Ana Menü

Vali

Başlatan ilhan mansız_melis, Şubat 07, 2009, 19:55:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Tür :
Gösterim Tarihi : 9 Ocak 2009
Yönetmen : M. Çağatay Tosun
Senaryo : M. Çağatay Tosun
Görüntü Yönetmeni : Ferhan Akgün
Yapım : 2009, Türkiye [/t][/t]

Oyuncular
Erdal Beşikçioğlu , Uğur Polat , İsmail Hacıoğlu , Şebnem Dönmez , Hakan Boyav , Özgür Çevik , Şemsi İnkaya , Ayşegül Ünsal , Gökhan Soylu , Hakan Gerçek , Hakan Pişkin , Sinan Pekinton , Türkü Hazer , Ahmet Somers
Karakteri, güçlü iradesi, sıradışı fikirleri ve enerjisiyle halkın güvenini kazanmış bir devlet adamı olan Recep Yazıcıoğlu'nu Vali filminde, en son görev yaptığı Denizli ilinde başından geçen ilginç olaylarla izleyeceğiz.

Yaptığı sıradışı işlerle adını tarihe yazdıran Yazıcıoğlu'nu, Denizli'de son derece sıradan ancak arkasında yüzlerce soru işareti bırakan bir trafik kazasında kaybetmiştik...

Binlerce sevenini üzüntüye boğan bu elim kazanın perde arkası, ucu uluslararası örgütlere ve gizli servislere dayanan ilginç olaylar Vali filminde beyazperde'ye yansıyor
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

arkadaşlar kesinlikle izleyin süper bir film açıkçası filme giderken sıkılmaktan korkuyordum ama yanılmışım süperdi gerçekten biz sabah 11'de gittik sinemaya ve 3 kişi izledik :) ama bizden sonraki seyans hemen başlıyordu herkes içeri bi daldı salon tamamen doldu Balıkesir'de son haftasıydı filmin izleme şansını bulduğum için çok şanslıyım izlemeyenler çok şey kaçıracak
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

BJK_Kübra

Bence de güzel bi filme benziyo gitmek istiyorum ama daha gidemedim gidicem inş =)
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

Alp Erdem

bende izleyeceğim ama sinamada ne zaman bilemiyorum

Mattech

konusu bakımında cok güzel bir film.. "siz türkler geçmişinizi çabuk unutuyorsunuz" bunu duyunca bir tuhaf oldum ama haksızda değil.. biraz derin devlet  falan filan onlara  konularına ilgisi olan arakdaşlar gidip izlemeli..
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..