Ana Menü

Le Bron'dan Kobe'ye Yanıt

Başlatan saldır beşiktaş, Şubat 05, 2009, 15:21:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

NBA'e oynanan 11 maçla devam edilirken, 2 gece önce Kobe Bryant'ın şovuna sahne olan Madisaon Square Garden'da bu kez LeBron James sahne aldı.
Doğu Konferansı'nın iddialı takımı Cleveland Cavaliers, deplasmanda New York Knicks ile karşılaşırken, galibiyete süper yıldızı LeBron James'in 'rekor' performansıyla ulaştı.
Knicks potalarına 52 sayı bırakan James, Michael Jordan ve Kobe Bryant'ın ardından New York seyircisi önünde 50 sayı barajını aşan üçüncü oyuncu oldu. 44 dakika sahada kalan yıldız basketbolcu, 17/33 saha içi isabeti ve 16/19 serbest atış oranı ile 52 sayısının yanı sıra 11 asist, 10 ribaunt ve 2 blok yaptı.

Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant'ın 61 sayı atarak rekor kırdığı yerde, kariyerinin 21. 'triple-double'ını yapan LeBron James, 1975'te Kareem Abdul-Jabbar'dan bu yana 50 sayıyı geçip 'triple-double' yapan ilk isim olarak da tarihe geçti.

Son bölümleri büyük çekişmeye sahne olan maç sonrası üst üste dördüncü, son 9 maçta 8. galibiyetini alan Cleveland'da ayrıca, Zydrunas Ilgauskas 15 sayı-8 ribaunt, Wally Szczerbiak 12 sayı-13 ribaunt ile katkı yaptılar.

Ev sahibi Knicks'de ise Al Harrington'ın 39 sayı-13 ribauntluk performansı yeterli olmazken, David Lee 12 sayı-10 ribaunt, Nate Robinson da 11 sayı-4 asist üretti.

ORLANDO ZORLANMADI
Orlando Magic, Los Angeles Clippers'ı farklı geçti. Güçsüz rakibini evinde ağırlayan Magic, sahadan 125-96 galip ayrıldı.
Dallas maçında omuzundan sakatlanan ve ameliyat olması beklenen Jameer Nelson'ın yerine sahaya ilk beşte çıkan Anthony Johnson, 25 sayı ile Orlando'nun en skorer oyuncusu oldu.

Milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu da 20 sayı-6 asist ve 4 ribauntluk katkı yaparken, oyuna kenardan dahil olan çaylak Courtney Lee de 21 sayı ile oynadı.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Cem Goren

birbirleriylemi yarısıyorlar anlamadım gitti :)
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

ikiside insan değiL :D

biri yıLan doLu havuzun üstünden smaç vurur öteki serbest atış çizgisinden rahat basar nedir bu ya insanLık mı ;D

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

gürol

kobeyle lebron ı kıyaslayım

sadece şunu söylüyorum bırakın lebron james i michael jordan dan bile daha iyi kobe.
jordanı da kobeyi de  izleyen birisi olarak söylüyorum.

önceden işi gücü bırakıp nba izlerdim.

kobe bambaşka
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

+18 !

abi kobenin kariyeri yaşı yüzünden tabiki daha iyi LeBron'dan..

ama iLerde LeBron soLLar kobe'yi..