Ana Menü

14 Şubat'a itirazı oLanLar

Başlatan hepsiyAh, Şubat 04, 2009, 19:09:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hepsiyAh

Bu Günde, Birbirini Seven Çifte Kumrular Ve Sevgi Pıtırcıkları Olanlar, Caddelerde ki Güzelim Pastanelere Girerek, Çiçekçilerden yarım Açmış Buket Buket Gül alarak Boy Boy Kazık Yiyecekler...

Acil Dayanışma İstiyorum.. İtiraz Edelim, 14 Şubat Olmasın... Sevgililer o Gün Trip Manyağı Olmasın...

Şubat 13 çeksin geri kalanı mart ayına..

14 Şubat Geldiği Zaman Sevgililer Dışarı Çıkmasın!!!

14 Şubat Günü Sokağa Çıkma Yasağı konulsun!!!

14 Şubatta Romantik Filmler Girmesin Vizyona!!! Sinemaya Gitmek Zorunda Kalmayalım!!!!

Bu Sömürgecilere DUR! diyelim!!!

Bitsin Bu Stres Ve üzüntü!!!

14 şubat diyenlerin dilini keselim diyemesinler

14 Şubat Geldiği Gün Hiç Bir Kız Erkek Arkadaşına Buluşalım Diye Mesaj Atmasın!!!

14 Şubat Günü Hiç Bir Baba Kızını Dışarı Çıkartmasın!!!

14 Şubatta Okullar Tatil Edilsin, Özellikle Liseler!!!

14 Şubat Günü Herkes Dışarı Çıksın Ama Pastane Ve Çiçekçilerin Kapalı Olması Şartıyla !!!

14 Şubatta Pasta Şatışı Ve Çiçejk Satışı Yasaklansın, Sadece 1 Milyoncular Açık Olsun. Ordan Hediye
Almak Zorunda Kalalım !!!

14 Şubatta Tüm Askeri Birlikler Tarafından Çiçekçiler, Pastaneler, Barlar Ve Diskolar
Kuşatılsın... Karantinaya Alınsın!!!

14 Şubat Sevgililer Günü Partisi Verilmesin Hiç Bir Yerde!!!

14 Şubatta MMS uyumlu Cep Telefonlarına "Kampanya" Adı Altında, Sevgiliye Özel Mesaj MMS i
Gelmesin!!!

14 Şubat Gecesi Hiç Bir Televizyonun Logusunda minik minik Kalpcikler Bulunmasın!!! Hatırlatmak
için Baskı yapılmasın!!!

14 Şubat Günü Görüşmeyen Sevgililer WebCam De Dahi Görünmesin!

o Gün Bütün Görüntülü Konuşma Ağları Kesilsin!

Her Gün Görüşülsün 14 şubatta Görüşülmesin!!!

14 Şubat Gecesinde GPRS Bağlantıları Kesilsin! Hiç Bir Sevgili Diğer Sevgilisine Saat 00:00'dan
Sonra Mesaj, Çağrı Ve Arama Gibi isteklerde bulunmasın!!!

14 Şubatta Seda Sayan, Petek Dinçöz, Esra Ceyhan Gibi Sunucular, Ünlü Aşk Doktorlarını ya da Uzun süredir birliktelik yaşayan sanatçıları Programa çıkarmasınlar... Özenmesin Kimse Buluşmak
için!!!

;D ;D

Cem Goren

tamamen endustriyel bir gun hediye diye çıkardırlar moda oldu bugun ne yani ben hediye almıyorum diye sevgilimi sevmiyorummu oluyor
karşı old. gunlerden birisi zaten aşkada inanmıyorum
hiçbir sevgili gormedi yuzumuz kutlu olsun BEŞİKTAŞIM sevgililer gunumuz :bjk :bjk :bjk
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

yahu sevgililere hergün sevgililer günü yanında sevgilisi olanlar kutlasın banane :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Guti ORÇ.

Alıntı Yaphiçbir sevgili gormedi yuzumuz kutlu olsun BEŞİKTAŞIM sevgililer gunumuz

nokta

14 şuabata karşı değilim bugünü sömürenlere karşıyım.

Simurg

14 Şubat Hayal Ürünüdür Tek Gerçek BEŞİKTAŞ TRİBÜNÜDÜR !!!

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ilhan mansız_melis

Ben sevgililer günün de yine yalnız değilim annem var babam var Beşiktaş'ım var
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

sercAn1903

Bu Sene Sevgililer Günü 15 Şubat ULAN !!

...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

hepsiyAh

IL Capitano

kommersiell(?)  ve materyalist amerikanin bize kakaladigi gunlerden biri, simdilerde halloweende basladi, siradada thanksgiving var..dunyada bir ögunluk yenmegi olmayan insanlar varken , biz kalp seklinde cikolata pesindeyiz..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

dedogirl_bjk03

Ben de 14 şubata karşıyım... Boşu boşuna masraf,sömürgeciliğe destek için bir gün... Zaten aşık olan insan her zaman aşıktır, her zaman hediye alabilir... 14 şubatı kutlayınca ekstradan bişey kazanıp başı göğe ermeyecek...
;) Beşiktaş aşkına...

eyup1903

kahrolsun burjuva özentisi 14 şubat :D

Mattech

14 şubat...yeni balkan paktı Ankara'da imzalandı...(1953)

güzel bi gün :)
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

RCA

sevgilin varsa seviosan sana hergün sevgililer günü.. sömürüyolar para tuzağı resmenn..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Cem Goren

Aha yine geldi 14 şubat.

şöyle kapitalist günlere ayar oluyorum ya
altın kapılarımız kan oldu tayfun