Ana Menü

Kartal" artık Fener'in !..

Başlatan gürol, Ocak 14, 2009, 17:09:09

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gürol

Bu transfer F.Bahçe'ye büyük artılar sağlayacak !.. Fenerbahçe Yönetimi, hem kulübe gelir getirecek hem de futbolcu yetişmesini sağlayacak bir projeye imza atıyor !.. Bank Asya 1. Lig'de 7. sırada yer alan Kartalspor, 3.5 milyon Euro'ya F.Bahçe'nin pilot takımı oldu !.. Yeni başkan ise Cemil Turan !..

Vatan Gazetesi'nden Ali Can'ın haberine göre F.Bahçe, pilot takım olarak kullanmak için uzun süredir görüştüğü Kartalspor A.Ş'yi satın aldı.. Tarafların yaptığı pazarlıklar sonrası F.Bahçe, Kartalspor'a 3.5 milyon Euro ödemeyi kabul etti.. Bu transfer F.Bahçe'ye büyük artılar sağlayacak..

Kartal Stadı'nın arkasındaki boş arazinin F.Bahçe'ye geçirilmesi için çalışmalar başladı.. Sarı lacivertli yönetim buraya uzun vadede bir alışveriş merkezi yapıp, ilk planda satışta kasasından çıkan 3.5 milyon Euro'yu çıkarmayı planlıyor. Ayrıca Kartalspor'un kullanımına tahsis edilmiş Samandıra'daki arazi de F.Bahçe'ye geçecek. Böylelikle F.Bahçe, gelecekte büyük kârlar sağlayacağı 2 arazinin de sahibi olacak.

Kartalspor'u bünyesine dahil eden F.Bahçe yönetimi, bu kulübün başkanlığını da başkan Aziz Yıldırım'ın yakın dostu Cemil Turan'a verecek. Kurulacak teknik kadro da F.Bahçe'nin eski futbolcularından oluşacak. F.Bahçe'de forma giyemeyen oyuncular da Kartalspor'da değerlendirilip, gerektiğinde F.Bahçe A takımına kaydırılacak...

kaynak: milliyet
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

Guti ORÇ.

çok sevdiğim bir uygulam[kufur otomatik editlenmistir-uyarildiniz]eşke bizde yapsak bildiğim kadarıyla chelsea-psv arasında pilot takım uygulaması var zaten bunun en güzel örneği robbendir.arsenal de yabancı sınırı yüzünden oynatamadığı afrikalı oyuncuları belçika ya yolluyor ve orda gelişip ab vatandaşı olunca alıyorlar buna en güzel örnek eboue dir.

carsi52

Gerçekten çok akıllıca bir iş.
Çokta iyi.
Bizimde böyle bir pilot takımımız olsaydı keşke..
Bölünür senin için uykular!

gürol

biraz önce haberlerde izledim fenerbahçe haberi yalanlamış ama bilmiyorum artık
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

carlito1903

Yalanladıklarına göre işi gizli götürmek istiyorlar...

Çok mantıklı bi hareket bence...

CR7

bizimki de sanırım bir ara istanbulspor'du ne oldu bilmiyorum daha sonra
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Bizim pilot takım Milan olsa :)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

milan ve pilot takım  ???

adamlardaki en genç futbolcular pato ve kaka diğerleri emekli olmak üzere
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

şaka mayetinde şettim ama :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

+18 !

fener yaLanLadı bu haberi ama doğrudur bence gizLi yapmak istiyorLar..

çok iyi bir fikir.. akıLLıca..