Ana Menü

Metin Tekin - Sari Firtina

Başlatan IL Capitano, Ocak 13, 2009, 18:01:03

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Bende Sari Firtina yazdirmayi dusunuyorum ama yeni jenarasyon sirtinda Sari yazip siyah sacli bi insani görunce cok sasirirlar diye korkuyorum. -)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

K.D

Alıntı yapılan: IL Capitano - Temmuz 19, 2012, 15:43:15
K.D;

Hic Metinin konusmasini dinledin mi televizyonda yorumlarinda filan. Babasi fanatik gsli oldugundan ismini Metin koymus diye yok bi "gslinin Besiktasi korumasi garip" filan. Degisik bir yaklasim , 15 yil boyunca Besiktas formasi giymis bir insandan bahsediyoruz burda.
Alıntı yapılan: K.D - Temmuz 19, 2012, 14:45:10
tabi metin bizle özdeşleşmiş bir isim orası ayrı :)
farkındaysan ben de burada yazmışım zaten metin bizimle özdeşleşmiş biri olduğu için bizi koruyordur diye orasını anladım sadece bir galatasaray taraftarımı yoksa beşiktaş taraftarımı merak ettim yani ne var bunda son zamanlarda gssaraylılardan hiç hayırlı bir iş görmediğimiz için de bir gssaraylının bizi savunması garip geldi dedim bunda şaşılacak bir şey yok bence.

I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

IL Capitano

hala bi galatasaray taraftarimi yoksa Besiktas taraftarimi oldugunu kavrayamamissan aslinda pek söyleyecek birsey yok bence ama sadece bir ipucu olsun diye su aciklamasini tekrar yaziyorum;

"hep efsane olmaktan bahsedilir ya... efsane, yıllar aşıp yüzyıl öteye geçebilmektir. bir çocuktur sizi o yıllar öncesine götüren ya da efsaneleştiren. biz nasıl baba hakkı'yı merak edip onu araştırıp, neredeyse ellerimizle dokunduysak, yıllar sonra bir çocuğun bizi aklına düşürüp araştırmasıdır. biz, o efsane içinde olan şanslı insanlarız. yoksa efsane olmak ne haddimize. tek efsane vardır o da Beşiktaş'tır...."

NoPasaran

Metin Tekin ve Galatasaray..

Bende gs kani bulursun, onda asla.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

K.D

Alıntı yapılan: NoPasaran - Temmuz 19, 2012, 20:24:31
Metin Tekin ve Galatasaray..

Bende gs kani bulursun, onda asla.
tamam işte bunu sordum sadece volkan abi de normal bir şekilde belirtmiş galatasaraylı olmadığını  IL Capitano nun olayı uzakmasına anlam veremedim yok kavrayamamışsam söylenecek bir şey yokmuş falan filan. ne alakası var bununla ben belki bilmiyorum ve merak ettim alt tarafı neden bu kadar sorun oldu anlamadım.
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

Alp Erdem

Alıntı yapılan: IL Capitano - Temmuz 19, 2012, 16:16:10
Bende Sari Firtina yazdirmayi dusunuyorum ama yeni jenarasyon sirtinda Sari yazip siyah sacli bi insani görunce cok sasirirlar diye korkuyorum. -)

abi bende yazdırmak isterim sarışın olduğumdan da dediğin gibi bu renkliler nerden bilecek

IL Capitano

Bir seyler uzattigim yok Kemal, soru soruyorsun cevap yaziyorum. Neyse kisisellestirmeyelim .

Biraz Offtopic oldugu icin kusura bakmayin arkadaslar

ilhan mansız_melis

Doğum günün kutlu olsun Sarı Fırtına.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

"Oğlumu özgür bırakacağız tabi seçim konusunda. İster Beşiktaş'ı seçer, ister Kara Kartal'ı seçer, ister siyah-beyazı, ister çArşı'yı." :)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

IL Capitano

"adnan polatin oglunu gs formasiyla görunce, uzulme buyunce geciyor dedim" Metin Tekin

Sent from my iPhone using Tapatalk