 !

ilhan mansız_melis

Joan Laporta: İbrahimoviç satma niyetimiz yok.
Barcelona Başkanı Joan Laporta, Valencia'dan David Villa'nın transfer edilmesinden sonra, takımın İsveçli forveti Zlatan İbrahimoviç'i satma niyetleri olmadığını söyledi.
    Laporta, yaptığı açıklamada, "İbra, satılık değil. O çok değerli bir oyuncu ve teknik ekibin ona güvendiğini biliyorum. Villa'yı almamız, İbrahimoviç'in Barcelona'daki geleceğini etkilemez" dedi.

Barcelona'ya İnter'den sezon başında gelen 28 yaşındaki İbrahimoviç, ilk sezonunda ligde 29 maçta 16  attı. Villa, Valencia'da sezonu 21 golle kapattı.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Sezon bitimiyle birlikte ilk bombayı patlatan   Barcelona, tüm dev kulüpleri peşinden koşturan İspanyol yıldız David   Villa'yla resmi sözleşme imzalayarak gövde gösterisi yaptı.
Barcelona kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada,   40 Milyon Euro bonservis bedeliyle Valencia'dan transfer edilen 28   yaşındaki futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu 5 yıllık kontrat imzalandığı   bildirildi.
Katalan ekipte 7 numaralı formayı giyecek olan yıldız futbolcunun,   bonservisine konan serbest kalma miktarının ise 200 Milyon Euro olarak   belirlendiği açıklanırken, Villa imza töreninin ardından Nou Camp   Stadı'na çıkarak Barcelona taraftarlarıyla buluştu.
İspanyol Milli futbolcu ise yaptığı açıklamada, "Dünyanın en iyi   takımındayım. Bu benim için büyük bir adım. Burada olduğum için çok   mutlu ve gururluyum. Böyle bir kulübe gelmek herkese mutluluk verir.   Barca forması giymek için sabırsızlanıyorum. Gol atmak zor bir şey ancak   yanınızda Xavi, Messi, Busquets, Keita veya Pedro gibi isimler varsa;   işiniz oldukça kolaylaşır" dedi.
Real Madrid, Manchester City ve Chelsea'nin de transfer etmek için   büyük uğraş verdiği golcü futbolcu, 2010 Dünya Kupası'nda İspanya Milli   takımının en büyük silahlarından biri olacak.
David Villa, bu sezon La Liga'da ve UEFA Avrupa Ligi'nde 43 maçta   görev alıp 28 kez fileleri havalandırmıştı.
Adını 2000-2003 yılları arasında 2. lig ekibi Sporting Gijon forması   altında 3 sezonda 50'nin üstünde gol atarak duyuran ve daha sonra Real   Zaragoza'ya transfer olan golcü futbolcu, La Liga'da da üstün formunu   devam ettirmiş ve 2005 yılında 12 Milyon Euro karşılığında Valencia   renklerine bağlanmıştı. Yıldız futbolcu, Valencia'da toplam 166 lig   maçında 107 kez gol sevinci yaşadı.
İspanya Milli takım forması altında 55 maçta kaydettiği 37 golle   müthiş bir grafik çizen Villa'nın, 44 golle rekoru elinde buunduran   Raul'u geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Hazırlayan: ÖZGÜR İNCE

:bjk :bjk :bjk

CR7

İspanyol Milli futbolcu ise yaptığı açıklamada, "Dünyanın en iyi   takımındayım. Bu benim için büyük bir adım. Burada olduğum için çok   mutlu ve gururluyum. Böyle bir kulübe gelmek herkese mutluluk verir.   Barca forması giymek için sabırsızlanıyorum. Gol atmak zor bir şey ancak   yanınızda Xavi, Messi, Busquets, Keita veya Pedro gibi isimler varsa;   işiniz oldukça kolaylaşır" dedi.

İbra'yı saymamış bile ;D

CR7

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

CR7

beckyZWICKY

en güçlü takım, gücüne güç katmaya devam ediyor.. güç güç nereye kadar.. Yazık madrid ve diğer takımlarada.. ;D ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Guti ORÇ.

real madrid taraftarı oldugumdan degilde barca hic yakısmamıs ya acık renk formalar daha cok yakısyo bu adama.

KeePSaKe

Valencia forması genellikle açık olduğundan gözümüz alışmış :)
Since 1903

CR7

Alıntı yapılan: Orçun - Mayıs 21, 2010, 23:26:18
real madrid taraftarı oldugumdan degilde barca hic yakısmamıs ya acık renk formalar daha cok yakısyo bu adama.

yuh be kardeşim
ispanya forması da zaten acayip açık bir forma.
kıpkırmızı forma giyiyor daha ne
sırf kıskançlıktan Perez'in alamayacağı oyuncu yoktur hayırlı olsun dediğinden ve haksız çıktığından dolayı kurulan saçma bir cümle

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

İbrahimoviçi alabilir, cunku barça vereceği için, daha doğrusu elden çıkarmak istediği için.

Rooney'i alamaz, çünkü eğer barça isterse..

Defansı falanı filanı saymaya gerek yok..

Xavi ve İniesta'dan oluşan bir orta alan,

messi,rooney,Villa,pedro,bojan,henry falan fıstık.. Seç beğen al koy oyuna, her takım önünde diz çöksün.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..